Magyarország - Balaton és környéke Magyarország

 • Leírás

  A Dunántúlon 77 kilométer hosszúságban fekszik a „magyar tenger“, melynek selymesen puha sárgászöld csillogású vize van. A Balaton nemcsak egy híres természeti kincs, hanem a pihenés keresett célpontja is. 600 km2 – es kiterjedésű vízfelszínével a legnagyobb tó Közép – Európában, partja 195 kilométer hosszú, a legszélesebb pontjában 14 kilométerre fekszenek a szemben lévő partjai, maximális mélysége 12,4 méter a vízfelszín alatt. A sekély déli part ideális családosok számára, de a mélyebb északi fele is kínál gyönyörű partokat. Nyáron a víz hőmérséklete 20°C és 26°C között mozog, reggel és este átlépi a levegő hőmérsékletét. A fürdők és agyagpakolások megnyugtatják az idegeket, segítenek a vérszegénység és a fáradtság ellen.

Legújabb értékelések Magyarország - Balaton és környéke

Összesen: 7,6 Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, és a reggeli ill. az egyéb szolgáltatások jó színvonalúak voltak, jól éreztük magunkat.

 • 6 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Mivel a szobában keveset tartózkodtunk, és a reggeli ill. az egyéb szolgáltatások jó színvonalúak voltak, jól éreztük magunkat. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba elfogadhatóan bútorozott, de kellemetlen fülledt, majdnem dohos érzésünk volt, bár működött egy - meglehetősen régi - klíma is.

Tengerpart
A Balaton-part többféleképp megközelíthető, jóval felette van a szállás, viszont a szállástól 50 m-re gyönyörű panoráma nyílik.

Kerekes Ernő, 2018.08.29., Tartózkodás időpontja: 2018.08.19 - 08.24.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Pergola Panzió

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6 A közvetítő utazási irodának tudnia kellett volna, hogy a szervező Irodának egy stabil háza van egész nyárra lefoglalva, így mi hiába...

 • 4,5 Szállás
 • 10 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A közvetítő utazási irodának tudnia kellett volna, hogy a szervező Irodának egy stabil háza van egész nyárra lefoglalva, így mi hiába jeleztük előre, hogy melyik házba szeretnénk kerülni. Az előző turnusra szerettünk volna menni, de nem lehetett, azonban a ház egyébként két hétig üresen állt.

Az Üdülőfalu elhelyezkedése, a saját part és a gyermek animációs program a legfőbb vonzereje. A szállás nagyon egyszerű, kevéssé felszerelt. Mikrohullámú sütőt csak bérelni lehet, ami azt gondolom, hogy alapfelszereltség (megjegyzem a napi 1000 forint felháborító)! Három láboson kívül egy serpenyő sem fért bele a felszerelésbe:( Teljes leírás

Elhelyezés
A faházban kosz, pókok serege és egy befagyott koszos hűtő fogadott. Órákat vártunk mire kicserélték, így a fagyasztva vitt ételeink addigra felengedtek. Minden fotóztunk, így szívesen az utazási iroda rendelkezésére bocsájtjuk.

Két hétig nyaraltunk, de közben tiszta ágyneműt nem kaptunk.

Ellátás
Egy nagyon drága büfé és egy szintén drága kisbolton kívül semmi nincs a kb. 1200 fős Üdülőfaluban!

Hotel szolgáltatások
Az animátori program remek ötlet, mi is ezért választottuk elsősorban az Üdülőfalut. Az idei program is jó lett volna, ha az animátoroknak kedve lett volna a munkához, de nem volt! Ezt jelezni fogjuk az animátor cégnek is, mert több szülővel is beszéltünk, akinek szintén ez volt a véleménye.

Oláhné Zieser Zsuzsanna, 2016.08.16., Tartózkodás időpontja: 2016.07.27 - 08.10.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Vadvirág Üdülőfalu

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Többet nem megyünk

 • 5,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Többet nem megyünk Teljes leírás

Elhelyezés
1. Egy ilyen árfekvésű, patinás szálloda nem engedheti meg magának a kopott, foltos ( tapéta, szőnyeg, hidegburkolatok ) belsőt.

2. A 21. században a nagyméretű szállodai szobákban, egy kb. 17" , 4:3 képarányú LCD monitor-TV egyszerűen nevetséges.

3. A szobákban vezetékes internet?! WiFi-t vigyen mindenki magával!? A modern eszközökön (tablet, okostelefon) nincs ethernet csatlakozó.

4. Az ágyakban a legolcsóbb, legpuhább szivacsbetét található, mely süpped, de ettől totálisan kényelmetlen, gerincfájdalmat, álmatlan éjszakákat okoz. ( ciki, de inkább a földön aludtunk )

Ellátás
5. Az étterem ( reggelihez és vacsorához) megközelítése csak szabadtéren történő áthaladással lehetséges, azaz a mostani időjárásviszonyok mellett, a kabát elengedhetetlen volt, ami macera.

