Salvador Salvador

Hivatalos megnevezés:
Főváros:
Állami irányítás:
Vallás:
Hivatalos nyelv:
Időeltérés:

Régiók

Salvador - már 1 195 000 Ft-tól

Salvador - már 1 195 000 Ft-tól

Legújabb értékelések Salvador

Összesen: A szálloda ugyan az 5 csillagos kategóriának nem felel meg, de a szolgáltatások nagyon színvonalasak. Kitűnő volt a repülőút szervezése....

Bevezetés
A szálloda ugyan az 5 csillagos kategóriának nem felel meg, de a szolgáltatások nagyon színvonalasak. Kitűnő volt a repülőút szervezése. San Salvadorban szálltunk le, minden jó volt, egészen az elutazásig. A repülőtéren beültünk az autóbuszba, ez 20 percig tartott. Közben az idegenvezető kiosztotta az információs borítékokat. A buszban volt innivaló és könnyű frissítők. Az úton videofevételeket láthattunk a lehetséges kirándulásokról. A szállodában frissítőkkel vártak bennünket és megkaptuk a kulcsokat. Az étkezés, szállás színvonalas volt. Elégedett voltam. Teljes leírás

Elhelyezés
Egy nagy szobában laktunk, a gyönyörű kertre és az óceánra nézett a kilátás. A szobán volt egy nagy TV 81 programmal. Naponta takarítottak, pótolták a higiéniai szereket. Nem volt hűtőszekrény a szobán, de nem is hiányzott, mivel reggel 7-től éjjel 2-ig mindig kaphattunk hűtött italokat valamelyik bárban ill. étteremben.

Ellátás
Az étel változatos és finom. Reggelire kevés volt a zöldség vagy hiányzott, csak gyümölcsöt kínáltak. Egyhangú reggelik voltak. A vacsorák, ebédek változatosak, mindig volt választék. Csak a jelzett tematikus vacsorákat nem vettem észre.

Hotel szolgáltatások
A szállodai szolgáltatások nagyon színvonalasak, az AI-ba tartozott az ételen kívül az innivaló, cigaretta, kölcsönöztek sportszereket - tenisz, asztalitenisz, biliárd, kajak, vizibicikli, szörf, stb. Egyiptomtól eltérően, itt senki sem ellenőrizte mennyi italt fogyasztunk. A kertet naponta gondozták, tökéletes állapotban volt , a medencék is. Nagy pozitívumot jelentett, hogy nem voltak németek, oroszok. Csak egy európai utazási iroda szervez ide nyaralásokat - belga ill. holland.

Tengerpart
A strand az árapálytól függ. Apály alkalmával nem volt víz, futballozni lehetett a tenger helyén. Dagálykor nagyszerű volt a fürdés, élveztük a hullámokat, amit egy kőfal fogott fel. A medencében is fürödhettünk, volt egy tengervizes is. Legjobb volt a fürdés a klubban, ami 23 km-re fekszik a szállodától, oda egy busz járt. Élményt jelentett az utazás. Voltak ott frissítők és olyan étkezés, mint a szállodában, ráadásul az óceánban szörfözhettünk. Minden strand tiszta, karbantartott.

Összegzés
A pár észrevétel ellenére is nagyon elégedett voltam, ami a szolgáltatásokat illeti, ez volt az eddigi legjobb nyaralásom, szívesen elmennék még oda.

Névtelen, 2009.04.28., Tartózkodás időpontja: 2009.04.08 - 04.19.
Régió: Salvador Salvador, Szállás: Royal Decameron Sanilitas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

3 fénykép

Összesen: Nyíltan ki kell mondani, hogy a szálloda az 5 csillagos színvonalnak nem felel meg. Magán a szállodán sehol sem láttam 5 csillagos...

