Olaszország - Toszkána Olaszország

  • Leírás

    Közép-Itáliában található, nem messze a Tirrén-tengertől. Csodás térség gyönyörű természettel, termékeny vidékkel és remek klímával. Északon Emilia Romagna és Ligúria provinciákkal határos, keleten Umbria és Marche, délen pedig Lazio provinciák határolják.

    Műemlékek

    Toszkána gazdag történelemmel rendelkezik, sok középkori hely található a területén. Olyan varázzsal rendelkezik, amely teljesen magával ragad. Számos műemlék és hely tanúskodik az egykori lakosok, az etruszkok és rómaiak életéről, csodás templomok és reneszánsz épületek elevenítik fel a dicső múltat.

    Toszkána varázslata

    Kevés hely olyan varázslatos, mint Toszkána. Zöldelő fű, illatozó virágok, erdők és ligetek jellemzik.Mi a legjellegzetesebb vonása? Egyértelműen a csodás vidéki házak, az utak mentét szegélyező olivabokrok és ciprusok , a píniák és szőlőültetvények, amelyek alkalmazkodtak a klimatius feltételekhez és természetes arculatot kölcsönöznek a tájnak.

    Fürdés és strandok Toszkanában

    A partszakasz egész Toszkána területén kizárólag homokos, ami nagy előnyt jelent a kisgyermekes családok számára. A tengerből láthatjuk az Appennini-hegység csúcsait, a horizonton pedig a környező szigetek körvonalait.

Legújabb értékelések Olaszország - Toszkána

Összesen: 8,8 Kiváló ellátás volt, remekül éreztük magunkat.

  • 9 Szállás
  • 10 Ellátás típusa
  • 8 Környék
  • 8 Alapár

Összegzés
Kiváló ellátás volt, remekül éreztük magunkat. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás minősége jó volt, a szoba tágas és kényelmes, felszereltsége jó.

Ellátás
Az étkeztetés fenomenális.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásai jók, egyetlen kifogásunk csak az uszoda vizének hőmérsékletével (hideg) volt, bár így utószezonban az is érhető.

Tengerpart
A tengerpart kb. 400 méterre van a szállástól, de a parti homokot naponta tisztítják, a víz pedig rendkívül tiszta.

Sallai Gábor, 2016.09.28., Tartózkodás dátuma: 2016.09.18 - 09.25.
Régió: Olaszország Olaszország, Toszkána, Hotel: Club Valtur Garden

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

San Vincenzo 1 fénykép

Összesen: 7 Meg voltunk elégedve a Hotellal, a személyzet kedves volt és segítőkész, tiszta volt minden, 5 perc sétára éttermek, boltok, fagyizó,...

  • 7 Szállás
  • 8 Ellátás típusa
  • 7 Környék
  • 6 Alapár

Összegzés
Meg voltunk elégedve a Hotellal, a személyzet kedves volt és segítőkész, tiszta volt minden, 5 perc sétára éttermek, boltok, fagyizó, parkok, strandok, látványosság, és 3 km-re egy szabad strand, ami fehérhomokos volt. Ide érdemes vinni napozóágyat és napernyőt, mert könnyen le lehet égni. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A Hotel nagyon szép helyen helyezkedik el, a szobánk a tengerre nézett, jobbat nem is kívánhattunk volna. (na jó, egy teraszos, tengerre néző szobát :) A szoba tiszta volt, minden nap takarítottak, légkondícionáló és ventillátor is be volt szerelve.

Ellátás
Reggelit kértünk a szálláshoz, amivel nem volt probléma, de a zöldséget azt hiányoltuk, egyik nap sem volt.

Hotel szolgáltatások
Szolgáltatásuk közül a leghasznosabb a saját strandrész a szállodától 100 méterre, de külön fizetni kellett a napozóágyakért. A wifi nagyon gyenge volt, sokszor volt probléma a csatlakozással is. A parkoló az épület mellett volt, de egy hét alatt kétszer sikerült csak ott parkolnunk, a fenti külön parkolóba is kétszer (ahova a strandolók parkoltak úgy, hogy ez egy külön elzárt terület a hotel vendégei részére, akik emiatt nem tudtak beállni), legtöbbet az utcán álltunk. Ha ezt megtudnák oldani, jó lenne.

Tengerpart
A tengerpart sziklás volt, de nem okozott gondot, a mélyebb résznél már nem is volt. Sajnáltuk, hogy külön fizetni kellett minden nap a napágyért, de kényelmi szempontból jó volt, mert nem a betonon kellett feküdnünk (ott nem volt homokos partrész, csak a kialakított betonrész a büfé előtt). De a víz remek volt, tiszta és csendes.

Vincze Viktória, 2016.07.18., Tartózkodás dátuma: 2016.07.09 - 07.16.
Régió: Olaszország Olaszország, Toszkána, Hotel: Baia del Sorriso

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

13 fénykép

Összesen: 9,3 Nagyon szép helyen van tiszta és felszerelt

  • 9,5 Szállás
  • 9 Környék
  • 9 Alapár

Összegzés
Nagyon szép helyen van tiszta és felszerelt Teljes értékelés megtekintése

Agnes Toth, 2016.07.14., Tartózkodás dátuma: 2016.07.02 - 07.09.
Régió: Olaszország Olaszország, Toszkána, Hotel: Norcenni Girasole Club

Hasznosnak találta az értékést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6,6 Összességében jól éreztük magunkat, apró, de eléggé zavaró tényezők rontották a nyaralást, ami miatt azt mondom elfogadható volt, de...

