Schladming-Dachstein - inspirációk és ajánlatok

A Schladming-Dachstein az egyik legnépszerűbbnek mondható sírégió az Alpok területén. A síelőknek 123 km hosszú, megszakítás nélküli pályán biztosítja az csodálatos sí-élményt és a régióhoz összesen 235 km sípálya tartozik. A hely különlegessége, hogy a Dachstein gleccsernek hála egész évben lehetőség nyílik a síelésre. Ez a varázslatos alpesi övezet a hegyi kirándulóknak és a kikapcsolódni vágyóknak is tökéletes helyszín, amely hangulatát a tüneményes Schladming városa teszi egésszé. A környék vízesései, gleccserei meglátogatása csodás aktív kikapcsolódást biztosít minden kiránduló számára télen és nyáron egyaránt. A festői környezetet az Enns völgyében meglapuló Trautenfels várkastély egészíti ki. Legyen szó tehát síelésről, túrázástól, természeti csodákról vagy kulturális nevezetességekről, Schladming-Dachstein-ben mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Ausztria Schladming / Dachstein | 2024 legjobb utazási ajánlatai egy helyen | Invia.hu

Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Várjon! Segíthetünk?

Az ajánlatkérés díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Online ügyfélszolgálatunkat hétfőtől vasárnapig minden nap, 8 és 20 óra között bátran keresheti a +36 1 501 5640 telefonszámon. Utazási szakértőink örömmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >