Tunisz: Keresési feltételek alapján 3 szállás érhető el

Értékelés származása: Az "ellenőrzött vélemény"-ként feltüntetett értékelések saját ügyfeleinktől származnak.
Értékelések rendezése

Paradis Palace Értékelés: 4/5 Tunézia, Tunisz

Szállásértékelések 4,2 / 5

Paradis Palace értékelés

Kitűnő (8 értékelés alapján)

Elhelyezés 4,2 / 5

Ellátás 4,1 / 5

Környék 4,3 / 5

Részvételi díj 4,2 / 5

Nagy Attila

Szállásértékelések 5,0 / 5

Ellenőrizetlen vélemény Tartózkodás időpontja: 9.13. - 2022.9.20. Értékelve: Szeptember 2022

Szuper

Szuper

Elhelyezés 5,0 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Részvételi díj 5,0 / 5

Elhelyezés
Ragyogás

Ellátás
Kiváló

Szállás szolgáltatások

Tengerpart
Minden rendben

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Névtelen

Szállásértékelések 2,4 / 5

Ellenőrizetlen vélemény Tartózkodás időpontja: 9.6. - 2022.9.16. Értékelve: Szeptember 2022

mivel a szálloda meglehetősen magas értékelést kapott, többet vártam.

mivel a szálloda meglehetősen magas értékelést kapott, többet vártam.

Elhelyezés 3,5 / 5

Ellátás 2,0 / 5

Környék 2,0 / 5

Részvételi díj 2,0 / 5

Elhelyezés
a szállás rendben volt, csak aludni járok a szobába, szóval nem érdekel a bútor minősége stb, az ágyak jók voltak, hátha valaki szeretne tévét nézni a nyaraláson, csak arab műsorok vannak. , tehát ebből a szempontból nulla pont. Maga a környék gyönyörű, tele zölddel, színes virágokkal, pálmafákkal, stb...

Ellátás
a reggeli teljesen rendben van, egy jó szálloda színvonala is, még a szaláminak is, ami az arab világban csak ilyen, az mind ebédhúsos. Határozottan jobb ebédekre és vacsorákra számítottam. A hús sokszor teljesen félnyers volt, nem lehetett harapni, lenyelni, mint a rágógumit. Leginkább csontos halak, hamar túltettem magam a késztetésen, hogy fél órát szedjem, közben mindenféle aprócsontot ettem. Köretből mindig lehet választani, lesz krumpli, rizs, tészta, volt bőven zöldség, gyümölcs is, de piros dinnye 10 napon belül nem egyszer, ott valószínűleg ritka termék, minden nap sárga volt, nagyon finom volt. Desszertek - első ránézésre remeknek tűnt, bő a választék, de amikor minden tortából mintát vettem, sokszor teljesen egyforma volt, csak egy kivi került a tetejére, aztán egy barack. Sok rágcsálnivaló ízetlen volt, csak édes volt, de íze nem volt, csak egy kis piskótatészta és valami fehér töltelék. De a széles választékból mindig tudtam 2-3 jó desszertet választani, ami tetszett. Sajnos bónuszként kb másnap hasmenést kaptam, ahogy az ezekben az arab országokban megszokott, pedig azt mondták, hogy Tunéziában nem kapom el, csak Egyiptomban, igen.

Szállás szolgáltatások
Szállodai szolgáltatások, mint a kategória többi szállodájában, néhány sporttevékenység, animáció. A minigolf nem ment, az íjászat sem. A nagy mínusz az volt, hogy a fő medencében lévő bár egyáltalán nem működött tartózkodásunk alatt. A hátsó relaxációs medencében a bár működött, de csak üdítők. Ami az alkoholos italokat illeti, a sört nem lehet a miénkhez hasonlítani, valószínűleg vízzel hígították.

Tengerpart
ha úszni akarsz a tengerhez, itt valószínűleg lehetetlen. A hullám teljes tartózkodása alatt nem lehetett úszni. Ezen kívül 7 nap nagyon nagy hullámok, ekkor csúnya lett a tenger, elmosódott az alga és egyéb zűrzavar, amin nagyon meglepődtem, életemben először láttam sok műanyag hulladékot a tengerben, tényleg elég undorító. Ráadásul Tunéziában mindenhol ott van ez a műanyaghulladék, ha az ember az utcán sétál, műanyagtenger mindenhol, helyenként úgy éreztem magam, mintha a Lunik 9-en lennék, ami igazán megdöbbentő felfedezés egy európai számára, ilyent még nem láttam. bárhol összezavarni az életemben, és legközelebb inkább valahol Európában töltöm a vakációmat.

