Olaszország - Paganella Olaszország

  • Leírás

    popis

Legújabb értékelések Olaszország - Paganella

Összesen: Nem tudom, hogy az értékelhető szállodák között miért nem szerepel az El Mouradi Club Kantaoui, de ez talán nem is ránk tartozik. Minden...

Bevezetés
Nem tudom, hogy az értékelhető szállodák között miért nem szerepel az El Mouradi Club Kantaoui, de ez talán nem is ránk tartozik. Minden tökéletes volt, 3. alkalommal voltunk Tunéziában, ez volt az eddigi legjobb. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállodának 1059 szobája van, ebből 300 a tágas bungalókban van, ahol mi is laktunk. Természetes volt a napi takarítás , a törölköző- és az ágyneműcsere. A személyzetnek illik egy kis borravalót hagyni, mi naponta 1 dínárt adtunk, ami kb. 16,50 korona. Rovarok nem voltak, a légkondícionálás egyénileg szabályozható. Az irányítóért 20 dínár visszatérítendő zálogot fizettünk. Működött a hűtőszekrény, ami nem is volt a katalógusban és fizetni sem kellett érte. Volt meleg víz, a hideg víz néha gondot okozott, ahogy Afrikában általában.

Ellátás
All icnlusive-ot rendeltünk - volt minden. Az ebédhez és a vacsorához italokat is kaptunk, hetente egyszer tematikus estet rendeztek. Sorok nem álltak sehol, kivéve az ebéd és a vscora kezdetét, de ez az ebédlő kinyitása után megszűnt. Egyszer reggelire még füstölt disznóhúst is kínáltak, pedig ez egy iszlám ország?Sajnos későn érkeztünk, így csak kevés jutott.

Hotel szolgáltatások
Volt 6 bár, ebből 2 a strandon, a személyzet készséges, a szálloda vezetősége mindig ellenőrizte a tisztaságot. A strandra fürdőlepedőt is kaptunk, 10 dínár zálogért, amit naponta bármikor kicseréltek. A programok elég egyhangúak, de az animátorok igyekvőek. Volt 2 medence a felnőttek és 2 a gyerekek részére, az esti minidiszkót kivéve, a gyerekek számára nem volt szórakozási lehetőség.

Tengerpart
Terjedelmes, néhol reggel 7-kor kellett nyugágyat foglalni. A strandot napközben is takarítják. A parttól kb. 10 m-re a víz mélyül, de még mindig fel lehetett állni benne. A tenger tiszta. A tenger és az első sor nyugágy között árusok kínálták a portékáikat.

Összegzés
Tökéletes volt, csak az idegenvezető, Martina szolgáltatásai tűntek kevésnek, de lehet, hogy ez csak az én véleményem. A szálloda gyermekes családoknak, iskolás korú gyerekeknek nem nagyon alkalmas, mi legalábbis nem láttunk számukra szórakozási lehetőséget. Mi ugyan gyerekek nélkül nyaraltunk, és nem a szünidő alatt voltunk ott, így lehet, hogy akkor más a helyzet.

Dvořák Jiří, 2007.10.04., Tartózkodás időpontja: 2007.09.04 - 09.14.
Régió: Olaszország Olaszország, Paganella, : Canada (Andalo)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Nincs megjegyzésem.

Bevezetés
Nincs megjegyzésem. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon szép, tiszta, pihenésre és alvásra nagyon megfelelt, higiénikus.

Ellátás
Az étel nagyon jó és megfelelő mennyiségű volt.

Összegzés
Nagyon jó.

Rott Josef, 2006.04.05., Tartózkodás időpontja: 2006.03.16 - 03.20.
Régió: Olaszország Olaszország, Paganella, : Londra

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: Szép szálloda. Az alagsorban laktunk és a szobában hűvös volt, különben rendben.

