Magyarország - Budapest és környéke Magyarország

  • Leírás

    Magyarország fővárosa mint egy kiváló hírű fördőváros több, mint 100 termálforrással büszkélkedik. A víz hőmérséklete 21 – 28 °C fok között mozog és majdnem 50 működő városi fürdőben lehet rátalálni. Eredeti kinézését is megőrizték a török fürdők, a 150 évig tartó török uralom emlékei. Budapestre irányulnak az olyan fürdővendégek, akik meg szeretnék előzni a betegségeket, gyógyítani szeretnék a mozgásért felelős szerveket, a nőgyógyászati problémákat, érrendszeri és anyagcsere – gondokat, emésztő és vesefunkciókat. A híres budapesti fürdővárosok közé tartozik a Gellért, Széchenyi, Csillaghegyi, Dagály, Dandár, Király a Lukács fürdők.

Legújabb értékelések Magyarország - Budapest és környéke

Összesen: 9 Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Az...

  • 9 Szállás
  • 8 Ellátás
  • 10 Alapár

Összegzés:
Jó helyen, kellemes, modern, de családias szálloda. A szobák kényelmesek, légkondi, tv stb, a 3*-os besorolásnak tökéletesen megfelel. Az ár-érték arány nagyon jó. Mindenkinek szívből ajánlom!.Nem először jártunk itt, nagyon kedves kis hotel. Családias, mindenki segítőkész. Budán helyezkedik el, gyorsan el lehet jutni bárhová Teljes leírás

Elhelyezés
A közelben bevásárlóközpont, uszoda, villamos és buszmegálló. A Déli Pályaudvar sincs messze, ha valaki vonattal menne. Szóval minden egyben van a budapesti séták kiinduló és záró pontjához.

Ellátás
A szobák kényelmesek, a reggeli jó, minden kérést teljesítenek.Csak reggeli van, de az jó színvonalú, elegendő.

Hotel szolgáltatások
26 légkondicionált szállodai szoba

non-stop recepció szolgálat

büféreggeli

konferenciaterem

társalgó televízióval

Edzések, sportlehetőségek, órák tartalma
a közelben van a Gesztenyés Park, MOM Sportközpont

Névtelen, 2014.05.05., Tartózkodás időpontja: 2014.04.26 - 04.27.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szállás: Jagelló Business

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: A ceglédi Hotel Aquarellben töltöttünk 4 napot ( 3 éjszaka). A hotel szép, tiszta, a megközelitése kocsi nélkül rettenetes, elég messze...

Bevezetés
A ceglédi Hotel Aquarellben töltöttünk 4 napot ( 3 éjszaka).

A hotel szép, tiszta, a megközelitése kocsi nélkül rettenetes, elég messze van a vasutállomástól, busz csak a buszpályaudvarról megy, stb. Az is naponta háromszor. Teljes leírás

Elhelyezés
Aszobák nagyok, kényelmesek, tiszták, jól felszereltek.

A fürdőköpeny és a fürdőlepedő borzasztó, tiszta rongy a széle, foszlik és nem ismerik a mosószereket sem, mert a fehér nem fehér,hanem zöldesszürke. A fürdőköpenynek gallérja nincs , elfoszlott! És mind kicsi, mindenki úgy néz ki benne, hogy borzasztó.

Ellátás
A kaja elég jó, de a levesen kivül minden hideg, már az étterem kinyitásakor is, hideg a főtt virsli, a tojásrántotta. A vacsoránál minden étel hideg, pedig melegentartó edényben van.

Hotel szolgáltatások
A wellness szolgáltatások jók.

Tengerpart
alföldi szálloda

Összegzés
Mindent összgezve, többet vártam egy 4 **** -os szállodától. Vannak az országban 3 ***-os szállodák, oda többet megyünk.

Névtelen, 2012.06.09.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szállás: Aquarell

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

Összesen: Tunéziában az Orient Palace szállodában volt szerencsénk megszállni. A hotel nagyon kellemes,környezete is szép,az étel kiváló és nagy a...

Bevezetés
Tunéziában az Orient Palace szállodában volt szerencsénk megszállni.

A hotel nagyon kellemes,környezete is szép,az étel kiváló és nagy a választék.

