Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Koreai Köztársaság Koreai Köztársaság

Hivatalos megnevezés: Kóreai Köztársaság
Főváros: Szöul
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: budhizmus, konfucionizmus, keresztény, sámánizmus
Hivatalos nyelv: kóreai,a turistaközpontokban és a nagyobb városokban beszélnek angolul is
Időeltérés: + 9 a közép-európai időhöz viszonyítva

Régiók

Koreai Köztársaság - már 481 825 Ft-tól

Dél-KoreárólDél-Korea Ázsia keleti részén a Koreai-félsziget déli oldalán terül el. A Japán-tenger a Sárga-tenger, északon pedig a Észak-Korea határolja.

A turisták által elfelejtett országot az ázsiai gyors ütemű fejlődés és a dinamikusság jellemzi. Korea lenyűgöző ország hosszú homokos partjaival, jellegzetes műemlékekkel teli térségeivel és sajátos kultúrájával. A modern felszín alatt azonban láthatók a sámán, a konfucionista és a budhista kultúrák jelei. A felhőkarcolók közt előbukkannak a csendes kolostorok és szentélyek. A félsziget domborzata természeti szépségekben rendkívül gazdag: megcsavarodott borókák a sziklafalon, félelmetes sziklás szakadékok. Korea az az ország, melyet hosszú ideje vasfüggöny választ ketté. Az ország telis teli van ellentétekkel.

Koreai Köztársaság - már 481 825 Ft-tól

Legújabb értékelések Koreai Köztársaság

összes ajánlás Koreai Köztársaság

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600