Magyar állampolgároknak Egyiptomba történő utazás esetén vízum és útlevél szükséges. Javasoljuk, hogy ezen úti okmányok beszerzését rögtön a foglalást követően intézze.
  • A vízum 25 USD ellenében az egyiptomi reptéren egyénileg is intézhető, azonban a vízum hiányából eredő következmények az utast terhelik.
  • Az útlevél a visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lenni.
További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Debrecenből Hurghadába, most közvetlen járattal

Örömmel mutatjuk be a Debrecenből Hurghadába induló közvetlen járattal elérhető, válogatott kínálatunkat, mellyel nem csak értékes, utazással töltendő időt, de a kedvezményes ajánlatoknak köszönhetően pénzt is megtakaríthatnak azok az utasok, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni ebből a lenyűgöző úticélból.

Átszállások és az odajutás megtervezése helyett fordítsa idejét Hurghada érintetlen strandjainak, vibráló korallzátonyainak és gazdag kulturális örökségének felfedezésére!

Szűkített találati lista Összes utazás megtekintése

Hasonló ajánlatot keresne?

Íme néhány alternatív ajánlat, amely szintén érdekes lehet.

Contact person

Tervezze meg álmai utazását a legjobb utazási szakértők segítségével!

Az elképzelésének megfelelő úticéloktól a legjobb szállásokon át a személyre szabott ajánlatokig, örömmel válaszolok minden kérdésére. Hívjon most a személyre szabott támogatásért, hogy segíthessek a költségvetésének és igényeinek minden szempontból megfelelő, legjobb ajánlat megtalálásában.

+36 1 501 5600 (H-V: 8-20)

Vagy csevegjen utazási szakértőnkkel.

Egyszerű és gyors megrendelés

Az év minden napján, 0-24 órában biztonságosan, kényelmesen és azonnal lefoglalhatja utazását online.