Viszont egy megjegyezni valóm lenne mégpedig a hotel szépségszalonjában igénybe vett henna tetoválásról. A kézfejemre csináltattam egy motívumot,6nap múlva,a kezem betagadt,viszketett,késői allergiát kaptam tőle,amit most gyógyszerrel kezelek. Ezért senki ne készíttesen hennát a szállodában,valamint az országban sem ajánlanám mivel rossz minőségű festéket használnak! Teljes leírás

Elhelyezés
-

Ellátás
-

Hotel szolgáltatások
-

Tengerpart
-

Összegzés
-

Anna Arany, 2010.09.14.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szállás: Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: Az Inviával kapcsolatban nincs kifogásom, de az utazási irodával szemben annál inkább...

Bevezetés
Az Inviával kapcsolatban nincs kifogásom, de az utazási irodával szemben annál inkább... Teljes leírás

Elhelyezés
A 3 csillagos Garden szállodának szép, tiszta szobái vannak.

Ellátás
Amit kifogásolnék a szállodában, az az étkezés - száraz rizs rántott szelettel - inkább valami jellegzetes, magyaros ételre számítottunk. A sütemény azonban kitűnő volt. A reggelik is jók voltak. A két ebédlőben viszont nem volt megfelelő fűtés. Szilveszterkor a konyha 3-kor bezárt, a vacsorát 2 órakor kellett elfogyasztanunk. A bár nyitva volt.

Hotel szolgáltatások
Az említett korai zárást kivéve, a szállodai szolgáltatások jók. A Cedok idegenvezteője viszont borzalmas szolgáltatást nyújtott. Elégé összezavarodott volt, mindenre csak ehh, nno, igen, úgyhogy kifejezésekkel reagált....Képtelen volt végighallgatni bennünket. A magyar ételekről a hazafelé vezető úton beszélt és sok nevezetességet meg sem tekintettünk.

Tengerpart
A városban szép karácsonyi hangulat uralkodott, minden gyönyörűen kivilágított. A termálvizes fürdők jók lettek volna, ha előre informálnak bennünket, hogy papucsra és köpenyre is szükség van. Egyik medencéből a másikba csak a szabad ég alatt lehetett átjutni, miközben kint -5 fokos volt a hőmérséklet.

Összegzés
Budapestben nem csalódtunk, pedig köd volt, ami nehezítette a kilátást. 5000 koronába került ez a kirándulás - 2 napot töltöttünk Budapesten, az úton pedig 2 napot és 3 éjszakát. Ezért a pénzért a Cedoktól jobb szolgáltatásra számítottam. Budapestre még elmennék, de nem a Cedok utazási irodával.

Klinkáčková Irena, 2008.01.03., Tartózkodás időpontja: 2007.12.29 - 2008.01.02.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szállás: Garden

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: 9.8 Az Invián keresztül biztosították a magyarországi szállást. Különben egy körutazáson vettünk részt.

  • 10 Szállás
  • 9.5 Ellátás
  • 10 Környék

Bevezetés
Az Invián keresztül biztosították a magyarországi szállást. Különben egy körutazáson vettünk részt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodát mindenkinek ajánlom, aki szeretné megismerni Budapestet. A város szélén fekszik, így jobb ha saját kocsija van, de városi közlekedés is volt. A szállodában különböző kategóriájú szobák vannak, ezért a rendelésnél gondosan ki kell választania, hol szeretne lakni.

Ellátás
A szálloda reggelit biztosít, ahogy az az F típusú szállodákban szokás. A választék megfelelt, a reggeli svédasztalos volt.

Hotel szolgáltatások
A recepción beszélnek angolul és kicsit németül, inkább az angolt részesítik előnyben. Természetesen magyarul is beszélnek.

Tengerpart
Nem volt.

Összegzés
Elégedett vagyok. Hatalmas előnyt jelentett, hogy nem kellett időt pazarolnunk arra, hogy szállást keressünk magunknak Budapesten, inkább a programoknak szenteltük az időt. A szálloda jó helyen fekszik, turizmushoz nagyon megfelel.

Tamchyna Jan, 2006.12.05., Tartózkodás időpontja: 2006.08.19 - 08.17.
Régió: Magyarország Magyarország, Budapest és környéke, Szállás: Etap

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

összes ajánlás Magyarország - Budapest és környéke