Brazília Brazília

Hivatalos megnevezés: Brazil Szövetségi Köztársaség
Főváros: Brazíliaváros
Állami irányítás: szövetségi köztársaság
Vallás: keresztény (katolikus 85%), protestáns (11%), afro-amerikai spirituális

(elsősorban a Bahiában való hit)
Hivatalos nyelv: Portugál, melynek kiejtése picit eltér az európai portugáltól és némelyi régióban indián és afrikai kifejezésekkel gazdagodott. Ezenkívül beszélik a spanyolt és az angolt.
Időeltérés: GMT -3 (Keleten), -4 (Nyugaton)

Brazília - már 458 354 Ft-tól

BrazíliárólOrszága a sok kontrasztnak és sok mesebeli természeti gazdagságnak eddig nem felfedezett őserdőkkel, végtelen hosszú folyókkal, exotikus tengerparttal övezett szigetekkel és fantasztikus lakosokkal, akik meglepik a látogatókat kimeríthetetlen enrgiájukkal, fantáziájukkal és játákosságukkal. Földje az ízletes és olcsó konyhának, a minőséges hoteloknak és a jól működő viszonylag biztonságos úthálózatnak. Több kilométer hosszú tengerpartjai (7400 Km), melyeket pálmák tarkítnak, egész évben megfelelő feltételeket biztosítanak a fürdésre az Atlanti-óceánban.

A brazil tenerpartokat legelősször spanyol tengerjárók látogatták meg sok századdal ezelőtt. Brazília felfedezése azonban egy portugál Pedro Alvaresu Cabralovi nevéhez fűződik, aki 1500-ban elsőként vette észre a Monte Pascoal hegyet és kikötött a mai Bahia állam partján.

Brazília - már 458 354 Ft-tól

Szállásértékelések - Brazília

Összesen: 9.5 Ajánlom. Finom reggelik. Kedves kiszolgálás. Nincs mit panaszkodni

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Ajánlom. Finom reggelik. Kedves kiszolgálás. Nincs mit panaszkodni Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyszerű szobát kaptunk, enyhe kilátással a tengerre

Ellátás
Finom reggelik! (Préselt gyümölcslevek) A többi étkezés kicsit rosszabb volt, de mindenki talált magának valamit.

Ewa G., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2024.02.15., Tartózkodás időpontja:: 2024.02.04 - 02.12.
Régió: Brazília Brazília, Bahia, Szállás: Iberostar Praia do Forte

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8.9 Salvador nagyszerű nyaralóhely. Szép strandokat, öblöket és a város közelségét kínálja, amely tele van hangulatos utcákkal, műemlékekkel...

 • 7.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Salvador nagyszerű nyaralóhely. Szép strandokat, öblöket és a város közelségét kínálja, amely tele van hangulatos utcákkal, műemlékekkel és pubokkal. Az idő remek, az óceán meleg, a kókuszdió mindenhol van, és körülbelül 4 PLN-be kerül. Pihenhetsz :) Teljes leírás

Elhelyezés
Általános szállodai recepció - az előcsarnok és az étterem felújított (a leírásokban szereplő dátum szerint: 2017), sajnos a szobákat az idő megviselte, felújításra szorulnak. Inkább 3* szerintem, kis mínusszal. Kár, mert a szoba nagy, kényelmes ágyakkal (igazán kényelmes matracokkal), hűtővel, széffel, tv-vel, hajszárítóval felszerelt. Az ablakok csak döntve nyithatók, valószínűleg az épület magassága miatt (8 emelet), erkélyek nincsenek. Internet is működik a szobában.

Ellátás
Nagyon jó reggelik. Minden friss és ízletes. A séf omlettet és tápiókát készít a helyszínen. Ízletes gyümölcsök, nagyszerű gyümölcslevek és mindenütt megtalálható kókuszvíz, joghurtok, turmixok stb. Sok könnyű étel. Kávé és tea kapható. Vannak glükóz és glutén nélküli termékek. Talán nem sok, de vannak :) A színvonal kedvelőinek - van rántotta, tojás, szalonna, pepperoni, sárga-fehér sajt, némi felvágott... Szerintem senki nem fog éhesen távozni.

Szállás szolgáltatások
A Wifi jól működik - működik a hallban, a szobákban és a medence mellett. Van egy fürdőrészleg, egy kis bolt (az árak magasabbak, mint a városban), és egy medence. Kis mérete ellenére soha nem volt zsúfolt vagy probléma a napozóággyal. A szállodát a felfedezni vágyók választják – a szálloda közel van a városközponthoz, így az uszoda nem zsúfolt. Van egy kis bár a medence mellett, ahol harapnivalókat és italokat szolgálnak fel.

Tengerpart
A szálloda mellett van egy kis strand - öböl (strandszolgáltatás nélkül), félig vad. De vannak rajongói, főleg azért, mert nagy hullámok vannak ott. A szállodától kicsit távolabb (pár perc séta) van egy nagyobb, természetes "medencékkel teli" strand, aki pedig szeretné érezni a zsibongást, napozást az esernyők alatt, akkor mehet tovább a Barra negyed felé - esernyők, árusok. , forgalom :)

Anna G., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.12.21., Tartózkodás időpontja:: 2023.12.10 - 12.18.
Régió: Brazília Brazília, Bahia, Szállás: Vila Gale Salvador

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.4 Remek hely a kikapcsolódásra.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek hely a kikapcsolódásra. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák dicsőséges napjai mögöttük vannak. Volt néhány apróság, amit javítani kellett, de gyorsan megoldódtak. Mindennek ellenére a szoba tiszta volt és minden nap takarították.

Ellátás
Az ételeket braziloknak készítik, de tényleg bőven van miből válogatni. Ízletes gyümölcsök és italok.

