Izrael Izrael

Hivatalos megnevezés: Izrael állam
Főváros: Jeruzsálem
Állami irányítás: parlamentáris demokrácia
Vallás: zsidó, iszlám, keresztény
Hivatalos nyelv: héber (ivrit) és az arab, üzleti kapcsolatok során használatos az angol, az orosz és részben a francia nyel is.
Időeltérés: + 2 óra

Izrael - már 84 498 Ft-tól

IZRAELRŐLIzrael - már 84 498 Ft-tól

Legújabb értékelések Izrael

Összesen: 9,2 Jó elhelyezkedés. Udvarias, segítőkész személyzet.

  • 9 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 8 Alapár

Összegzés:
Jó elhelyezkedés. Udvarias, segítőkész személyzet. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, rendezett, abszolút korrekt

Ellátás
Kiváló ellátás

Hotel szolgáltatások
Kiváló

Tengerpart
Tiszta tengerpart kb. 50 méterre. Ingyenes napozóágy és napernyő. Az étkezés és italfogyasztás is a helyszínen lehetséges.

Szecsődi László Károly, 2018.03.05., Tartózkodás időpontja: 2018.02.21 - 02.28.
Régió: Izrael Izrael, Eilat, Szállás: Isrotel Yam Suf

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (2)

3 fénykép

Összesen: 3. alkalommal voltam Izraelben, most sem okozott csalódást. Az a pár ott töltött nap ismét feledhetetlen volt.

Bevezetés
3. alkalommal voltam Izraelben, most sem okozott csalódást. Az a pár ott töltött nap ismét feledhetetlen volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Standard színvonalon berendezett, kétágyas szobánk volt, minden tiszta volt. Rovarok sem voltak.

Ellátás
Svédasztalos reggelit kínáltak, ebédre, vacsorára 2 féle étel közül választhattunk. Nagy választék volt gyümölcsből és italokból.

Hotel szolgáltatások
A személyzet kedves, szolgálatkész, de borravalót kell adni. Gond nélkül értekezhet angolul, oroszul.

Tengerpart
A strand tiszta, csak délután volt egy kis gond, a homok tele volt cigarettacsikkel.

Összegzés
Nagyon elégedettek vagyunk, 5000 euróért egy mesés nyaralásunk volt.

Névtelen, 2008.10.07., Tartózkodás időpontja: 2008.08.08 - 08.18.
Régió: Izrael Izrael, Eilat, Szállás: Queen of Sheba Eilat

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: 6,6 Odafelé gond nékül utaztunk, biztonsági intézkedések mellett. Vissza az Aviv Sde Dov-ban fél óra múlva sem jelentkezett senki, taxit...

  • 8,3 Szállás
  • 3,8 Ellátás
  • 6,8 Környék
  • 8 Alapár

Bevezetés
Odafelé gond nékül utaztunk, biztonsági intézkedések mellett. Vissza az Aviv Sde Dov-ban fél óra múlva sem jelentkezett senki, taxit kellett hívni és Ben Gurionba 150 sekelbe került. A papírok nem segítettek. Nem kaptunk dokumentumokat. Odafelé az utazás rendben volt, de haza 50 %. Teljes leírás

Elhelyezés
Az ajánlatnak megfelelő - OK.

Ellátás
Az ajánlatnak megfelelő - Izrael.

Hotel szolgáltatások
Nem volt rá szükség.

Tengerpart
400 m-re van a szállodától, lehet választani.

Összegzés
Sok nehézség adódott az utazás alkalmával.

Láska Vladimír, 2008.09.14., Tartózkodás időpontja: 2008.09.02 - 09.10.
Régió: Izrael Izrael, Eilat, Szállás: Americana

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

Összesen: Egy igazi pihenést szerettünk volna, ahol kitisztulhat a fejünk és rövid keresgélés után a Holt-tengert választottuk, jól tettük.

Bevezetés
Egy igazi pihenést szerettünk volna, ahol kitisztulhat a fejünk és rövid keresgélés után a Holt-tengert választottuk, jól tettük. Teljes leírás

Elhelyezés
Tekintettel arra, hogy nem egy szervezett kirándulással voltunk és az angol tudásunk sem tökéletes, kicsit tartottunk tőle, mi lesz velünk, de az utazási iroda utasításainak köszönhetően, a repülőtértől kb. 180 km-re,Tel Abivban fekvő szálloda elérése sem okozott gondot. A szálloda nagyon szép, reggel, a megérkezést követően azonnal elszállásoltak bennünket, nem kellett várakoznunk. A recepciósok készségesek, jól beszélnek oroszul. Később rájöttünk, hogy mindenütt jól beszélnek oroszul. A szobák tiszták és tágasak voltak, naponta takarítottak, cseréltek törölközőt és fürdőlepedőt. A fürdőszoba szinte luxus színvonalú, minden tiszta, illatos. A szobán volt gyorsforraló, poharak, minden nap kaptunk teát, különféle kávét, cukrot, tejszínt és édesítőszereket. A szobára naponta hoztak egy üveg vizet is. Ha az ágyra pár dollár borravalót tettünk, maguktól sosem vették el. Az 5. emeletről gyönyörű volt a kilátás.