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Dar Naouar Értékelés: 3/5 Tunézia, Tunisz

Dar Naouar értékelés

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Névtelen

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

Felkészültem a legrosszabbra, de gyönyörű élményekkel tértem haza.

Felkészültem a legrosszabbra, de gyönyörű élményekkel tértem haza.

Elhelyezés
Valaki itt azt írta, hogy ez nem egy 3+ csillagos szálloda, igaz, ez nem egy kimondott szálloda, de aki nem kedveli a panelház típusú , zsúsfolt szállodákat, annak a bungalók kényelmesnek tűnhetnek. A szobák nagyon egyszerűen berendezettek - ágyak, 2 szekrény, 2 szék, ez minden. De minden tiszta, ahogy a fürdőszoba és a WC is. Naponta takarítanak és egy kis borravalóért gyönyörű virágokkal díszítették az ágyakat.

Ellátás
Kitűnő. Egyértelműen elégedett voltam. Talán a húst kedvelő vendégeknek kevésnek tűnt, de volt sok zöldség és kitűnő étel. Mindenből megfelelő mennyiségben. Csak a Fanta nem volt olyan ízű mint az igazi Fanta és a Sprite sem ízlett úgy mint amit megszoktunk. A Cola viszont jó volt. Az ebédlő pincérei nagyon kedvesek. Az AI bárban azonban nem készségesek, flörtölnek a vendégekkel, de ez is kibírható.

Szállás szolgáltatások
A szállodai személyzet nagyon igyekvő, kedves és előzékeny. Talán az animátorok néha tolakodóak, de az igyekezetüket értékelni kell.

Tengerpart
A tenger szép, tiszta, csak az utolsó napon, a vihar után volt hínáros. A strand karbantartott, csak az emberek miatt rendetlen...klasszikus. A nyugágyak, napernyők ingyenesek. A szálloda melletti gyönyörű, nagy medence mellett sok a nyugágy. Aki nem akar a tenger mellett feküdni, annak a medence is meg fog felelni.

Szállás általános értékelése
Nagyon elégedett vagyok. Csak a nyaralást szervező utazási irodával kacsolatban volna megjegyezni valóm. Kellemetlen volt a 3 órás út Monastirból a szállodáig és vissza. A Monastir-i repülőtér is egy külön fejezetet jelent. Amin viszont az utazási irodának változtatni kéne, azok az idegenvezetők - alkalmatlanok voltak? Semmit sem intéztek el és nem tudnak semmit?

Stránský Zdeněk

Szállásértékelések 2,1 / 5

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

Ez nem egy szálloda. Ezek bungalók és elhiheti, hogy a 3 csillagos kategóriához semmi közük.

Ez nem egy szálloda. Ezek bungalók és elhiheti, hogy a 3 csillagos kategóriához semmi közük.

Elhelyezés 2,7 / 5

Ellátás 1,8 / 5

Környék 3,4 / 5

Részvételi díj 0,5 / 5

Elhelyezés
Az első éjszakát egy ólban töltöttük, mint a nyulak. Őszintén szólva a romák és az ukránok számára berendezett szállók , szociális lakások ehhez képest gyönyörűek.

Ellátás
Az étel jó volt, de számolni kell azzal, hogy knédli, káposzta és sült hús nem lesz. A főtt tojások között sok félig nyers volt, hasonlóan félig nyers volt a csirkehús is.

Szállás szolgáltatások
A szobát kitakarították, de rendesen csak akkor, ha az ágyon hagytunk valami figyelmességet. Különben a takarítónő megfeledkezett a törölközőkről, vagy a szemetet az ablak alá szórta. A teraszunk alatt 3 napon át egy döglött patkány volt. 3 napon át kértük a cseh idegenvezetőt- aki semmit sem ért - hogy biztosítson be egy szemétkosarat, nem kaptunk, így a szemetet a szomszédba hordtuk, akik velünk együtt nyaraltak.

Tengerpart
Nem volt All Inclusive bár, különben a strand kifogástalan. Tiszta, volt elég nyugágy a strandon és a medencénél is. A tenger egy nap kivételével, tiszta volt. Akkor a szél hínárt és egy kis szemetet vetett a partra, de ez bárhol előfordulhat.

Szállás általános értékelése
Ha Tunéziában szeretne nyaralni, nem ajánlom a -ckxy- utazási irodát, az iroda tulajdonosa egy tunéziai. Legjobban a Cartago Airlines-szel való utazástól tartottam , akiknek nincs valami jó hírük, de ez kellemes meglepetés volt. A késésen kívül - odafelé 50 percet, vissza 150 percet késtünk - más rossz dolog nem történt. Tavaly a tunéziai Hammametben nyaraltunk, a Caribien World Beach szállodában, ami egy 3 csillagos szálloda. Az Azur Reisennel utaztunk, amit melegen ajánlok. Végezetül még annyit: ha nem akar a nyaralásban csalódni, a -ckxy--lel ne utazzon. Egész idő alatt egyetlen elégedett cseh vendéggel sem találkoztunk. Élvezze a nyaralást, de főleg ne ezzel az utazási irodával. Köszönöm, Zdenek, aki a -ckxy--lel többé sehová sem utazik?

