Magyarország Magyarország

Hivatalos megnevezés: Magyar Köztársaság
Főváros: Budapest
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: katolikus, protestáns
Hivatalos nyelv: magyar, német és az angol is használatos nyelvek
Időeltérés:

Magyarország - már 5 400 Ft-tól

MAGYARORSZÁGRÓLMagyarország Európa szívében a Kárpát-medencében fekszik. Az ezerarcú Magyarország mindenki számára megfelelő lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és szórakozásra. Az országot színes tájak, sokrétű domborzat, kellemes éghajlat jellemzi, másrészt megtalálhatók itt kongresszusi, üzleti és tudományos központok.

Európa egyik legkedveltebb kirándulóhelye. A Balaton, Budapest, puszta fogalmakat szinte mindannyian ismerjük. Ismerje meg a magyar vendégszeretetet, történelmi és kultúrális kincseket, templomokat, várromokat, az ország által egydülállók és családok számára kínált lehetőségeket.

A Balatonon kívül, mely Európa legnagyobb édesvizű tava több, mint 180 km hosszú parttal, megtalálható itt a Tisza-tó, a Velencei-tó és számos ismert termálfürdő is. Teljesen mindegy, hogy Budapestre, a Balatonhoz vagy más tóhoz látogat hotelok, apartmanok, vagy panziók tulajdonosai szívesen várják Önt.

A magyar vendégszeretet és a barátságos mentalitás ismert azok számára, akik szabadságukat töltötték itt valaha. A helyi discókban kiváló hangulat uralkodik. Csípős és kevésbé csípős ételeket a csárdákban, finomabbnál finomabb süteményeket a cukrászdákban kóstolhat meg. Érdekes kirándulás szervezhető Budapestre a fővárosba, hagyományos magyar lakodalmakra a magyar pusztán, gulyáspartykra vagy borkóstolókra a helyi borgazdákhoz. Hagyja, hogy hasson Önre a hely varázsa.

BALATONRÓL

A 78 km hosszú és 3-14 km széles Balaton Európa legnagyobb belföldi édesvizű tava. Magyar tengerként is emlegetik. Kis mélysége miatt kedvez a vizisportok kedvelőinek és a fürdőzőknek. Nyári átlaghőmérséklete 22 °C. Az északi partja híres szőlődombjairól. Mindenki megtalálja az általa keresett kikapcsolódást, megfelel családoknak , de akár üzletembereknek is. Akár nyáron, akár télen érkezik is ide, Magyarország gazdag programmal várja Önt.

Magyarország - már 5 400 Ft-tól

Legújabb értékelések Magyarország

Összesen: 6,8 Egyszer elég volt vendégként

 • 6,5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Egyszer elég volt vendégként Teljes leírás

Elhelyezés
Szűk szobák , kelletlen ,udvariatlan recepciós.

Ellátás
Reggeli minőségileg , illetve választékban nem volt megfelelő

Hotel szolgáltatások
Wellnessben az úszómendence víze meglehetősen meleg volt az úszáshoz illetve túl volt klórozva. A szauna nem volt kellően felfűtve.

Névtelen, 2021.07.21., Tartózkodás időpontja: 2019.07.13 - 07.16.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton - Déli part, Szállás: Yacht Club Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,8 Kellemes wellness , elegáns hotel

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Kellemes wellness , elegáns hotel Teljes leírás

Elhelyezés
Jó helyen helyezkedik el a szálloda közel a barlangfürdőhöz. A szoba minden igényt kielégítő , kényelmes , jól felszerelt.

Ellátás
Félpanziós ellátásom volt , a vacsoránál sajnos nem volt nagy választék. A reggelinél hiányoltam a különböző kenyérre kenhető dolgokat mint méz , májkrém stb

Hotel szolgáltatások
A wellness rengeteg szolgáltatást nyújt , szuper a szaunavilág.

