Olaszország - Dolomiti Superski Olaszország

  • Leírás

    popis

Legújabb értékelések Olaszország - Dolomiti Superski

Összesen: 7,7 Csodálatos volt februárban a síelés, de rengeteg volt az ember ‼

  • 6,6 Szállás
  • 9,2 Ellátás
  • 8 Környék

Bevezetés
Csodálatos volt februárban a síelés, de rengeteg volt az ember ‼ Teljes leírás

Elhelyezés
Az apartmanház kicsit régebbi, de ha azzal megy oda, hogy síelni fog és minimális időt fog a szobán tölteni, megfelel.

Ellátás
Közvetlenül az apatrmanházban volt a pizzéria, nagyon finom volt a pizza , de a sípályán is jó áron finom ételek kaphatók.

Hotel szolgáltatások
Közvetlenül az apartmanházban van egy medence, ahol kötelező a fürdősapka.

Tengerpart
Jó.

Összegzés
Közvetlenül a szállodánál áll a skíbusz. Nagyszerűek, jó minőségűek a pályák - meg kell hagyni, az olaszok értenek ehhez.

Hajdová Hana, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.02.24 - 02.17.
Régió: Olaszország Olaszország, Dolomiti Superski, Szállás: Des Alpes

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Összesen: 6,3 A 3 csillagos szállodában a szállás megfelelő volt. A szobák kicsik, de célszerűen berendezettek, a bútor régebbi. Háromágyas szobánk...

  • 5,3 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék

Elhelyezés
A 3 csillagos szállodában a szállás megfelelő volt. A szobák kicsik, de célszerűen berendezettek, a bútor régebbi. Háromágyas szobánk volt, és csak ketten voltunk,mégis alig fértünk el. Nem tudom, hogy bírták, akik hárman voltak. Teljes leírás

Ellátás
A szállodában nincs étterem csak kávéház, de minden szobához tartozik egy konyhasarok, alapvető felszereléssel, ami megfelelő. A hűtőszekrény kicsi, de 3 személynek egyhetes üdüléshez megfelel. Az élelmiszernek úgy sem marad hely. Mi a 3. személy részére fenntartott szekrénybe rakodtunk.

Hotel szolgáltatások
A szálloda legnagyobb hátránya, hogy nincs parkolója. Ha nem akar a város mögötti nyilvános parkolóban parkolni 40 euróért, várni kell, amíg valamelyik szálloda mellett felszabadul egy hely és reszkírozni, észre ne vegyék és ki ne dobják onnan. A szállodában nincsnek szolgáltatások. A szemetet sem vitték ki és törölközőt sem cseréltek.

Tengerpart
Madonna di Campiglio egy festői városka és a szálloda is jó fekvésű, a központban van ,a felvonókhoz és a skíbusz megállójához is közel. Egyetlen gondot az jelentett, hogy az egész városban nincs egy medence, ahol esténként relaxálhatna. Talán ez ennek a helynek az egytelen komoly hiányossága.

Összegzés
A pályák nagyszerűek, ha éjfél után nem havazik...A pályát este teszik rendbe , reggel már erre nincs idő. Nekünk nem volt szerencsénk, habár az utolsó márciusi héten üdültünk, egyetlen napot kivéve, minden nap havazott.

Vološin Zdeněk, 2006.12.06., Tartózkodás időpontja: 2007.03.31 - 03.24.
Régió: Olaszország Olaszország, Dolomiti Superski, Szállás: Des Alpes

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: A szobák szépek, nem volt szárító a ruháknak és a cipőknek. Az étel átlagos, nagy kár, hogy nem voltak képesek semmit árusítani:...

Bevezetés
A szobák szépek, nem volt szárító a ruháknak és a cipőknek. Az étel átlagos, nagy kár, hogy nem voltak képesek semmit árusítani: fagylaltot, palacsintát, stb. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák rendesek, a berendezés új, a fürdőszoba is új, szép, a meleg vízzel sem volt gond.
Gondot jelentett, hogy nem volt hol megszárítani a nedves kabátokat, síruhát és cipőt. Ruhaakszatóra tettem és a garnizsra akasztottam a ruhákat. A cipőt nem tudtuk hol megszárítani.

Ellátás
A reggeli standard, megfelelt az üdülés viszonylag olcsó árának. Van összehasonlítási alapom, mivel ez volt az 5. félpanziós üdülésem Olaszországban ill. Ausztriában.
A vacsorák gyengébbek voltak , az ígért salátabár nem volt, az ételt pontosan kiszámították, köretet kaptunk többször is, de nem tudtam a vacsorához 2 dl vörösbort, palacsintát, fagylaltot, stb. venni. A fiamnak akkor volt a születésnapja . Este el kellett hagynunk a szállodát és egy éttermet keresni, ahol csokoládét, kávét, süteményt, fagylaltot rendelhettünk. Amikor megkérdeztem kaphatnék-e forralt bort, azt felelték, vásárolhatok egy egész üveg bort, más nincs. A reggelihez volt kávé és egy kis kancsó tea, dzsúsz helyett málnaszörpöt adtak. Ezt először tapasztaltam, pedig voltam már több helyen - Val di Fieme, Solden,Dachstein, Saalabach

Hotel szolgáltatások
A reggelin és a vacsorán kívül más szolgáltatást nem vettem igénybe.

Összegzés
Tiszta, viszonylag új panzió, de különben átlagon aluli.

Otáhalova Lucie, 2006.03.08., Tartózkodás időpontja: 2006.02.27 - 03.05.
Régió: Olaszország Olaszország, Dolomiti Superski, Szállás: Kronplatz

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: A strand közvetlen közelében fekvő, szép szálloda.

Bevezetés
A strand közvetlen közelében fekvő, szép szálloda. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba berendezése standard színvonalú, nagy fürdőszobával, ahol mosdó, kád, toalett és bidet van. A nagy erkély a többiektől elrekesztett. Egyetlen hátránya, hogy a fürdőruhákat , ruhaneműt, stb. nem volt hol szárítani.

Ellátás
A reggelinél és a vacsoránál nagyon gazdag volt a kínálat - gyümölcs, köretek, füstöltáru, édes péksütemény, stb - tésztafélék, pudingok, fagylalt....Az étel nagyon finom volt. Talán a reggelinél a péksütemény lehetett volna frissebb. Sajnos a nyaralás idején a szálloda fele bélfertőzést kapott, a szálloda azonnali orvosi segítséget biztosított, járványügyi szakemberek kivizsgálásokat végeztek, véleménykutatás formájában próbálták megállapítani a járvány okát, az eredményt nem ismerem.

Hotel szolgáltatások
Elég jó, de a fizetett szolgáltatások elég drágák - egy hétre a széf 17 euró, minden napra további 6 euró + 6 euró letét, a TV 10 euró - 6 órai programért, az internet fél órára 1 euró.

Tengerpart
A strand homokos, a homok durvaszemcsés. A víz hirtelen mély, kisgyerekeknek és idősebbeknek alkalmatlan.

Összegzés
Azt gondolom, hogy a szálloda a 2 csillagos kategóriánál magasabb színvonalú.

Horová Milena, 2005.09.06., Tartózkodás időpontja: 2005.08.17 - 08.27.
Régió: Olaszország Olaszország, Dolomiti Superski, Szállás: Villa Santer

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

összes ajánlás Olaszország - Dolomiti Superski