  • 6,5 Szállás
  • 4 Ellátás típusa
  • 9 Környék
  • 7 Alapár

Összegzés
Összességében jól éreztük magunkat, apró, de eléggé zavaró tényezők rontották a nyaralást, ami miatt azt mondom elfogadható volt, de ezért a pénzért már lehet nem csak egy elfogadhatót szeretnék. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szállás rendben volt, a szobák tiszták voltak, a takaritás rendben volt, nem tűnt el semmi. A légkondicionáló meghibásodásakor kaptunk másik szobát is. Hangulatos, kellemes, tükrőzi a képeken látottakat.

A szállodában dolgozok nehézkesen vagy nem beszélik az angolt, a szállodában elsősorban olasz vendégek voltak.

Ellátás
A reggeli többségében finom volt, a választék megfelelő, de minden nap ugyan az. Hiányoltam a gyümölcsöt és a főtt tojást. A vacsora többségében kellemetlen élmény, meg tudtuk enni és jól laktunk tőle. Az előétel kötelező, aztán 2 fő fogás, és egy desszert. Pozitivum hogy a vacsoráról megmaradt italt elrakták és a következő vacsoránál újra felszolgálták. Negativum, hogy lehet kedvessgből, de az első 1-2 étkezés alapján kategorizáltak és ha valamit nem használtunk pl teás csésze, a későbbiekben nem rakták ki.

Hotel szolgáltatások
A szálloda szolgáltatásainál az internet meg volt jelölve, a gyakorlatban ez 10 euro/hét vagy 3 euro/nap költséget jelent, ami egy gyenge jelű wifi-t jelent amire egyszerre csak egy készülékkel lehet csatlakozni. A szálloda limitált parkolási lehetőségekkel bir, kérdés esetén elutasitották a nagyjából 6? privát hely használatát még térités ellenében is, helyette az utcán található pizzéria, tengerpart és minden egyéb célra használt parkolót lehetet használni ingyen, ahol nem nagyon volt hely, de a fizetős parkolokban is előfordult hogy nem volt hely. A széf nem működött mert alacsony volt benne az elem tölttsége. A minibár egy üres borhűtőt jelentett, nem mintha szükségünk lett volna rá. A privát strand viszont rendben volt, naponta takaritották, és a légkondicionáló is jól működött.

Tengerpart
A tengerpart az ügyintéző elmondása szerint finom homokos, a valóságban a viz előtti sávban kavicsos, köves, és a vizben az első 2-3 méteren hasonlóan köves. Azt követően egy nagyobb lépcsővel mélyül és utána finom homokos a vizben.

Névtelen, 2015.08.11., Tartózkodás dátuma: 2015.08.01 - 08.08.
Régió: Olaszország Olaszország, Toszkána, Hotel: Riva dei Cavalleggeri

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

2 fénykép

Összesen: 5,4 Az idő milyenségéről és a tenger koszosságáról nem önök tehetnek. Ennek ellenére, sok útiköltséggel és utazási idővel próbáltuk...

  • 4,5 Szállás
  • 9 Ellátás típusa
  • 1 Környék
  • 8 Alapár

Összegzés
Az idő milyenségéről és a tenger koszosságáról nem önök tehetnek. Ennek ellenére, sok útiköltséggel és utazási idővel próbáltuk kellemessé tenni más partokon és városokban a nyaralást. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Fogyatékosok rehabilitációs intézete mellett helyezkedett el, ahol minden este 8-12-ig karaoke és számukra egyéb élvezetes, hangos zenei műsorok voltak. Pihenés számunkra, csukott ajtók és ablakok mellett is lehetetlen volt. Az itthoni ügyintézőnek direkt szóltunk, hogy kis gyerekkel leszünk, ezért közel a parthoz és a biztonsága érdekében földszinti vagy első emeleti legyen a szállás. Ott már a nevünkre előkészített papírok, kulcs, boríték, minden el volt készítve. Módosítani ott már nem lehet. Kb. 1km a part, 3.emelet, szerencsére legalább lift volt. A lakás egyik szobájában állandó pisi szag!!! Konyhában a farost aljú székek szétrepedve és a forgács állandóan potyogott belőle. Fürdőkád gusztustalan, nem mertünk beleülni. Zománc nem volt rajta, rozsdás volt a lefolyó is. A falak koszosak, repedezettek. Az ágy nyikorgó, szétnyithatós kempingágy. Ajtók ablakok nem záródnak rendesen, a redőnyök felhúzásakor felébredt az egész ház,mert borzalmasan nyikorgott. Az erkélykorláton több a rozsda, mint a festék. Ágyneműt nem vittünk, amit kaptunk: nagylepedő, takarózás céljából kislepedő, félpárnahuzat 10 euro-ért. Ha hidegebb lett volna, akkor a szúrós plédekkel kellett volna takarózni, amit nem tud mibe belehúzni az ember. Senkinek nem ajánljuk ezt a szállást, de Massa-t sem.

Ellátás
Szerencsére önellátóak voltunk.

Hotel szolgáltatások
Apartmanban voltunk, önellátással

Tengerpart
Szállástól kb 1 km a part. 5 méter után már nyakig ért a víz. Hordalékos, olyan volt mintha a kagylók lemállott héja lenne benne, meg szétmállott fakéreg. Amikor kijött az ember a vízből, tele volt fekete trutyival a bőre, amit nagyon nehéz volt letakarítani.

Zoltán Gulyás, 2013.09.03., Tartózkodás dátuma: 2013.08.24 - 08.31.
Régió: Olaszország Olaszország, Toszkána, Hotel: Apartmány Marina Di Massa

Hasznosnak találta az értékést? Igen (7) Nem (0)

2 fénykép

összes ajánlás Olaszország - Toszkána

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: H-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926