Ellátás
Az étel kitűnő, reggelire volt kávé, tea, dzsúszok, tej, joghurt, különféle gabonapehely, kitűnő kifli, kenyér, édesen és sósan készített túró, kemény tojás, rántotta, virsli, párolt zöldség, méz, dzsemek, palacsinta, kompót. Csak édes péksüteményből volt kevés. Ebédre és vacsorára különféleképpen készített burgonyát, rizst, disznóhúst, marhahúst, ürüt, vagdalthúst, bifteket, rántott szeletet, finom gulyást, mártásokat kínáltak. A hús mindig puha volt. Mindent jól ízesítenek, nagyszerű volt. Rengeteg zöldséget kaptunk, salátát is, süteményt, tortát és érdekes módon ,sokféle gyümölcsöt - dinnyét, őszibarackot, almát, sárgabarackot, narancsot. Innivalóként volt a tartályban víz, volt dzsúsz, Fanta, Sprite és jó sör. Egész nap a medence mellett is volt innivaló. Napközben a medence melletti bárban hasábburgonyát, pizzát, húst, főtt és sült kukoricát kínáltak. A szállodai bárban egész nap volt kávé és különféle italok. Éjfélkor is volt kisvacsora, ha valaki megéhezett volna.

Hotel szolgáltatások
A szolgáltatásokat jónak tartom, a személyzet készséges, udvarias, de nem annyira szívélyesek mint pl. Egyiptomban. Különben rendben volt.

Tengerpart
Szuper, nagy a medence, volt elég nyugágy és napernyő. A strand szép, de kevesebb rajta a napernyő. 40 fokos hőségben árnyék nélkül nem bírja az ember. Délben a tengervíz szinte forró, nincs hol felfrissülnie. Különben a Holt-tenger egy külön fejezet, ezt ki kell próbálni. A víz színén feküdni, mint egy parafadugó, egy tengerben sem lehet. Elég megerőltető volt az úszás, vigyázni kell, nehogy a szemébe jusson a víz, mert nagyon kellemetlen.

Összegzés
Tökéletes nyaralás volt, nem bánjuk, hogy ezt választottuk és újra elmegyünk. Ha valaki mozgalmas éjszakai életre vágyik, máshová kell mennie. A szálloda egymagában áll, de a bárban esténként programok zajlottak, utána tánc volt. Napközben a medence melletti animációs program nem sokat ér, este pedig nem szerveznek animációs programot, kár. A szállodai autóbusszal eljuthat Bokekába vásárolni. Kirándulni nem voltunk, abban a hőségben nem volt hozzá kedvünk. Az utazási iroda idegenvezetőt nem biztosított, csak egy hölgy volt telefonközelben. Mivel azonban nem volt rá szükségünk, nem tudom értékelni. A hazautazásnál a repülőtérre való transzferre figyeljen oda, különben minden rendben volt. A repülőtéren angolul ill. oroszul értekezhet. Vigyázni kell a gyanús formájú üvegekkel a bőröndben, kinyithatják a csomagot és átnézhetik. Szerencsére a tengervízzel és homokkal megtöltött kis flakont nem vették el.

Součková Jaroslava, 2008.06.08., Tartózkodás időpontja: 2008.05.25 - 06.01.
Régió: Izrael Izrael, Szállás: Magic Nirvana

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: A kirándulással elégedettek voltunk, az oda vezető út tökéletes volt, de visszafelé komplikáltabb, ha nem érdeklődtünk volna a transzfer...

Bevezetés
A kirándulással elégedettek voltunk, az oda vezető út tökéletes volt, de visszafelé komplikáltabb, ha nem érdeklődtünk volna a transzfer felől, ez senkinek sem jutott volna az eszébe. A benyomásom jó, újra elmennék. Teljes leírás

Elhelyezés
Átlagos. Talán többre számítottunk. Pl. el volt dugulva a lefolyó, az ablakokat pár éve nem mosták le. Különben a szoba tiszta volt.

Ellátás
Igaz, a választék nagy volt, de ennek ellenére éhesek voltunk, főleg a félpanzió miatt. Legközelebb inkább All Inclusive-ot választunk. Csak a jeges, citromos víz okozott gondot, 40 fokban felfrissít, de 20 foknál csak megfázást okoz , velünk is ez történt.

Hotel szolgáltatások
Pár apróság kivételével, elégedettek voltunk. Pl. a recepcióról felhívtak, hogy 14.30-kor hagyhatjuk el a szobát, de 14 órakor bekopogott a takarítónő, hogy gyorsan hagyjuk el a szobát, mivel 15 órakor indul haza és addig ki kell takarítania.

Tengerpart
Kicsit elhanyagolt, néhol nem éppen tiszta, de a stranddal más baj nem volt.

Összegzés
Pár apróságot kivéve, a kirándulással elégedettek votlunk. Kellemes meglepetést okozott a cseh utazási iroda szervezése, amikor megérkeztünk a repülőtérre, várt ránk az idegenvezető és egy taxival indultunk a szállodába.

Šimon Zdeněk, 2008.02.29., Tartózkodás időpontja: 2008.02.24 - 02.18.
Régió: Izrael Izrael, Szállás: Tsell Harim Village Dead Sea (Ein Bokek)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

4 fénykép

összes ajánlás Izrael