Inspiráló előadások és kerekasztal beszélgetések az Utazás kiállítás szakmai napján

Idén is számos program, különleges díszvendégek, nyereményjátékok és szakmai rendezvények várják a 46. Utazás kiállítás látogatóit február 22. és 25. között a Hungexpón, melynek díszvendége Bulgária. A Bolgár Köztársaság turisztikai miniszterének tanácsadója is beszél majd az ország turizmusáról, jövőbeli idegenforgalmi terveiről, de számos izgalmas előadás és beszélgetés várható, melyeken többek közt az Invia.hu munkatársai is képviseltetik magukat.

Forró témák a kerekasztal beszélgetéseken

A 2020-as évektől a fenntarthatóság egyre fontosabbá vált a turizmusban, idén várhatóan tovább erősödik ez a trend. A turisták egyre inkább választanak környezetbarát úti célokat és tevékenységeket, törekednek a helyi közösségek és kultúrák tiszteletben tartására.

A technológiai fejlesztések és digitalizáció pedig még fontosabbá válhat. 2024-ben várhatóan tovább nő az online foglalási platformok és az okostelefon alkalmazások használata az utazások tervezésében és lebonyolításában.

A Nyári szenzációk: stratégiák és új desztinációk a leisure piac kínálatában címmel megtartott beszélgetésben Nagy Gergő (Sun&Fun), Szokodi Béla (Invia) és Kovács Péter (ViaSale) osztja meg gondolatait a témában Érczfalvi András moderálásával.

Forrás: turizmus.com

turizmus.com

Megjelent: 2024.02.20.