Bevezetés
Nyíltan ki kell mondani, hogy a szálloda az 5 csillagos színvonalnak nem felel meg. Magán a szállodán sehol sem láttam 5 csillagos jelzést, nyilván ez az utazási iroda marketingjének kitalációja. A katalógusban ismertetett ár is túlzás, a szolgáltatásokhoz képest. A mai árak, melyek 1000 euró körül mozognak, már reálisabbak. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás kitűnő, mindenkinek megfelel. A szobák tágasak, ízlésesen berendezettek. Az ágyakban jók a matracok, úgy aludtunk, mint otthon. A fürdőszoba is tágas. Kár, hogy a zuhany stabilan beépített. A klíma is működött, de a kedvező időjárás miatt nem használtuk. Az ottlétünk alatt nem volt trópusi hőség. Nyitott ablaknál is kellemes volt. A szobán nincs minibár, hűtőszekrény. Ezért teljesen felesleges a 3 üveg víz , amire joga van. Meleg vizet úgysem iszik senki és ha le kell mennie jégért, akkor már ott is kérhethútött innivalót.

Ellátás
Az étel kitűnő. Kiadós reggelit kínáltak, minden nagyon finom volt. Kellemesek az ebédek is, finom levest kínáltak ebédre és vacsorára is. 2 féléből választhattunk. Voltak saláták, gyümölcs, desszert és gyümölcslevek. Finom volt a csirke, marhahús, hal. Vegetariánus ételeket is kínáltak. Nagy volt a választék, a minőségét nem tudom megítélni, mivel nem vagyok vegetariánus. A főétkezések között a büfében sokféle húsos és húsnélküli ételt kínáltak. A vacsora hasonlított a gazdag ebédhez. A speciális éttermekben ritkábban vacsorázhattunk, a népszerűbbekben nem volt szabad hely.

Hotel szolgáltatások
Kitűnőek a szállodai szolgáltatások. Példásan takarítottak, gondozták a környéket. A szálloda körül mintha egy botanikus kert lenne. Minden elérhető, a masszázson kívül, azért fizetni kell. Külön megemlíteném a szobán lévő széfet, napi 2 dollárba kerül. AI mellett ez ingyenes is lehetne.

Tengerpart
A strand ugyan szép, de alig van víz. Tudom milyen az árapály, de 2009.március 6-án egyáltalán nem volt víz a tengerben. A legerősebb dagály alkalmával is csak 1,5 m-es a víz mélysége. A tengervizes medencében is hasonló a víz. Ezért a szállodához tartozik a strand club, ami kitűnő, sokféle szolgáltatást nyújt. Csak oda előre be kell jelentkezni és a nyaralás alatt csak 3 órát és 20 percet veheti igénybe. Az utat egy öreg rozsdás autóbusszal kell megtenni, 40 perces.

Összegzés
A szálloda kellemes benyomást keltett. A személyzet nagyon készséges, előzékeny. A borravaló természetesen örömet okoz, de eltérően az arab országoktól, nem kényszerítik ki. Hiányosságnak tartom, hogy este nincs mit tenni. A szálloda környékén nem lehet sétálni , a legközelebbi település kb. 20 km-re fekszik. Az egész idő alatt egyetlen szolíd animációs program sem volt, holott szép az amfiteátrum. A lobby bárban inkább a helybelieknek készülnek a programok vagy a kanadaiak számára. A cseh turisták számára szervezett kirándulások 10 %-kal drágábbak, mint a kanadaiak számára szervezettek. Ez viszont az utazási irodára tartozik. Ha beszél angolul, menjen a kanadaiakkal kirándulni. Ha Last Minute nyaralást rendel, 1000 euróért, jó ötletnek tartom, egy kellemes nyaralásban lesz része.

Névtelen, 2009.03.27., Tartózkodás időpontja: 2009.02.25 - 03.08.
Régió: Salvador Salvador, Szállás: Royal Decameron Sanilitas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

2 fénykép

Összesen: A szálloda nagyon jó szolgáltatásokat nyújt.

Bevezetés
A szálloda nagyon jó szolgáltatásokat nyújt. Teljes leírás

Elhelyezés
Az épületek egyikében laktunk, minden szoba az óceánra nézett, az újabbak kicsit messzebbre vannak a parttól. Nagy szobánk volt, nagyon kényelmes ággyal. Néhány szoba kisebb, de megfelelő. A fürdőszobában zuhanysarok van egy stabil zuhannyal, ami nem éppen előnyös. Mindig volt víz. A szobán nem volt hűtőszekrény, de nem is volt rá szükségünk. A légkondícionáló hatékony és csendes. Különben volt TV, hajszárító, telefon, széf és elég rakodóhely is.

