Csehország - Beszkidek Csehország

Legújabb értékelések Csehország - Beszkidek

Összesen: 7,2 A kirándulással elégedettek voltunk, csak a fűtést kifogásoltam és a kevés vendég miatti korlátozott szolgáltatásokat. A szálloda...

  • 5,9 Szállás
  • 7,8 Ellátás
  • 8 Környék
  • 10 Alapár

Bevezetés
A kirándulással elégedettek voltunk, csak a fűtést kifogásoltam és a kevés vendég miatti korlátozott szolgáltatásokat. A szálloda állatbarát, voltak ott macskák és kutya is, beengedték őket. A dohányzók részére külön helyiségek vannak, bár. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás jó volt. Egy nagy, tágas szobánk volt, de kisgyereknek nem való, mivel sok a szobán a tükör és az éles sarkak, az ágyak szélei is fából vannak, az asztalt üveglap fedi. Elektromos fűtés volt, amit csúcsidőben egy órára lekapcsoltak, utána a szobán azonnal hideg lett. A bár és az előcsarnok kivételével, a szállodai helyiségek fűtetlenek, az ebédlőben is kellemetlen hideg volt.

Ellátás
Nagyon finom. Mivel a szállodában kevesen voltak, vacsorára nem volt nagy a választék - csak mi voltunk ott és egy iskola, akik saját étlap szerint étkeztek. Tányéron kaptunk reggelit, volt elég péksütemény, kávé és tea.

Hotel szolgáltatások
A szálloda nem volt teljesen foglalt, de a recepción nagyon előzékenyek, családias a hangulat. A pincér reggelente fáradt volt. A szállodai bárban elfogadhatóak az árak, volt egy síleceknek fenntartott helyiség, parkoló és játékterem. A szálloda mellett van egy kis konditerem - 2 rotoped, egy evezős trenazsér, volt asztalitenisz, teniszpálya. Nyáron van biliárd, bowling és a szomszéd nyaralónál medence. A gyerekeknek jól jött a körhinta, a kis sportpálya kapukkal és a szomszéd nyaraló melletti hinták.

Pályák minősége
Gyalog, dombra felfelé 15 percnyire volt a felvonó, volt 2 színvonalas sípálya, a 3 km-re fekvő U Sachovy studánky kezdőknek is megfelelő pályát biztosít. Ott is műhó volt, este is síelhettünk, az ára is elfogadható. Autóval jól elérhető Solisko, Pustevny , Bílá, stb.

Összegzés
Örültünk a műhónak, viszonylag meleg volt, másutt alig volt hó. A fűtést kivéve, a szállás is megfelelt, finom volt az étel.

Čevelová Martina, 2008.02.16., Tartózkodás időpontja: 2008.02.15 - 02.10.
Régió: Csehország Csehország, Beszkidek, : Bečva Resort (Horní Bečva)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 5,8 Végül is elégedett voltam, észszerű áron egy kellemes nyaralást töltöttünk Csehországban.

  • 4,3 Szállás
  • 7 Ellátás
  • 8 Környék
  • 8 Alapár

Bevezetés
Végül is elégedett voltam, észszerű áron egy kellemes nyaralást töltöttünk Csehországban. Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák berendezése régi, de minden működik.

Ellátás
Finom és gazdag reggelik voltak, este 4 féle ételből választhattunk. Az étel minőségével elégedettek voltunk, de a kiszolgálással már kevésbé.

Hotel szolgáltatások
A szálloda sokféle kikapcsolódási lehetőséget kínál a gyermekes családok számára, volt egy szabadban lévő medence, ahol melegített a víz, minigolf, teniszpálya, stb. Volt homokozó, mászókák, körhinta...A szállodában van bár, csak sajnos korán zár.

Tengerpart
Nem volt.

Összegzés
Elégedett voltam, a Beskydy egy gyönyörű hely, tiszta a levegő és csodálatos a nyugalom.

Gramskopf Leoš, 2007.10.24., Tartózkodás időpontja: 2007.07.28 - 07.21.
Régió: Csehország Csehország, Beszkidek, : U Přehrady

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (3)

Összesen: Piszok, piszok, piszok.

Bevezetés
Piszok, piszok, piszok. Teljes leírás

Elhelyezés
Pár éve nem takarítottak - piszok és büdös volt. Undorító?

Ellátás
Az étlapról hiányzott a zöldség és a gyümölcs.

Hotel szolgáltatások
Nem volt.

Összegzés
A legrosszabb.

Antošová Olga, 2006.07.24., Tartózkodás időpontja: 2006.07.17 - 07.23.
Régió: Csehország Csehország, Beszkidek, : Penzion Na Výsluní

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

Összesen: Az Eva Panzió kívülről, első látásra jónak tűnik, a közös helyiségek inkább egy kis hegyi panzióra emlékeztetnek, a szolgáltatások jobbak...

Elhelyezés
Az Eva Panzió kívülről, első látásra jónak tűnik, a közös helyiségek inkább egy kis hegyi panzióra emlékeztetnek, a szolgáltatások jobbak is lehetnének, egész héten egyedül vittük ki a szemetet - a szemétkosárba vásárolnunk kellett a zacskót. A fürdőszobát először ki kellett takarítani, ha azt akartuk, hogy legalább részben megfeleljen az elképzeléseinknek. Vásárolni kellett a toalattpapírt. A fürdőszobában nem volt rakodóhely, akasztó a törölközőknek, kevés volt a hely a ruhák szárítására is. A falban kevés volt az akasztó, ahová a síelés után a dolgainkat lerakhattuk volna. A Net-en közzétett, panzió közelében fekvő sípálya sajnos nem működött. Az ingyenes skíbuszban úgy utaztunk mint Indiában. Arról sem tájékoztattak, hogy a skíbusz csak abban az esetben vehető igénybe, ha félnapos jegyet váltunk a helyi pod Solani sípályára, ami egy kb. 200 m-es kis domb volt. Ezek apróságok... Teljes leírás

Ellátás
Az étel elég jó volt, de az asztalra egy kis teáskanna túlédes teán kívül mást nem kaptunk, kávé, kakakó sem volt, üdítőt csak a hűtőszekrényből vásárolhattunk, minimális mennyiségű volt a sör és a víz, de Coca-Cola volt mindig? Talán örültem volna, ha a szobán van egy gyorsforraló, ami már szinte mindenütt természetes.

Soldánová Simona, 2006.02.13., Tartózkodás időpontja: 2006.02.04 - 02.11.
Régió: Csehország Csehország, Beszkidek, : Penzion Eva (Hutisko-Solanec)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

összes ajánlás Csehország - Beszkidek