A hét kérdése - Vajon mi is hiányzunk a kedvenc nyaralóhelyeinknek?

Az Invia csapata meg van róla győződve, hogy igen - el is hozták kedvenc üdülőhelyeink üzeneteit, és kiplakátolták vele a városok utcáit, hogy biztosan ne felejtsük el: kedvenc strandjaink már legalább annyira várják a velünk való találkozást, mint mi!

Az elmúlt időszakban az üres teraszok, szállodák, éttermek, játszóterek, medencék láttán - sőt, már ezek gondolatára is - nem tudott nem összeszorulni a szívünk. Sajnáltuk persze magunkat is, amiért nem tobzódhatunk a megszokott, felhőtlen módon a nyár örömeiben, de legalább ennyire sajnáltuk a nyár örömeit is, hiszen közönség nélkül mit ér mindez? Az újratalálkozás sokszor megálmodott és megidézett öröme úgy fest, végre valósággá válik - a kedvenc üdülőhelyeink legalábbis már készülnek a nagy találkozásokra! Ennek üzenetét csomagolta 2021. nyarára új ruhába az Invia.hu csapata.

Mit üzenne a kedvenc strandod?

Ahhoz nem fér kétség, hogy nagyon vár vissza! Hogy épp neked ezt a tenger morajlásával kísért kávéd, a függőágyban töltött délutáni sziesztába vegyülő gyerekzsivaj, az este a nyárson sülő grill, az egész napos hajózás, szörfözés, búvárkodás, vagy egy régi, ódon, mediterrán kisváros hangulatos, macskaköves utcájának képével mondaná el, azt csak te tudhatod. De ha idén végre tudtok találkozni, akkor ez a vágyott kép ott fog várni rád, ebben biztos lehetsz. Azért, hogy ez a találkozás létrejöhessen, az Invia csapata most emlékeztetőket helyezett el az utcákon, aki pedig a forgalmasabb utak mentén elhelyezett lengőkarokon látható üdvözlőlapok láttán egyből az országszerte megtalálható irodáik valamelyikébe rohanna, azt egy felkészült és lelkes csapat segíti az utazáshoz kapcsolódó döntései meghozatalában.

Mi vár ránk a célországokban?

Ha megvan a szándék, idén az útlevél és a bőrönd mellett szükségünk lehet még néhány dologra, előzetes intézkedésre. A hazatérés a védettségi igazolással rendelkezők számára már nem jár korlátozásokkal, és a legtöbb fogadó ország is igyekszik rugalmasan reagálni a kialakult helyzetre, viszont országonként eltérő gyakorlatokra érdemes készülni. “Reméljük, mindenkihez eljut kedvenc üdülőhelye üzenete, és számos, régóta várt találkozáshoz, életre szóló élményhez segíthetjük hozzá az idei szezonban utasainkat.” - mondta el Zakar Jozef, az Invia.hu Kft. vezetője. A Konzuli Szolgálat oldalán megtaláljuk a mindig aktuális, országokra lebontva kereshető információkat a beutazási feltételekről és az esetleges egyéb rendelkezésekről, de a nyaralást tervezők támogatása érdekében az Invia blogján is elérhető egy rendszeresen frissülő, a folyamatos enyhítéseket is nyomon követő gyűjtés a legnépszerűbb nyaralóhelyeket érintő utazási szabályokról. Nem maradt hát más hátra: irány 2021. nyara!

Forrás: AUTÓSVILÁG

autosvilag.com

Megjelent: 2021.06.15.