6. Az ételek íze, minősége, kínálata megfelelő volt.

Hotel szolgáltatások
6. Az úszómedence vizének a hőmérséklete pingvinekre, fókákra van méretezve. Katasztrofálisan hideg. A 4 nap alatt összesen 5 ember volt benne egy rövid időre, de utána mindegyik a szaunában próbálta kiengedni jégbe fagyott testrészeit. A termál-élmény medence hőfoka is relatív hideg volt ( sok helyen jártunk már, mindenhol órákat elücsörögtünk a termál-élmény medencében, de itt nem ment ), melyet fokozott a pezsgő részen alkalmazott, befújt hideg levegő.

7. A wellness részen elhelyezett pihenő ágyak mennyisége, a szállodai szobák, vendégek számához képest NULLA. Talán 20-25 darab volt, igaz a pihenő hely mérete is kevés a szálloda méretéhez képest.

Névtelen, 2016.01.07., Tartózkodás időpontja: 2016.01.03 - 01.06.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Anna Grand Hotel Wein & Vital

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,5 Megerkezesunkor unott arcu recepcios fogadott minket. A classik szoba nem egy 4* szallodat tukroz, a tusolobol kifolyik a viz, amit a...

 • 5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 2 Alapár

Összegzés:
Megerkezesunkor unott arcu recepcios fogadott minket. A classik szoba nem egy 4* szallodat tukroz, a tusolobol kifolyik a viz, amit a takarito szemelyzetnek jeleztunk is, a valasz - tudjuk mar regota folyik, sebaj kertunk meg egy kadkilepot, majd mi feltorojuk!

Az agy vegenel a kozlekedesre 20 cm van hagyva, tobbszor sikerult az agy lababa belerugni, nem problema van kiegeszito biztositasunk toresre is. Kar hogy nem volt ott senki a szalloda reszerol mikor sikerult eloszor belerugnom az agy lababa a kicsire hagyott kozlekedesi ut miatt, lett volna akkor par kedves szavam hozza, bar igy utana gondolva elkepzelheto, hogy sok kicsi kinai vendeg jar a hotelba. ;)

Wellness reszleg: az elmeny medenceben az 1 cm x 1 cm -es keramia burkolat tobb helyen hianyzik (400 db-ig szamoltam, de meg volt boven hiany),vastagon all a zsir a viz magassagban a csempeken, a fugat valami fekete dolog miatt nem lehet latni se az oldalfalon, se a medence aljaban, mindenkinek a fantaziajara bizom mi is lehet az, ezt probaljak klorral ellensulyozni, de ettol csak a viz minosege romlik (nagyon kloros a viz). Az elmenymedenceknek az elmenyelemek fele nem mukodik, mint megtudtuk, az evek ota hianyzo karbantartas hianya miatt.

A felpanzios ellatas reszunkrol kifogastalan, az ottani szemelyzet nagyon kedves es segitokesz, az etelek valaszteka es minosege kituno. Teljes leírás

Elhelyezés
A fentiekben mar leirtuk, nagy csalodas egy ilyen patinans, jo hiru szallodahoz kepest. :(

Ellátás
Kituno, az etelek valaszteka es minosege kifogastalan.

Orosz Árpád, 2015.09.23., Tartózkodás időpontja: 2015.09.21 - 09.23.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Anna Grand Hotel Wein & Vital

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 10 Szerencsénk volt az idővel, mert az indulásunk előtt sokat esett az eső, de az utazásunk napjától gyönyörű időnk lett. Főleg a környéket...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szerencsénk volt az idővel, mert az indulásunk előtt sokat esett az eső, de az utazásunk napjától gyönyörű időnk lett. Főleg a környéket szerettük volna bejárni, ez sikerült és utána még a szállodában fürdéssel lazíthattunk. Igazi kikapcsolódás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Hétvégére sok vendég volt, de ebből semmit nem éreztünk és nem hallottunk. Kényelmes tiszta szoba, segítőkész, udvarias kiszolgálást kaptunk.

Ellátás
Bőséges választék, és nagyon izletes ételek Nehéz volt választani a sok kedvencből.

Hotel szolgáltatások
Számtalan szolgáltatás között lehetett választani, ami szembe ötlő volt, folyamatos takarítással, hiány pótlással figyelte a zavartalan kikapcsolódásra.

Ákos K., 2015.06.04., Tartózkodás időpontja: 2015.05.29 - 06.01.
Régió: Magyarország Magyarország, Balaton és környéke, Szállás: Hunguest Hotel Pelion

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Magyarország - Balaton és környéke