Szállás szolgáltatások
A szállodai szolgáltatás nagyszerű volt, nagyon barátságos és mosolygós a kommunikációs problémák ellenére. Nagyon kevesen beszélnek angolul. Jól felszerelt bárok. Van egy gyógyfürdő a szállodában, de nem használtam.

Tengerpart
Csodálatos környezet a szállodában. Gyönyörű strand és csodálatos medence. Rengeteg napozóágy, függetlenül attól, hogy melyik napszakban találhat magának valamit.

Anna Marta W., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.12.14., Tartózkodás időpontja:: 2023.12.03 - 12.11.
Régió: Brazília Brazília, Bahia, Szállás: Vila Gale Mares Resort & Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

4 fénykép

Összesen: 9.8 minden nagyszerű

 • 10 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
minden nagyszerű Teljes leírás

Elhelyezés
gyönyörű szálloda, hatalmas zöldövezetben, közvetlenül a strand mellett, teljes infrastruktúrával. Fantasztikus hely

Ellátás
all inclusive, ebben a szállodában nem lehet éhes vagy szomjas. Több étterem, al carta is (ezeket nem ajánlom), sokféle főétel, kenyér, édesség és gyümölcs

Szállás szolgáltatások
szálloda teljes infrastruktúrával, gyógyfürdővel, gyerekeknek animációkkal, élőzenével felnőtteknek

Tengerpart
gyönyörű, fehér, puha homokos, enyhén lejtős strand, közvetlenül a szálloda mellett

Katarzyna O., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.12.14., Tartózkodás időpontja:: 2023.12.03 - 12.11.
Régió: Brazília Brazília, Bahia, Szállás: Vila Gale Mares Resort & Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az...

Bevezetés
Először is szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben a szállodai szolgáltatások színvonala csökkent, ezért különbözik az én recenzióm a többiekétől. Nyaraltak velünk olyan egyének, akik 2. alkalommal látogattak el ide és szinte mindenki csalódott volt, de a szálloda környéke, az óceán, strand gyönyörű. Teljes leírás

Elhelyezés
Szerényebb szállásunk volt. Ne számítson 4 csillagos színvonalra, Dél-Amerikában talán az ember ilyesmivel nem is számol. Sokan elégedetlenek voltak a szobák tisztaságával, de nekünk ezzel nem volt problémánk. Minden nap kitakarítottak és kaptunk tiszta törölközőt. Szerény, de lakályos szállásunk volt, szerintem egy tengerparti nyaraláshoz megfelelt. Pár évig szállodákba jártam, most a bungaló kellemes változatosságot jelentett.

Ellátás
Ha valaki még nem volt sehol, akkor elégedett lesz, de ha van összehasonlítási alapja, akkor rosszabbnak tűnik...őszintén szólva egy 3 csillagos egyiptomi szállodában jobban ízlett az étel...de ezt is rezervával kell venni, talán én elkényeztetett vagyok. A választék szerénynek tűnt, de megfelelt. Ez volt az első nyaralásom, ahol egy dekát sem híztam. Ami viszont nagyon zavart, az a főétkezésen kívül kínált étel volt. A jelzett snack bár 3 napon át nem zárva volt és amikor kinyitották, csak hasábburgonyát, krokettet, stb. kínáltak, egy tengerparti nyaraláson kicsit más választékkal számoltam. Ami az italokat illeti, volt bor, ami jázmin ízű volt, nekem nagyon ízlett, a sör is megfelelt, gyengébb, de olyan napsütésben megfelelő. Ne számítson sokféle koktélra, mint pl. a Karib-tengernél, volt Caipirina, Cuba Libre, ez volt minden, de ezen kívül alkoholt is kínáltak.

Szállás szolgáltatások
Ez kifogástalan volt. Velem a személyzet mindig előzékeny volt, de másokkal szemben ez nem mindig volt így. Nem mondhatnám, hogy nagyon igyekvőek lettek volna, de mindenki kellemes, készséges. Angolul csak pár személy beszélt, de mindig megértettük egymást. Ráadásul elég 6 spanyol lecke, pár portugál frázis és egyszerű konvenrzációhoz ez is elég.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta...de ez talán nem a szálloda érdeme. Csalódást okozott, hogy a strandon kevés a napernyő és a nyugágy. Az első napon emiatt jelenetet rendeztem a recepción és vittek még ki pár napernyőt, nyugágyat, de az sem sokat segített...még a reggeli előtt kellett helyet foglalni a strandon.

Szállás általános értékelése
A jó benyomáson sokat rontott a Boening 737 , 800-as változatával való repülés, amivel legfeljebb Hurghadába repülnék, nem pedig az Atlanti-óceánon keresztül...megértem, hogy takarékoskodnak, de ez egy borzalmas repülőút volt, az oda vezető úton ráadásul 3x le is szálltunk. Ami tovább rontott a nyaraláson, az szerintem az alkalmatlan idegenvezető, de ennek talán az az oka, hogy nekem konkrét elképzeléseim vannak arról, milyen munkát kéne végeznie egy utazási irodának. Azt kívánom, ne Martina legyen az idegenvezetőjük. Az összes negatívumért viszont kárpótolt az Atlanti-óceán, a végtelen strand és a hely különleges energiája, csodálatos módon feltöltődtem, varázslatos volt...Talán nem annak tűnik, de elégedett voltam. A recenzióm kritikus , de ez csak azért van, mert az igazat szerettem volna megírni, ahogy azt én érzékeltem...Különben minden nagyon szubjektív...

Chyťová Silvie, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2009.01.10., Tartózkodás időpontja:: 2008.12.26 - 2009.01.06.
Régió: Brazília Brazília, Praia das Fontes, Szállás: Oasis Atlantico Praia

3 fénykép

Összes szállásértékelés Brazília