Magyarország - Dél-Dunántúl Magyarország

Legújabb értékelések Magyarország - Dél-Dunántúl

Összesen: 4,6 Nyaralásunk a vártnál sokkal rosszabbul sikerült, nagyon csalódottak vagyunk a Szállodában tapasztaltakkal kapcsolatban,különösen a...

  • 3,5 Szállás
  • 9 Ellátás
  • 6 Környék
  • 1 Alapár

Összegzés:
Nyaralásunk a vártnál sokkal rosszabbul sikerült, nagyon csalódottak vagyunk a Szállodában tapasztaltakkal kapcsolatban,különösen a problémakezelést illetően! A júniusi kánikulában, a kültéri medencék egyikét sem tudtuk használni, felújítások, csempézések, vegyszerezések, illetve a szennyezett medencék miatt! A beltéri (2 db!) medencék helyisége levegőtlen, sötét, világítás, szellőzés nulla, ráadásul a víz is rettentően koszos volt! A padló saras, a kinti építkezés miatt! A kommunikáció, és a kompromisszumkészség teljes hiánya miatt senkinek nem ajánlom ezt a Szállodát! Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánk tisztasága megfelelő, szép, igényes kialakítással.

Ellátás
All Inclusive ellátást sajnos csalódásunkra nem teljesen tudtuk igénybe venni, de az ételek nagyon finomak, a felszolgálók előzékenyek, és kedvesek voltak!

Hotel szolgáltatások
4 csillagos szálloda, de a napozóágyakért, a gyermek ugrálóért, a kerékpárkölcsönzésért fizetni kell, szappan nincs a szobákban, a klíma nem üzemelt rendesen.

Névtelen, 2014.06.16., Tartózkodás időpontja: 2014.06.10 - 06.13.
Régió: Magyarország Magyarország, Dél-Dunántúl, Szállás: Gunaras Resort Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (1)

6 fénykép

Összesen: 4 4*-os csalódás!!!

  • 3,5 Szállás
  • 3 Ellátás
  • 8 Környék
  • 2 Alapár

Összegzés:
4*-os csalódás!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Ismerőseink ajánlása után, többszöri telefonos egyeztetésben kértük, hogy szobánk NE a "nagyház"-ban, de mindenképpen franciaágyas szobában legyen, melyre ígéretet kaptunk!A helyet nem ismerve, csak a szobánk elfoglalása után derült ki, hogy kérésünkből semmi nem teljesült, sőt, a szobában további negatív meglepetésekkel találkoztunk!A minibár rendkívül büdöset árasztott nyitásakor belülről, a szoba szellőztetése az ágy elhelyezkedése miatt szinte lehetetlen volt, mivel az az ablak elé van tolva, a másik ablakon keresztül pedig bárki hívatlanul beléphet a szobába, mivel a kert felől az ablak magassága kb. 80 cm a földtől. A Fürdőszoba ablaka közvetlenül az épület bejárata mellett, a parkolóra néz, akaratlanul is az ott közlekedők számára árnyjátékként látni engedi a kádban zuhanyzót!Az ablak egyébként a kád közepébe nyílik közvetlenül.A kád környezetében fekete penészfoltokat véltünk felfedezni...! A szobába minden zaj behallatszik, a felettünk lakók fürdőszobájából, (pl a fogkefe lerakása a mosdó szélére, a wc használata, a zuhanyzás minden mozzanata), az épületbe érkezők-távozók ajtócsukására a szobaablakok berezonáltak. A lépcsőt használók dübögésével együtt, az ablakunk mellett nyíló karbantartói tárolóban történtekkel egyetemben, szintén minden zaj gátolta pihenésünket! Kértük,-és ígéretet is kaptunk arra, - hogy a szobában található TV készüléket a magyar nyelvű adásokra is beállítják. NEM így történt!Érkezésünkkor a jakuzzi nem üzemelt, - másnap estére javították.A svédasztalos félpanziós ellátásról annyit, hogy az egy fő felszolgálóra kellett várni, hogy elárulja, mit találunk a tálalón. A tányérok, bögrék szinte kivétel nélkül sérültek, csorbultak. A vacsoránál egyértelműen felfedezhetőek a reggeli, illetve előző esti maradékok újrahasznosítása.(pl grillvacsorára készített paprika a másnap esti levesben!)A feltálalt "friss" zöldségek a leginkább egy másodosztályú lecsó alapanyagjának felelnének meg, a felszolgált limonádéban a cukor nem volt felkeverve,- DE keverőt sem szervíroztak hozzá.

Ellátás
Reggelinél a termoszok tartalma "próbaeresztés" nélkül kideríthetetlen volt.A feltálalt szörpök ízetlenek, vagy felkeverés nélküliek voltak.

A pihenőfalu nagy területen fekszik, amiről semmilyen térképet, vagy szöveges tájékoztatót nem találtunk, - a környékről semmilyen tájékoztató nincs! Kérésünkre a recepción egy nagyított autós térkép részleten jelölték be a környék látnivalóit, a pihenő parkról pedig egy hevenyészett ábrát készített számunkra a személyzet.

Összességében mindenről sugárzott a "látszatkarbantartás" és a kicsinyes spórolás,(pl játszótér-függőhíd állapota).

Távozásunkkor jeleztük észrevételeinket a számla fizetése előtt, kérve hogy annak összegét részben mérsékelni szíveskedjenek, - melytől az üdülő vezetője telefonos megkeresése után - teljes mértékben elzárkózott!

Számos helyen tett utazásaink tapasztalata alapján, a hely 2, esetleg 3*-os besorolást kaphatna bárhol az országban,- a mai kor elvárásai és szolgáltatásai alapján!!!

Névtelen, 2013.08.10., Tartózkodás időpontja: 2013.08.08 - 08.10.
Régió: Magyarország Magyarország, Dél-Dunántúl, Szállás: Somogy Kertje Üdülőfalu

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

összes ajánlás Magyarország - Dél-Dunántúl