Brazília - Ceará Brazília

  • Repülési menetidő

    14:35

Legújabb értékelések Brazília - Ceará

Összesen: Szép, de a jelzett szolgáltatások nem voltak , a vacsora csak 5 alkalommal volt büfé formájában, különben ala carte, de redukált...

Bevezetés
Szép, de a jelzett szolgáltatások nem voltak , a vacsora csak 5 alkalommal volt büfé formájában, különben ala carte, de redukált formában. Ráadásul a szálloda egy kirándulóhely, ahol naponta 12-16 óra között a medencénél sok más szállodában nyaraló vendég volt, szórakoztató programok is voltak. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák kitűnőek, a légkondícionáló kicsit zajos volt, naponta takarítottak és törölközőt cseréltek, rendszeresen feltöltötték a minibárt.

Ellátás
A szálloda majdnem üres volt ,kivéve a hétvégeket, amikor brazilok érkeztek. A büfé formájú reggeli ezeken a napokon kívül ,elég szerény volt, a vacsorát már említettem. Amikor 6-ra kellet volna elkészíteni a reggelit, mivel kirándulni mentünk, erről megfeledkeztek, és hoztak ugyan valamit, de hiányzott hozzá a péksütemény, a szendvics penészes volt ,amit az előző napi kiflivel pótoltak.

Hotel szolgáltatások
OK, csak a nyaralás végén a számla kiegyenlítésénél volt félreértés - a két jégkrém helyett két üveg drága külföldi bort számláztak, de végül ez is gond nélkül megoldódott.

Tengerpart
Az óceán nagyon viharos volt, úszni egyáltalán nem lehetett, csak a hullámokon lovagolni. A strand elég forgalmas, vigyázni kell, a dagály is elég kiszámíthatatlan.

Összegzés
Jó, a személyzet barátságos, igaz a környéken nincs sok látnivaló, de megéri ellátogatni a közeli faluba, habár az ott élő emberek nagyon szegények. A helyi étterem kiegészíti a szálloda egyhangú ételeit. A szálloda sokkal jobban néz ki, mint a szomszédos Praia, ahol All Inclusive is volt.

Šeflová Alexandra, 2006.02.07., Tartózkodás időpontja: 2006.01.25 - 02.06.
Régió: Brazília Brazília, Ceará, Szállás: Parque Das Fontes

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

1 fénykép

összes ajánlás Brazília - Ceará