Ellátás
Jó volt, mindig lehetett választani, vagy a tematikus étteremben rendelhettünk ételt. Sok zöldséget, helyi ételeket kínáltak, a desszert nem volt túl jól sikerült, de ez nem számított, legalább nem híztunk meg. Nagyszerűen és sokféleképpen készítik a csirkét, kitűnő a sült burgonya, a tésztafélék mártásokkal, gyümölcs. Innivalóként sok mindent kínáltak - sört, bort, elég jó minőségű alkoholt és finom koktélokat készítettek. Mindig volt elég víz, kaptunk a szobára is.

Hotel szolgáltatások
Az All Inclusive kitűnő, a szálloda erre sokat ad. Várakozni soha sem kellett. Éjszaka 2-kor érkeztünk meg a szállodába és azonnal kaptunk szobát, már a repülőtéren kaptunk egy borítékot, a szobaszámmal. A repülőtéren kaptunk élelmiszercsomagot és frissítőt. Minden gyorsan, problémamanetesen zajlott, a csomagjainkat felhozták a szobára. Semmiről sem kellett gondoskodnunk. A központi étteremben már vártak ránk, ehettünk, igaz az előző esti vacsorát, de legalább volt. A hazautazás napján kijelentkeztünk a recepción, a karkötőinket senki sem vette el, sőt az autóbusz indulásáig bármit fogyaszthattunk. Ez nem túl gyakori.

Tengerpart
A strand végighúzódik az egész szállodakomplexum mellett. Sok hely volt rajta, a homok sötétebb színű, nagyon érdekes volt, a kihűlt lávafolyam lerekesztett egy sávot a nyílt óceánból. Ott a víz nyugodt volt, de apálykor eltűnt. Sok medence volt, ahol csodálatosan meleg volt a víz és ellátogathattunk a Beach Club-ba is, ami a szálloda részét képezi. Ott a nyílt óceánon élvezheti a hatalmas hullámokat . A víz nagyon meleg és tiszta.

Összegzés
Kitűnő volt, nagyszerűek voltak a fakultatív kirándulások, kellemes a szállodai személyzet és jók a szolgáltatások. Hátrányt a hosszú út jelenthet, de az is kibírható, útközben átszálltunk egy nagyobb repülőgépre, az is rendben volt. Kár, hogy nem járunk többször ugyanazokra a helyekre, mert olyan sokféle kirándulást ajánlottak, hogy nem tudtunk minden részt venni , pedig szerettünk volna.

Hálová Lenka, 2008.06.24.
Régió: Salvador Salvador, Szállás: Royal Decameron Sanilitas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

5 fénykép

Összesen: Ez egy gyönyörű ország, csodálatos a természet, a mayák kultúrája, kellemes, mosolygós a lakosság. A szevezés már a repülőtérre való...

Bevezetés
Ez egy gyönyörű ország, csodálatos a természet, a mayák kultúrája, kellemes, mosolygós a lakosság. A szevezés már a repülőtérre való megérkezés alkalmával tökéletes volt - kaptunk egy borítékot a szobaszámmal és megjelölték a bőröndöket, amit felvittünk az autóbuszra és csak a szobán találkoztunk velük újra. Habár 23 óra körül érkeztünk meg a szállodába, zenével üdvözöltek bennünket és villámgyorsan elkészítették a vacsorát. Teljes leírás

Elhelyezés
Tágas szobáik vannak, hatalmas ágyakkal és hatékony, csendes légkondícionálóval, minden szoba az óceánra néz.

Ellátás
Kifogástalan svédasztalok voltak. Volt néhány étterem is, ahol felszolgálták az ételt, ott rezerváltathat vacsorára helyet. Mi 3 alkalommal próbáltuk ki, de a hús soha sem volt átsütve, pedig wel done-t rendeltünk. Inkább visszatértünk a svédasztalos étterembe, ahol mindenki elégedett lehetett.

