Stájerország - inspirációk és ajánlatok

Stájerország Ausztria zöld szíveként ismert a köztudatban, de természetesen télen a fehér hó dominál, amikor a sípályák környéke megtelik élettel. A stájerországi sípályákon megtalálják a számukra megfelelő lejtőket a kezdők, a haladók, a családok, de a tanulók is. A legközelebbi stájer síterep Stuhleck, a legismertebb pedig Schladming (a Dachstein gleccserrel együtt), de a magyarországi síelők körében népszerűek Murau, Lachtal, Tauplitzalm és Mariazell síterepek is. Éjszaka kivilágított sípályák igen népszerűek ebben a régióban, csak úgy, mint a kulináris élvezetek nem csak a hüttékben, de a legtöbb szálloda és kiváló étterem kínálata is említésre méltó. A fiatalok körében is népszerűségnek örvend Stájerország, hiszen a legtöbb sírégió biztosítja a pezsgő éjszakai életet is.

Ausztria Stájerország | 2024 legjobb utazási ajánlatai egy helyen | Invia.hu

Megnyitás | Vissza a főmenühöz

Várjon! Segíthetünk?

Az ajánlatkérés díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Online ügyfélszolgálatunkat hétfőtől vasárnapig minden nap, 8 és 20 óra között bátran keresheti a +36 1 501 5640 telefonszámon. Utazási szakértőink örömmel segítenek álmai utazásának megtalálásában.

Hívjon minket: H-V: 8-20.

Legalacsonyabb ár garancia: Ha a megrendelt utazást az utazásszervezőnél kedvezőbb áron találja, visszatérítjük az árkülönbözetet, valamint 40.000 Ft jutalmat adunk!

Bővebben >