Málta - Mellieha Málta

 • Repülési menetidő

  02:10

 • Leírás

  Mellieha Málta szigetének északnyugati szélén egy nagy öbölben található, mely számos helyi történelmi településsel, Málta legnépszerűbb és egyben legnagyobb homokos tengerpartjával várja az ide látogatókat. Kényelmes kiindulópont azok számára, akik ellátogatnak a Gozo és Comino szigetekre.

Legújabb értékelések Málta - Mellieha

Összesen: 10 Köszönöm a szervezèst, elègedettek ès boldogok voltunk Màltàn!!!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Köszönöm a szervezèst, elègedettek ès boldogok voltunk Màltàn!!! Teljes leírás

Hetesi Szilvia, 2019.10.25., Tartózkodás időpontja: 2019.10.15 - 10.22.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Mellieha Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7.8 .

 • 7.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
. Teljes leírás

Elhelyezés
Ár-érték arány megfelelő.

Ellátás
A reggeli unalmas, a vacsora finom.

Hotel szolgáltatások
Jakuzziban hideg a víz.

Tengerpart
Csodálatos!!!

Névtelen, 2019.10.15., Tartózkodás időpontja: 2019.10.03 - 10.10.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Canifor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6.4 Csodás hetet töltöttünk Máltán. A hiányosságokat pótolta a látnivaló és a szálloda személyzetének kedvessége.

 • 6.5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Csodás hetet töltöttünk Máltán. A hiányosságokat pótolta a látnivaló és a szálloda személyzetének kedvessége. Teljes leírás

Elhelyezés
Ami jó:megfelelő méretű szoba, minden nap takarítottak, működött a légkondi.

Amin változtatni kellene: az ágy - a matracot már évekkel ezelőtt ki kellett volna cserélni, és nagyon rövid, 172 cm vagyok, lelógott a lábam.

Ellátás
Felejthető reggeli, és bőséges, változatos vacsora, sok-sok finom salátával.

Hotel szolgáltatások
A tetőtéri medence igazi meglepetés volt.

Tengerpart
A víz tiszta, de a felszínén sokszor szemét úszkál-sajnos.

Névtelen, 2019.09.23., Tartózkodás időpontja: 2019.09.05 - 09.12.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 5 Átlagosnak mondható a mi nyaralásunk.A delfinúszás nem nevezhető annak csak simogatásnak.Senki nem úszhatott a delfinekel.Gozo nagyon jó...

 • 3.5 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Átlagosnak mondható a mi nyaralásunk.A delfinúszás nem nevezhető annak csak simogatásnak.Senki nem úszhatott a delfinekel.Gozo nagyon jó volt a kék lagúna meg szuper.Az árak ott elfogadhatóak,hasonló mint itthon. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás nem minősíthető 4 csillaggal.Minden nap foltos gusztustalan törölközőt kaptunk.Az egyik szoba ajtaját nem lehetett napokig zárni,pedig szóltunk.Székkel barikádoztuk éjszakára az ajtót amíg meg nem javították.A folyosón foltos a szőnyeg,szerintem ez csak a 3 csillagot súrolja.

Ellátás
Félpanziósok voltunk,hát nagyon egyhangú mint a reggeli mint a vacsora.Mindig ugyanaz a reggeli,és se paradicsom se saláta vagy paprika.Este viszont volt paradicsom meg saláta is.A levesek ehetetlen sűrű valamik voltak.A fő ételekben is sokszor voltak számunkra ehetetlen kaják.Ráadásul nem nagyon volt választék,vagy nem volt átsülve a rántott csirke.A desszert is mindig ugyan az 3 féle volt.

Hotel szolgáltatások
Vannak a szállodának medencéi ami nagyon jó,csak nekünk az nem volt szimpi 9 kor nyitott és 6 kor zárt.Én már nyitnám 8 kor,zárnám 7 vagy 8 kor.Ami nagyon jó a wifi ingyenes volt.