Bevezetés
Szép szálloda. Az alagsorban laktunk és a szobában hűvös volt, különben rendben. Teljes leírás

Elhelyezés
Lásd fent - elégedettek voltunk, csak kicsi volt a szoba és hűvös volt.

Ellátás
Nagyon jó, finom.

Összegzés
A szálloda körül gyönyörű a környezet - tó, hegyek...

Včeláková Michaela, 2006.04.04., Tartózkodás időpontja: 2006.03.09 - 03.13.
Régió: Olaszország Olaszország, Paganella, : Molveno

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: A standardként jelzett szobák nem voltak megfelelőek - egy turistaszállónak tűnt. Hálistennek a mi szobánkat kicserélték egy másikra, ami...

Bevezetés
A standardként jelzett szobák nem voltak megfelelőek - egy turistaszállónak tűnt. Hálistennek a mi szobánkat kicserélték egy másikra, ami megfelelt a befizett árnak is. A továbbiakban ezt a másik szobát fogom jellemezni. Teljes leírás

Elhelyezés
Ahogy fent említettem - a szobacsere után elégedett voltam. A szállodában van egy viszonylag nagy medence, csak kár, hogy a falak penészesek...ami nekünk nem számított, de az allergiásoknak igen, ráadásul a pezsgőfürdő és a szauna is penészes. Más szolgáltatás a szállodában nem volt - pl. edzőterem, stb. , de erről a katalógus említést tesz. Kellemetlen, hogy a szobák közötti falak vékonyak voltak, mert a szomszédaink eléggé horlkoltak...A személyzet körül káosz uralkodott, különben kellemesek és az étel príma volt és sok volt belőle. Előnye, hogy közel van Kronplatzhoz - kb. 10 km-re, ami 15 perc alatt megtehető. A szállás nem egy luxus, de megfelelő. Kisgyerekkel utaztunk, ezért értékeltük, hogy egy kis falucskában lehettünk. Ha azonban esti szórakozásra vágyik, mozgalmasabb helyet kell keresnie.

Ellátás
A reggeli büfé formájában zajlott - átlagos volt, értékeltük a jó zöldség- és gyümölcskínálatot.
A vacsoránál volt salátabár - ha a lengyelek előtt érkeztünk, még nagy volt a választék,de ha utánuk, már gyengébb volt. Utána meleg előételt , főételt és desszertet kaptunk. Az étel jó volt, nem nagyon ötletes, de a helyi szokásoknak megfelelő.

Hotel szolgáltatások
Olaszországban voltunk - a személyzet kedves, szívélyes, de nem mindig dolgos...ez azonban nem nagyon számított, de ha valaki 100 százalékos szolgáltatásokhoz szokott, más szállodát ajánlok.

Összegzés
A várakozásnak többé-kevésbé megfelelő volt, egy kisebb, kellemes szálloda, ami a virágkorán már túl van.
Figyelmeztetnék rá, hogy 2 féle szob van, melyek között nagyon nagy a különbség. A régebbi szobák kb. 12 négyzetméteresek, a padlón linoleum van ,a fűrdőszoba gyerekmérethez szabott ,erkély nincs. Az új szobák teljesen mások, ajánlom, előre győzödjön meg róla, hol fog lakni.

Bělohlávek Jan, 2006.03.20., Tartózkodás időpontja: 2006.03.11 - 03.18.
Régió: Olaszország Olaszország, Paganella, : Rezidence Diamant

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: Régebbi szálloda, de tiszta, naponta takírtottak. Elégedett volam ‼

Bevezetés
Régebbi szálloda, de tiszta, naponta takírtottak. Elégedett volam ‼ Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás szép volt, csak törölközőt kellett volna cserélni és új poharakat adni.

Ellátás
A helyi étel kitűnő.

Benda Ondřej, 2006.03.20., Tartózkodás időpontja: 2006.03.11 - 03.18.
Régió: Olaszország Olaszország, Paganella, : Fontanella

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

összes ajánlás Olaszország - Paganella