India: Keresési feltételek alapján 1 szállás érhető el

Értékelés származása: Az "ellenőrzött vélemény"-ként feltüntetett értékelések saját ügyfeleinktől származnak.
Értékelések rendezése

Holiday Inn Értékelés: 4/5 India, Goa, Cavelossim

Holiday Inn értékelés

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Vondráčková Helena

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

A Firo Tour-ral nyaraltunk, ami szuper volt, az idegenvezető minden kirándulásra elkísért - elefántokkal kirándultunk, bevásárolhattunk a fővárosban, voltunk a vízeséseknél. Goa egy varázslatos hely, az emberek kedvesek, egyszerűen csodálatos. A helyi autóbusszal feledhetetlen volt az utazás.

A Firo Tour-ral nyaraltunk, ami szuper volt, az idegenvezető minden kirándulásra elkísért - elefántokkal kirándultunk, bevásárolhattunk a fővárosban, voltunk a vízeséseknél. Goa egy varázslatos hely, az emberek kedvesek, egyszerűen csodálatos. A helyi autóbusszal feledhetetlen volt az utazás.

Elhelyezés
A szálloda 4 csillagos, Indiához képest megfelelő volt. Nekünk egy de lux szobánk volt - igazán nagy, mindig tiszta szoba volt. 3x virággal díszítették , a szobaszervízt nem vettük igénybe. A szobán volt egy ingyenes széf, minibár - ami nem volt az AI része - erkélyünk is volt, a fürdőszobában kád és hajszárító.

Ellátás
All Inclusive-ot rendeltünk, az étel ízlett - de kisebb volt a választék mint pl. Egyiptomban, különben megfelelt. Az étel az európai ételekhez hasonló, sok curryt használtak, volt marhahús, disznóhús, csirke, hal, tenger gyümölcsei, 2 féle leves, zöldség, gyümölcs, fagylalt, desszertek, stb. Alkoholt és üdítőket is kínáltak, az AI keretén belül 11 és 23 között koktélokat is kaphattunk. Napközben voltak frissítők - hamburger ,hot dog, stb. Este volt grillezett hús, reggelire omlettek, rántotta, stb.

Szállás szolgáltatások
A szállodában kínáltak masszázsokat, de nem próbáltam. Volt medence, ahol 32 fokos a víz és tiszta. A tengerhez a szálloda kertjén keresztül jutni, a strand nyugágyai és napernyői nem tartoznak a szállodához. A medence mellett és a kertben is voltak nyugágyak fürdőlepedőkkel. A szállodában volt pár üzlet, további üzletek közvetlenül a szálloda előtt vannak. A legközelebbi városkába megéri taxival utazni, ami 200 rúpiába kerül - 2 órát várt is ránk a taxis. A városkában több üzlet van. A szállodában volt fitness is, - de nem próbáltam. 3-4 alkalommal a héten élő zene volt, estefelé a medence mellett játszott egy szaxofonista. A halas étteremben grilleztek - de ott fizetni kellett. Esténként volt tüzijáték, karaoke, stb.

Tengerpart
A strand viszonylag tiszta - néha valamit partra vet a tenger - nagyon kevesen voltak rajta, a homokban rengeteg a kagyló, rákok, tengeri csillagok - csodálatos. A tenger kicsit vad volt, de néha úszni is lehetett, elég ha elkerüli azokat a helyeket, ahol megtörnek a hullámok. Érdemes a szállodától balra menni, ahol a folyó a tengerbe torkollik - csodálatos látványt nyújt és kb. egy órás sétával elérhető. A víz kb. 31 fokos volt.

Szállás általános értékelése
A nyaralást a férjemmel együtt nagyon élveztük. Szuper kirándulások voltak, főleg az elefántos és a vízeséshez szervezett kirándulás. Mivel nincs még tapasztalatunk az exotikus nyaralásokat illetően, számunkra ez egy csoda volt - fürödtünk az elefántokkal, a vízesésnél, etettük a majmokat, stb. A szálloda is tetszett. Megérte a 12 órás repülés?

További szállásértékelések

Legnépszerűbb helyek