Touring Club Értékelés: 2/5 Tunézia, Tunisz

Touring Club értékelés

Nem értékelt (0 értékelés alapján)

Kubálková Zdeňka

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

Nagyon egyszerűen de praktikusan berendezett bungalók. Minden kicsempézve, tiszta, rovarok nélkül, nincs szag, tiszta ágynemű és törölközők. Működő klimatizáció.

Nagyon egyszerűen de praktikusan berendezett bungalók. Minden kicsempézve, tiszta, rovarok nélkül, nincs szag, tiszta ágynemű és törölközők. Működő klimatizáció.

Elhelyezés
Tiszta, egyszerű, igényteleneknek megfelel. Alvásra és a személyi higiéniára alkalmas. Egy szekrény volt, a holmink nagy részét a bőröndben hagytuk. Egy kicsempézett asztalka szolgált a rakodásra. Tiszta csempézett fürdőszoba, zuhannyal,mosdóval és WC-vel. Csak pár szúnyog volt, más rovar nem. Nem éreztünk semmiféle szagokat, mint azt jelezték. Kellemesen meglepődtünk, mivel ezért az árért sokkal rosszabbra számítottunk. Elmennék újra a családommal.

Ellátás
Reggeli: tojás, sajt, vaj, túró, mogyoróvaj, dzsemek, kukoricapehely, svédasztal zöldségekkel, kávé, tea,tej,kakaó, néha szalámi.Ebéd: svédasztal formában- saláták, a pultnál húst grilleztek, sült hús szósszal, zöldséggel, rizs, tésztaféle, meleg zöldségételek, mindig volt leves, fűszerek, só, cukor, öntetek, bagett. Sütemények, krémek, dinnye, bor, körte. Több fajta fagylalt. Vacsora: hasonló az ebédhez - 2 órán keresztül vacsorázhatott, a teraszon is, nem volt semmilyen kártyarendzser, csak a sürgölődő egyének keltenek pánikot, pedig mindenkinek jut, sőt maradt is az asztalokon.

Szállás szolgáltatások
A bár és az étterem szuper. A bár éjjel 11-ig nyitva. A kínálat - 2 gyümölcslé, víz, Coca-Cola, Fanta, fehér- és vörösbor, fügepálinka, sör- nagyon finom, hasonlít a miénkhez, csak világosabb és gyengébb, koktélok. Mindent műanyagpoharakban kínálnak, a sok vendég miatt nincsenek rendesen elmosva. Ennek ellenére is ittunk, ha pálinkát iszik ez úgy sem számít, itt mások a higiéniai szabályok mint az EU-ben, de ez Afrika. A takarítás szuper, kisepertek és felmosták a bungalót. Beágyaztak és kaptunk toalettpapírt. A szobalánynak 1 TD borravalót adtunk, vagy cukorkát stb. A recepció jól működött .Egyszer becsapódott az ajtónk, a recepcióstól angolul kértem a pótkulcsot, természetesen megkaptam. A recepción van széf, de nincs pénzváltó,kisebb összeget bevált a vezető, akinek kötélből vannak az idegei, nekem nem lenne néhány vendéghez türelmem. Veszekszenek, hogy a húsért 2x kell sorbaállni, hogy valaki megette a tojást előle, rögtön haza akar repülni emiatt...stb.

Tengerpart
Lépcsőkön jutunk a strandhoz. a 30 m-es homokos strandon nagyon jól be lehet jutni a vízbe. Vannak kagylódarabkák- vigyázat?, sok a cigarettavég, dugó stb, a fegyelmezetlen turisták miatt... Még ennek ellenére is ,a környező strandok közül ez volt a legtisztább.

Kurečka Jan

Ellenőrizetlen vélemény Több mint 3 éves vélemény 

A szállás valóban csak alvásra való.

A szállás valóban csak alvásra való.

Elhelyezés
A szállás szerény, hiányoztak a székek és az asztal, ezt csak a bárban használhattuk.

Ellátás
A reggeli diétás- péksütemény, vaj, dzsem, zöldség, néha sajt, szalámi.

Szállás szolgáltatások
Jó.

Tengerpart
A strand rendezetlen, a strandra engedték a medence vizét.

Szállás általános értékelése
Jó.