Malajzia - Penang Malajzia

  • Leírás

    A Malajzia nyugati partjánál található szigetet gyakran az Orient Gyöngyeként emlegetik. Szép strandjairól és számos érdekességéről ismert. A kapcsolatát a szárazfölddel Ázsia leghosszabb hídja és a nemzetközi reptere biztosítja. A legszebb kilátás a kormányzói központra, Georgtown-ra a 821 m magas Penang Hill-ről figyelhető meg. A hely büszkeségei közé tartozik a Botanikus kert, melyet a múlt század 80. éveiben az angolok alapítottak, a Madár Park és a további természeti parkok. Az építszet szerelmeseit biztosan lenyűgözi majd a csiga templom, az egyetlen ilyen típusú építmény a világon, a Wat Chayamangkalaram budhista templom a harmadik legnagyobb fekvő arany Budhával a világon, vagy a legszebb budhista templomok egyike a Kek Lok Si és a sziget számtalan érdekességeinek az egyike. A kiváló úthálózatának és minőséges turistáknak nyújtott szolgáltatásainak köszönhetően Penang a nyugat és a kelet ideális kombinációja.

Szállásértékelések - Malajzia - Penang

Összesen: 7.2 Régebbi szálloda. A medence nagyszerű volt. Személyzet.hajlandó. Használhatatlan strand.

  • 5.5 Elhelyezés
  • 7 Környék
  • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Régebbi szálloda. A medence nagyszerű volt. Személyzet.hajlandó. Használhatatlan strand. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, de a szálloda régebbi. Teljesen akadálymentes

Szállás szolgáltatások
Segítőkész személyzet. Sok minden nem működött.

Tengerpart
A strand koszos volt. Senki nem fürdött, nem működött túl jól.

Antonín Z., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.02.06., Tartózkodás időpontja:: 2024.01.30 - 02.01.
Régió: Malajzia Malajzia, Penang, Szállás: Bayview Beach Resort

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: Nagyon jó volt a szállás és a recpeció szolgáltatásai, gyengébb volt a kiszolgálás a reggelinél és a kínálat is kisebb volt. A szálloda...

Bevezetés
Nagyon jó volt a szállás és a recpeció szolgáltatásai, gyengébb volt a kiszolgálás a reggelinél és a kínálat is kisebb volt. A szálloda mellett kert van medencével, de a strand alacsonyabb színvonalú. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy pótágyas szobát rendletünk, mivel gyerekkel utaztunk. A pótágy helyett 2 közönséges ágyat kaptunk, de ezt színvonalasabb szobával pótolták - superior apartman. A szálloda szolgáltatási és a takarítás különben tökéletes volt. Az Invia tájékoztatása ellenére, a konyha nincs felszerelve, csak egy gyorsforraló volt, ha a gyerek nagyon kicsi lett volna, ez gondot jelent, de így elviselhető volt.

Ellátás
Csak a reggelire vonatkozik az értékelés, ami mindig egyforma volt, meglepően kevés zöldséggel és gyümölccsel. A kiszolgálás néha nem győzte a vendégek rohamát - az ebédlő kapacitása a vendégek számához képest kicsi. 15 percet is várni kellett, míg felszabadult egy asztal.

Szállás szolgáltatások
Kitűnő a taxiszolgálat és a recepció, jól működött a csomagmegőrző, a személyzet barátságos és udvarias. Az étteremben gyengébb a kiszolgálás - főleg a malájok lassúbbak, a kínai és az india személyzet mindig valamivel jobb volt.

Tengerpart
A strand a szállodától pár lépésnyire van. A tenger azonban piszkos, senki sem fürdött benne, figyelmeztetnék, hogy medúzák vannak, de a víz igazán zavaros, néha gázolajtól bűzlött - motorcsónakok közlekedtek a vízen. Különben a strand terjedelmes, a nyugágyat azonban legkésőbb reggel 8-ig el kell foglalni. Kitűnőek a medencék - gyerekeknek és felnőtteknek is.

Szállás általános értékelése
A pozitív benyomás volt a több. Csak a szállodáról a web-oldalakon lehetnének újabb fotók is, ma már több magas épület veszi körül. Legnagyobb csalódást a tenger és környéke okozott - nem lehet a strandon sétálni- csak pár száz méteren. Máshová sem lehet járni - nagy a gépkocsi forgalom.

Krásná Barbora, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2006.02.21., Tartózkodás időpontja:: 2006.02.09 - 02.20.
Régió: Malajzia Malajzia, Penang, Szállás: Paradise Sandy Bay

Összes szállásértékelés Malajzia - Penang