Suchá Rudná: Keresési feltételek alapján 1 szállás érhető el

Értékelés származása: Az "ellenőrzött vélemény"-ként feltüntetett értékelések saját ügyfeleinktől származnak.
Értékelések rendezése

Paramon Értékelés: 3/5 Csehország, Jeseníky, Suchá Rudná

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Elhelyezés 3,5 / 5

Ellátás 4,3 / 5

Környék 3,9 / 5

Részvételi díj 3,9 / 5

Sípálya minőség 3,6 / 5

Holovská Pavlína

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

A szállodáról valótlanok az információk. Az utazási iroda és a szállodai katalógus sem a valós helyzetet mutatja.

A szállodáról valótlanok az információk. Az utazási iroda és a szállodai katalógus sem a valós helyzetet mutatja.

Elhelyezés
A megérkezést követően észrevettük, hogy a bútor rossz állapotban van, ha használtuk, szó szerint szétesett. A szőnyeg foltos és elég kopott volt. Rosszul ágyaztak be - az ágyon volt egy pléd, azon volt egy terítő, ami olyan kicsi volt, hogy nem lehetett rendesen a matrac alá tűrni. Minden reggel arra ébredtünk, hogy a takarókba voltunk tekeredve.

Ellátás
A büfé formájú étkezés 7 és 10 óra között zajlott, de ha tovább aludtunk és 9.15-kor mentünk reggelizni, majdnem üresek voltak az asztalok és kérnünk kellett reggelit. Amikor 8-ra jártunk reggelizni, a meleg ételek már akkorra elfogytak. A vacsorát úgy szolgálták fel és finom volt.

Szállás szolgáltatások
A szobáról csak a szemétkosarat vitték ki, egész héten nem porszívóztak és nem törölték fel a fürdőszobát - arról nem is beszélve, hogy az erkélyt egyszer sem mosták fel. A katalógusban bár és ebédlő szerepelt. A valóságban ez egyetlen helyiségben volt és nem lehetett a bárban üldögélni. Ismeretlen okoknál fogva a női személyzet távolságtartó volt, néha 15 percet is várnunk kellett amíg kiszolgáltak, pedig nem volt más munkájuk. Suché Rodnén más étterem, vagy kocsma nem volt. A szállodai fitness 5 súlyzóból, egy nem működő rotopedből és félig széttört gépekből áll, melyek egy nedves helyiségben vannak. A szaunát pár ezerért vásárolhatták valahol a Tescóban...A pezsgőfürdős kádra inkább nem is voltunk kíváncsiak - egy műanyaggal volt letakarva. Látszott, hogy a tulajdonos nem nagyon gyarapít semmit a szállodán.

Szállás általános értékelése
Annak ellenére, hogy egésznapos programokat szerveztünk, a reggeli után kimentünk a környékre és csak este tértünk haza, megbántuk, hogy ezt a szállodát választottuk? Ezért mindenkinek azt ajánlom, nyaralásra válasszon inkább egy másik szállodát.
P.S.: Fotóink sajnos nincsenek, csak videofelvétel...