Penang: Keresési feltételek alapján 1 szállás érhető el

Értékelés származása: Az "ellenőrzött vélemény"-ként feltüntetett értékelések saját ügyfeleinktől származnak.
Értékelések rendezése

Paradise Sandy Bay Értékelés: 3/5 Malajzia, Penang

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Krásná Barbora

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

Nagyon jó volt a szállás és a recpeció szolgáltatásai, gyengébb volt a kiszolgálás a reggelinél és a kínálat is kisebb volt. A szálloda mellett kert van medencével, de a strand alacsonyabb színvonalú.

Nagyon jó volt a szállás és a recpeció szolgáltatásai, gyengébb volt a kiszolgálás a reggelinél és a kínálat is kisebb volt. A szálloda mellett kert van medencével, de a strand alacsonyabb színvonalú.

Elhelyezés
Egy pótágyas szobát rendletünk, mivel gyerekkel utaztunk. A pótágy helyett 2 közönséges ágyat kaptunk, de ezt színvonalasabb szobával pótolták - superior apartman. A szálloda szolgáltatási és a takarítás különben tökéletes volt. Az Invia tájékoztatása ellenére, a konyha nincs felszerelve, csak egy gyorsforraló volt, ha a gyerek nagyon kicsi lett volna, ez gondot jelent, de így elviselhető volt.

Ellátás
Csak a reggelire vonatkozik az értékelés, ami mindig egyforma volt, meglepően kevés zöldséggel és gyümölccsel. A kiszolgálás néha nem győzte a vendégek rohamát - az ebédlő kapacitása a vendégek számához képest kicsi. 15 percet is várni kellett, míg felszabadult egy asztal.

Szállás szolgáltatások
Kitűnő a taxiszolgálat és a recepció, jól működött a csomagmegőrző, a személyzet barátságos és udvarias. Az étteremben gyengébb a kiszolgálás - főleg a malájok lassúbbak, a kínai és az india személyzet mindig valamivel jobb volt.

Tengerpart
A strand a szállodától pár lépésnyire van. A tenger azonban piszkos, senki sem fürdött benne, figyelmeztetnék, hogy medúzák vannak, de a víz igazán zavaros, néha gázolajtól bűzlött - motorcsónakok közlekedtek a vízen. Különben a strand terjedelmes, a nyugágyat azonban legkésőbb reggel 8-ig el kell foglalni. Kitűnőek a medencék - gyerekeknek és felnőtteknek is.

Szállás általános értékelése
A pozitív benyomás volt a több. Csak a szállodáról a web-oldalakon lehetnének újabb fotók is, ma már több magas épület veszi körül. Legnagyobb csalódást a tenger és környéke okozott - nem lehet a strandon sétálni- csak pár száz méteren. Máshová sem lehet járni - nagy a gépkocsi forgalom.