Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Tanzánia Tanzánia

Hivatalos megnevezés: Tanzániai Egyesült Köztársaság
Főváros: Dar - es - Salaam
Állami irányítás: köztársaság
Vallás: keresztény, muszlim
Hivatalos nyelv: szuahéli, angol
Időeltérés: + 3 óra a közép-európai időhöz viszonyítva

Régiók

Tanzánia - már 558 000 Ft-tól

TANZÁNIÁRÓLTanzánia területén elterülő Szerengeti Nemzeti Park a gnú-, az antilop-, a zebra, a vadászó hiéna- és oroszláncsordáknak ad otthont. A Kilimandzsáró hófödte csúcsai és a füves szavannái jellemzik.

Afrika ez a javából - állatcsordát legeltető nomád maszály törzsek. Tehénvérrel kevert tej agyagedényben. Díszes pajzsok, színes kelmék, ritmusos zene és barna bőrű táncosnők. Fűszervásárok, néptelen fehér homokú pálmákkal övezett partok, érintetlen vízalatti élővilággal és nagy mennyiségű korallal. Kókuszpálmáligetek és mindenütt megtalálható mosolygó őslakosok és halászok. Lustálkodhat a tengerparton, gyűjtögethet kagylókat vagy búvárkodhat az öblökben.

Tanzánia Afrika keleti részén fekszik, partjait az Indiai-óceán mossa, hozzá tartozó szigetek: Zanzibár, Pemba és Mafia. Az ország felszínét túlnyomórészt fennsíkok alkotják, alföldek a tengerparton, hegységek keleten és északon találhatók, ahol Afrika legmagasabb hegycsúcsa a Kilimandzsaró (5895 t.sz.f.m.) fekszik. A hegycsúcsot a földrész három legnagyobb tava veszi körül. A Viktória-tó a világ második legnagyobb édesvizű tava, a Tanganyika-tó a világ második legmélyebb tava és a Malawi-tó. Több nemzeti parkot találunk itt, közülük a legismertebbek a Szerengeti Nemzeti Park, a Kitulo Nemzeti Park és a Rubondo Island Nemzeti Park, melyekben Kelet-Afrika összes állat- és növényfaja képviselteti magát. Leggyakoribb tájegységei a szavannák, sztyeppék és a trópusi erdők.

Tanzánia - már 558 000 Ft-tól

Legújabb értékelések Tanzánia

összes ajánlás Tanzánia

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600