Viktória K., 2021.07.21., Tartózkodás időpontja: 2021.07.10 - 07.11.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szállás: Calimera Wellness és Konferencia Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8 Kis pihenésért és kirándulásért mentünk, azt kaptuk, amit vártunk. Rendben volt minden.

 • 8,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Kis pihenésért és kirándulásért mentünk, azt kaptuk, amit vártunk. Rendben volt minden. Teljes leírás

Kelo József, 2020.08.27., Tartózkodás időpontja: 2020.08.21 - 08.23.
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Magyarország, Szállás: Royal Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 1 2019.12.02-án Bástya Hotelbe látogattunk wellnesszezni a párommal. Először jártunk itt, sajnos kellő tájékoztatás és figyelmetlenség...

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 1 Alapár

Összegzés:
2019.12.02-án Bástya Hotelbe látogattunk wellnesszezni a párommal. Először jártunk itt, sajnos kellő tájékoztatás és figyelmetlenség hiányában beleestünk abba a hibába, hogy azt hittük a páros jacuzzi is belefoglaltatik a wellness napi fürdőárba. Amint el kezdtük használni, egy barna hosszúhajú szemüveges dolgozó tájékoztatott minket, hogy ezt nem szabad használni mert ennek külön díja van. Elnézèst kértünk, mondtuk hogy nem tudtuk és azonnal kiugrottunk a kádból. Levezetett minket az alagsorba, hogy ezt a részleget használhatjuk. Tudomásul vettük, el kezdtük használni a nagy jacuzzit, kb 5 perc múlva egy szőkésbarna rövidhajú hölgy felszólított minket, hogy azonnal menjünk rendezni a recepción a jacuzzi használatát. Elnézést kértünk mondtuk, hogy nem vettük észre a tiltótáblát, de azonnal mikor ránk szóltak kijöttünk. Minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, ellentmondást nem tűrve, mintha nem fizető vendégek lennénk, ránk parancsolt és nem érdekelte amit mondunk, csak ordítozott..

Azt hittem, ő a vezető, én kétségbeesésemben sírva kértem, hogy ki is fertőtlenítem a kádat és bocsásson meg hogy engedély nélkül használtuk a kádat...

Párom jelezte védekezésképpen,hogy a belépőjegyek sem valósan vannak feltüntetve az öltözőbe vezető automata ajtó melletti falon, mert aszerint még a legdrágább intervallumban (péntek 13 óra és vasárnap között) 2250 ft a jegyár míg mi hétköznap 13 óra után 2500 Ft-ot fizettünk fejenként (1850 ft helyett). Le akarta fotózni, amitől a hölgy megijedt és gyorsan leszedte.

Azonban már nem tudtunk ezutan ott maradni, mert ez az incidens teljesen elrontotta a kedvünket..

Nagyon sajnáljuk hogy hibáztunk de amilyen reakciót és bánásmódot kaptunk érte méltatlan egy jóhírű hotelhez. Mélységesen szégyellem magam a hölgy ( valószínűleg recepciós) nevèben is...

Olyan szörnyű érzéseket hagyott bennünk ez a hely, hogy soha nem mennénk vissza oda, még ha fizetnének sem... Teljes leírás

Névtelen, 2019.12.03., Tartózkodás időpontja: 2019.12.02
Régió: Magyarország Magyarország, Észak-Alföld, Szállás: Bástya Wellness

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 7,6 Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, és a reggeli ill. az egyéb szolgáltatások jó színvonalúak voltak, jól éreztük magunkat.

 • 6 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, és a reggeli ill. az egyéb szolgáltatások jó színvonalúak voltak, jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba elfogadhatóan bútorozott, de kellemetlen fülledt, majdnem dohos érzésünk volt, bár működött egy - meglehetősen régi - klíma is.

Tengerpart
A Balaton-part többféleképp megközelíthető, jóval felette van a szállás, viszont a szállástól 50 m-re gyönyörű panoráma nyílik.

Kerekes Ernő, 2018.08.29., Tartózkodás időpontja: 2018.08.19 - 08.24.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Pergola Panzió

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Magyarország