Hotel szolgáltatások
Minden tökéletesen működött. Ajánlom, próbálja ki a temazcalit - a maya szaunát. Kitűnő, nagyon temperamentumos animátorok voltak.

Tengerpart
Tisztaság volt, naponta takarítottak. A szálloda melletti strand a nagy hullámoktól egy kőfallal védett , de úszni csak dagály alkalmával lehet, apálykor a víz csak térdig érő. Gyönyörű medencék voltak, az egyikben tengervíz volt. A beach clubot is meglátogathatja, szintén a szállodához tartozik. Kb. 25 km-re van, de egy iskolai autóbusszal juthat el oda, ami nem légkondícionált. Az óceán gyönyörű, de hatalmasak a hullámok, néhány a vízbe sodoja az embert. Még a jó úszók sem bírták sokáig, de mindenképpen megéri megnézni, nagy élményt jelent.

Összegzés
Gyönyörű, élményekben gazdag nyaralás volt, biztosan a legszebb nyaralásaink egyike. Gyönyörűek a kirándulások, voltunk a vízesésnél, ami kicsit igényesebb út, de csodálatos. A mayák ösvénye, az amit minden turista látni szeretne, helikopterrel átrepültünk a vulkánok felett - szuper volt, csak kicsit drága.

Holubová Eva, 2008.05.02., Tartózkodás időpontja: 2008.03.25 - 04.06.
Régió: Salvador Salvador, Szállás: Royal Decameron Sanilitas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 10 A nyaralás tökéletesen szervezett volt, jó volt a szállás és a kirándulások is. Nagyon szép a környezet, a személyzet is jó, készséges....

  • 10 Szállás
  • 10 Ellátás
  • 10 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
A nyaralás tökéletesen szervezett volt, jó volt a szállás és a kirándulások is. Nagyon szép a környezet, a személyzet is jó, készséges. Mindig tisztaság és rend volt az egész szállodakomplexum területén. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák tágasak, erkélyesek és a szállodai kertre, a medencék és a tenger irányába néz a kilátás. Minden szoba 100 m-en belül volt az étkezéstől, a medencétól és a strandtól. A szobák nagyon kényelmesen berendezettek, szokatlanul széles, magas ágyakkal. A bútor egyszerű de célszerű, a TV-ben volt 60 csatorna, egyedül csak a széfért kellett fizetni, de csak egy szimdolikus összeget. Alaposan takarítottak, naponta cseréltek törölközőt, fürdőlepedőt és kaptunk higiéniai szereket és üveges vizet. A légkondícionálás megbízhatóan működött. Nem hallottunk róla, hogy gond lett volna a lopással a szobán, strandon vagy a medencénél.

Ellátás
Az étel kitűnő, a köretek inkább helyi jellegűek - bab, rizs, különlegesen készített burgonya, kukorica és banán. Különféle húsokat kínáltak, volt sült csirke, rántott hús, disznóhúsból karaj, borda, marhahúsból rostbeaf, borda, sült hal, pulyka. Különféle tésztákat kaptunk, spagettit, pizzát és rengeteg zöldséges köretet, volt különböző ízű saláta. Hozzá természetesen trópusi gyümölcsök.

Fakultatív programok, túrák
Jól szervezett nyaralás volt, érdekes információkat kaptunk, tökéletes volt. A szállodában a biztonságot speciális fegyveres őrség biztosítja, akik nagyon diszkréten viselkednek, a nyaralást nem zavarják. Néhány kiránduláson fegyveres rendőr kísért bennünket az autóbuszban.

Összegzés
Mindent egybevetve, ez volt az utóbbi évek legjobb nyaralása, a többi vendég is hasonló véleményen volt.

Kár, hogy olyan messze van, a repülőút 15 órás.

Zámečník Pavel, 2008.03.20., Tartózkodás időpontja: 2008.03.16 - 03.04.
Régió: Salvador Salvador, Szállás: Royal Decameron Sanilitas

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Salvador