Olaszország - Rimini Olaszország

 • Repülési menetidő

  03:30

 • Leírás

  Jelentős tengermelletti üdülőhely, körülbelül 50 km Ravenne-től. Dicsőségét 20 km hosszú homokos partjának köszönheti, mely után kapta nevét is, Napos Riviéra. A város gazdag építészeti kincsekben, annak köszönhetően, hogy rajta haladt át az antik kor útvonala. Találünk itt középkori építményeket, melyek közül kimagaslik a Szent Ferenc templom. A város északkeleti üdülő részében számos szálloda, panzió, villa, étterem, kávéház és üzlet található. A legtöbb turista ittléte alatt a 25 km-re lévő San Marinoba látogat el, hogy megnézze híres sziklás erődítményét. Vagy megnézi Ravenne-t amely nagyon gazdag történelmi emlékművekben.

 • Közlekedés autóbusszal

  16 órák

Legújabb értékelések Olaszország - Rimini

Összesen: 6 Minőségre valóban 3 csillag maximum, de szerintem inkább 2.

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Minőségre valóban 3 csillag maximum, de szerintem inkább 2. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszták a szobák, minden nap takarítanak.

Ellátás
Az ellátás nagy csalódás volt. Azt kell mondanom egyik fogásban se fedeztük fel, hogy Olaszországban vagyunk. Íztelen, néha nyers fogások, gyereknek is kevés adagok. Sose mondtam hasonlót, de nekünk nagyon nem tetszett.

Hotel szolgáltatások
Gyereksarok, bár, animációs program esténként a gyerekeknek.

Tengerpart
A part, a víz remek. De hiába voltunk tengerparti szálloda vendégei, nem engedték, hogy csak úgy ott legyünk a gyerekkel. Utánunk jöttek, hogy béreljünk napágyat napi 20 euróért. Mondtuk, hogy mi 1 órát homokoznánk csak a picivel, de elzavartak. Ilyet se tapasztaltunk még sehol.

Nikoletta B., 2019.09.03., Tartózkodás időpontja: 2019.08.24 - 08.31.
Régió: Olaszország Olaszország, Rimini, : Iones

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,8 Segítőkész, korrekt ügyintézés.

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Segítőkész, korrekt ügyintézés. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta szoba. Segítőkész személyzet.

Ellátás
Házias jellegű ellátás.

Hotel szolgáltatások
Megfelelő.

Tengerpart
Kellemes és tiszta.

Névtelen, 2019.07.29., Tartózkodás időpontja: 2019.07.19 - 07.26.
Régió: Olaszország Olaszország, Rimini, : Marika

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,6 Ahogy hirdetve is volt,olcsó szállás . Elhelyezkedése kiválló, félpanziós ellátást kaptunk, a reggeli nem volt változatos, 7napig ugyanaz...

 • 4,5 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Ahogy hirdetve is volt,olcsó szállás . Elhelyezkedése kiválló, félpanziós ellátást kaptunk, a reggeli nem volt változatos, 7napig ugyanaz várt. A vacsora jobb volt, de kevés adag. (Tésztát és húsos ételt hoztak az asztalunkhoz+ami az asztalon volt korlátlanban: saláta ,tészta saláta kb).

Nagyon sok látni való volt a közelben,mi autóval mentünk. A part tényleg egy köpésre volt, napágyakkal(fizetős), homokos tengerpart.

Mindig volt élet, akár este éjfélkor is.

San Marinoban is voltunk,érdemes átmenni olyan 40km kb. Gyönyörű, mi voltunk még Oltamare(delfin show), Italy Miniatura(olaszország makettben ) illetve egy étterem amit nagyon ajánlok az az Il Mare,ott volt a sarkon kb 50m-re. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobánkhoz tartozott egy kis erkély, az ágy kényelmes volt, elég pici szoba 2főre, de szekrények voltak bőven. Volt egy kis tusoló,wc még a szobához. Kaptunk törülközőt, de nem cserélték. Délelőtt voltak megcsinálni az ágyat,hoztak wc papírt, de az utolsó napokban azt sem... Úgyhogy ezzel készülni kell, plusz törülközőkkel.

