Omán - Muscat Omán

  • Leírás

    Omán fővárosa, Muscat olyan, mint egy tündérmese. Lenyűgöző építészeti remekek, igazi arab világ, mindemellett gazdasági és kereskedelmi központ is. Jelentős export termékei a tömjén, gyöngy és hal.

Legújabb értékelések Omán - Muscat

Összesen: Jó szálloda, azért értékelem csak jóra, mivel egy 5 csillagos szállodával szemben az embernek nagyobbak az elvárásai. Az ottlétünk idején...

Bevezetés
Jó szálloda, azért értékelem csak jóra, mivel egy 5 csillagos szállodával szemben az embernek nagyobbak az elvárásai.
Az ottlétünk idején még nem működött minden, néhány szolgáltatás még nem volt 100 %-os. Különben a várakozásnak megfelelt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba jól berendezett, de látszott az 5 csillagos, és az 5 csillagos de lux színvonal közötti különbség. Őszintén szólva, színvonalasabb bútorra számítottam, a bútor elég hétköznapi volt és attól tartok, hamar tönkre megy - nem túl minőséges , világos fából készült. A fürdőszoba egyszerű, de a csempeburkolatnak köszönhetően luxushatást keltett.

Ellátás
Az étteremben kínált étel minősége és mennyisége is megfelelő, de nem minden étterem működött - erre azonban a szálloda felhívja a figyelmet. Voltak ételek, melyek hiányoztak - a kínálat kb. 10 %-a.

Hotel szolgáltatások
A személyzet hihetetlenül barátságos és segítőkész, egyszer sem történt meg, hogy valaki a kollégája után küldött volna, még akkor sem, amikor a pincértől kérdeztünk rá a masszázsokra - felírta a szobaszámunkat és megígérte, hogy hagy üzenetet. A prospektusban reklámozott fürdők ugyanis még nem működtek.

Tengerpart
A strand rendes, megfelelt a várakozásnak, sajnos a tenger 2 nap hínáros volt. Kevés volt a nyugágy - a megérkezéskor, 2006.2.7-én volt belőlük elég, de az utolsó 3 napban már hiányzott. A személyzet tökéletes, bejárták a strandot és a medence környékét és igyekeztek nyugágyat biztosítani a vendégeknek.
Különben több nyugágyra lenne szükség, mivel ez ront a jó benyomáson.

Összegzés
Kellemes nyaralóhely, 3 féle kategóriájú szállásuk volt, az egyik fajta kimondottan családi nyaraláshoz való. A medencék között lazy river-ek vannak, ami főleg a gyermeks családoknak okoz örömet, de mi idősebbek is igénybe vettük.

Horton Eva, 2006.02.14., Tartózkodás időpontja: 2006.02.06 - 02.13.
Régió: Omán Omán, Muscat, Szállás: Shangri-La´s Barr Al Jissah Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (12) Nem (8)

összes ajánlás Omán - Muscat