Felső-Ausztria - inspirációk és ajánlatok

Felső Ausztria több, mint 15 aktív sítereppel rendelkezik, egytől egyik remekül kezelt és hóbiztos pályákkal és itt található Ausztria leghosszabb sípályája is. Ez a régió rengeteg lehetőséget kínál téli sportok élvezésére, legyen szó kezdő síelőkből álló családról, profi síelőről, freerider-ektől, vagy egyszerűen azokról, akik szeretik havas környezetben eltölteni az idejüket. Élvezze a téli vakációt tökéletesen ápolt pályákon látványosan szép, természetes háttér előtt, vagy egyszerűen a hegyek és völgyek között eldugott számtalan rusztikus kunyhó egyikénél. Az itteni sívakációk pont olyanok, mint amiket a képeskönyvekben látni. Felső-Ausztria igazi téli szórakoztatóközpont: a déli Dachsteintől az északi Hochfichtig terjedő síterületek várják a síelőket, snowboardosokat, szánkózókat és bárkit, aki szeretné tökéletes hóban élvezni az téli kalandokat.

Ausztria Felső-Ausztria | 2024 legjobb utazási ajánlatai egy helyen | Invia.hu

Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Várjon! Segíthetünk?

Az ajánlatkérés díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Online ügyfélszolgálatunkat hétfőtől vasárnapig minden nap, 8 és 20 óra között bátran keresheti a +36 1 501 5640 telefonszámon. Utazási szakértőink örömmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >