Réunion Réunion

Hivatalos megnevezés: Departement Réunion
Főváros: Saint Denis
Állami irányítás: francia tengeren túli terület
Vallás: római katolikus
Hivatalos nyelv: francia, de egyértelműen legelterjedtebb a réunioni kreol nyelv, melyet a helyi lakosok mindennapjaikban használnak. A hotelok többségében angolul is beszélnek, azonban ez nem törvényszerű
Időeltérés: télen +3 óra, nappal +2 óra a közép-európai időhöz viszonyítva

Térségek és városok

Réunion - már 676 367 Ft-tól

RÉUNIONRÓLMint egy zöld drágakő a végtelen óceán közepén tündököl a sziget, mely Franciaország kicsi tengeren túli területét képezi. Nem csupán jellegzetes francia boltokat, pékségeket és bor üzleteket, de a jellegzetes kreol és francia konyha specialitásait kínáló éttermeket is egyaránt találunk itt. A vulkáni eredetű sziget sportolási lehetőségekkel és ismeretterjesztő túrákkal teli üdülést kínál.

Réunion - melyet 3000 m magasságot meghaladó, esőerdőkkel borított vad fennsíkok, ezüst vízesések, tüzhányók, melyek időnként magukról tudomást adnak, és a lakosok, kiknek vérében egyesül a francia sárm az afrikai temperamentummal és az ázsiai nyugalommal, jellemezik. A buja növényzetet helyenként felváltja a sivatag vagy a holdról ismert kihalt táj a “al Plaine des Sables”-on és a fehér korallhomokos és a fekete vulkanikus homokkal borított partok. Kiindulópontként a sziget szépségeinek megismerésére a főváros Saint-Denis szolgál.

Réunion egy sziget nem mindennapi természeti szépségekkel, vendégszerető lakosokkal és szünidei hangulattal. A sziget sokszínűségéhez a lakosság etnikai összetétele is hozzájárul, mely az afrikai ősökből, európai és ázsiai bevándorlókból áll. A termékeny talaj nem csupán a zöldségnek, de a dohánynak, vaníliának, sáfránynak és virágoknak is kedvez. Ebből az okból is a színek és az illatok szigeteként becézik.

Réunion - már 676 367 Ft-tól

Szállásértékelések - Réunion

Összes szállásértékelés Réunion