Ellátás
Félpanzió: egyhangú reggeli, egyféle pékárú, vajon, lekvár, mogyorókrém,kalács. Gyümölcslé. Mindennap ugyanez. Mindig kaptunk egy-egy croassont, kávét,tejet. Vacsorára tésztát hoztak, aztán húsos ételt (volt 2-2felvágott, másnap sült csirkecomb, volt saslik, stb). Vízet kaptunk az asztalunkra

Hotel szolgáltatások
Ingyen wifi,már amikor volt. De segítő készek az ott dolgozók. Lent a közös nappaliban volt tv, kint hintaágy, kiülő, asztal székekkel.

Tengerpart
Kijöttünk a hotelből és egyenesen előre sétáltunk kb 300métert. A part homokos,tiszta. Napágyat is lehet bérelni. Árusok is szaladgálnak mindig. Sokan voltak, de nem volt zsúfolt,mivel marha nagy a partrész. Sajnos az ottani wc-öltözők kulcsosak, gondolom a napágyakhoz járnak,vagy az adott hotelekhez. Éttermek is voltak bőven a parton. Nagyon sós a víz. Mi nem vittünk le soha értéket, de nem nyúltak soha a cuccainkhoz, a zörölközőn. Este érdemes lesétálni. A pártnál sok a bódé,ahol mindenfélét lehet vásárolni.

Vastagh Dóra, 2018.09.05., Tartózkodás időpontja: 2018.08.26 - 09.02.
Régió: Olaszország Olaszország, Rimini, : Paradiso

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (1)

Part 1 fénykép

Összesen: 8,6 Kellemes szálloda, nagyon jó helyen

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Kellemes szálloda, nagyon jó helyen Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba régies, nem tükrözi a 4*-os szintet

Ellátás
A reggeli és a vacsora kifogástalan, 5 fogásos felszolgált vacsora tökéletes.

Tengerpart
Közel a part, megszokott Rimini szÍnvonal.

Nikolov Péter, 2018.09.04., Tartózkodás időpontja: 2018.08.25 - 09.01.
Régió: Olaszország Olaszország, Rimini, : Admiral Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,8 Összességében ár-érték arányban megfelelő volt minden.

 • 6,5 Szállás
 • 6 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Összességében ár-érték arányban megfelelő volt minden. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák kicsik, de kényelmesek. A fürdőszoba egy üvegoldalú fülke a szobán belül, amelyben található volt a mosdó, a mosdókagyló és a bidé. A zuhanyzó egy kicsivel beljebb helyezkedett el. Ez az üvegfalú megoldás elég furcsa, így a szobát csak összeszokott pároknak ajánlom és olyanoknak, akik viszonya meglehetősen intim. Éjszaka lehetett aludni, viszonylag hűvös volt és a szobákban be lehetett kapcsolni egy ventillátort is. Minden nap kitakarítottak, a tisztaságra nagyon ügyeltek. Minden szobához tartozott erkély, ha kicsi is, ami szintén pozitívum.

Ellátás
A büférendszerű reggeli mindenki igényeit kielégítette. A vacsora nem minden esetben volt elegendő annyi embernek, ahányan a szállodában tartózkodtak. Így később kezdeni a vacsorát lehetetlen próbálkozásnak tűnt. Az étteremben a személyzet kedves volt, de kevesen voltak ennyi ember kiszolgálására. Pozitívum, hogy a vacsorához járt ital is (alkohol is).

Hotel szolgáltatások
Wi-fi csak a lenti társalgóban volt, az is nagyon gyenge minőségű. A leírásban az állt, hogy nincs parkolójuk, ami végül is volt, de fizetni kellett érte érkezéskor (5 Euró/nap autónként). Az üdülőhelyi díjat nem engedték kártyával kifizetni, csak a parkolást. A szállodához tartozott egy medence és konditerem is, de ezt nem vettük igénybe.

Tengerpart
A tengerpart nagyon közel volt. Szép, tiszta, jól karbantartott és a beach service nem volt túl drága (10 Euró/nap/1 napernyő két ággyal). A tenger meleg és tiszta, családbarát és kisállat barát. Szabadon használható strand viszont nincs, tehát ezért mindenképpen fizetni kellett.

Dr. Kopházi-Molnár Erzsébet, 2018.08.07., Tartózkodás időpontja: 2018.07.28 - 08.04.
Régió: Olaszország Olaszország, Rimini, : Vannucci

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Olaszország - Rimini