Tengerpart
A tengerpart kb.200 méter.az ami le van írva a prospektusba vagy az utas tájékoztatásba.Sziklás lépcsőzetes.Nem messze van egy kis apró kavicsos rész hát ott sokan vannak,de tiszta a part,és a víz is.Sőt 1 helyen van a parton 2 db.tusoló.WC viszont nincs.

Bakonyi Zoltánné, 2019.09.02., Tartózkodás időpontja: 2019.08.22 - 08.29.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Canifor

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5 Málta nagyszerű, rengeteg látnivalóval. Ha tehetem visszamegyek főszezonon kívül is!

 • 5.5 Szállás
 • 2 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
Málta nagyszerű, rengeteg látnivalóval. Ha tehetem visszamegyek főszezonon kívül is! Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba a kategóriának megfelel, a fürdőre ráférne már egy kis modernizálás, de a célnak megfelel!

Ellátás
Sajnos ezzel vannak súlyos problémák és csak okulásul írom le, hogy akik (mint én is) figyelembe veszik az értékeléseket a szálloda választásnál, valamennyire tárgyilagos képet is kapjanak a névtelen 10-10-10 pontok helyett! Hozzáteszem, tudom helyén kezelni a dolgokat és nincsenek túlzó elvárásaim ,tisztában vagyok hogy kategórián belül nagyjából milyen "mozgásterek" vannak minőségben.2019-ben mikor már szinte több embernek van valamilyen "érzékenysége", mint nem vagy valamilyen "mentesen" étkezik az itt biztos éhen hal!Nálam semmi ilyesmi nincs, de már elfogadhatatlannak tartom a reggelinél a 2 féle CSOMAGOLT!!!! kenyeret, semmi péksütemény, sem édes ,sem sós, a "műanyag' kenyeret csak pirítva lehet fogyaszthatóvá tenni. Nincs egy müzlis/gabonapelyhes tálka, vagy mélytányér vagy kávéscsésze használható erre a célra. Sajnos az 1 féle felvágott és csomagolt lapkasajt is a legolcsóbb silány minőség! A nagy tálban kirakott lekvárokat nincs mibe kiszedni csak a tányérra a pirítósod mellé (ez még nem olyan égető probléma ,de kis ráfordítással orvosolható lenne) A meleg angol-reggeli is itt-ott hiányos, bacon csak kétnaponta volt,a "rántotta" ránézésre is riasztó, viszont a tükörtojás jó, A buggyantott tojás lényege vész el a zárt melegentartókban, mert ha jól is volt elkészítve, a hőtől kő kemény lesz a sárgája! A virsli(vagy kolbászka) szintén az ehetetlen kategória! A reggeli kihatással van az egész napodra és ha az nem jó .... A vacsora némileg jobb képet mutat, lehet mondani, hogy csak ízlésbeli probléma de azért igazán finomat egy hét alatt itt sem sikerült produkálni, inkább az ehető kategória és a saláták megmentenek szinte mindent!

Hotel szolgáltatások
Azért is rossz érzés "lehúzni" az ellátást ,mert egyébként a hotelban kedvesek ,segítőkészek , de mivel az ott dolgozók átlag életkora a 60'-hoz közelít ,elképzelhető, hogy az ellátás hiányosságainak a régi (rossz)beidegződések és megszokás az oka!

Tengerpart
A tenger csodálatosan tiszta, és rövid sétával elérhető! Aki nem kisgyerekkel utazik , ajánlom ne is keresse a homokos strandokat mert a sziklás részeknél sokkal szebb, tisztább és érdekesebb a tenger! Kicsi gyerekkel viszont a Mellijeha bay strandja a legjobb, bárhonnan egyszerűen megközelíthető busszal!

Gábor B., 2019.09.02., Tartózkodás időpontja: 2019.08.22 - 08.29.
Régió: Málta Málta, Mellieha, Szállás: Coral

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

összes ajánlás Málta - Mellieha