Csehország - Cseh paradicsom Csehország

 • Leírás

  A szülőföld szeretete a bölcsőtől adott minden ember számára. Szerető szemmel minden táj, gyönyörű, akár dombos akár sík is.

  Minden szegletének megvan a maga sajátos bűbája. Szerető szemmel nagyon sok apró részletet fellehet benne fedezni.

  A földrajzi megnevezése is valami gyönyörűt és ábrándosat rejt magában. A Cseh paradicsom egyszerűen a maximum. A csodaszép elemek összessége. Itt találhatók a drámai és romantikos sziklahegyek. Továbbá erdők homokos ösvényekkel, melyek mentén feketeáfonya bokrok nőnek. Itt van a Jizera, tiszta, hűvös hegyi folyó, mely a Mnichova Hradiště-i dús, zöld rétjein halad keresztül. Lomnice nad Popelkou és Nové Paky környékén a dombok teraszán és a sziklákon csodálatos épületek vannak.

  A sok elbűvölő jelenség ide vonzza a természet és a sportok szerelmeseit. Turista ösvény halad át rajta. Mint a nem várt meglepetések, úgy tárulnak elénk a szebbnél szebb kilátások. A fényes látóhatár kéken rajzolja elénk Bezděz, Ralsko, Ještěd, Kozákov, Tábor, Trosky és Valdštejnem körvonalait. Csodálatos a Panteon várrom, mely mint valami színmű egy operában úgy jelenik meg előttünk. A Suché sziklák a táj felett orgona alakot öltenek.

  Az ember a Cseh paradicsomból megerősödve távozik és a mindennapi életből szívesen visszavágyik ide. Állítólag nem lehet vele betelni.

Legújabb értékelések Csehország - Cseh paradicsom

Összesen: Elfogadható árú szállásunk volt, a tulajdonos készséges. Kutyával kerestünk szállást és itt lehetőség nyílt rá.

Bevezetés
Elfogadható árú szállásunk volt, a tulajdonos készséges. Kutyával kerestünk szállást és itt lehetőség nyílt rá. Teljes leírás

Elhelyezés
Tetőtéri kis szobánk volt szociális helyiséggel. Örültem volna a törölközőcserének - egész héten egyetlen kis törölközőnk volt. A tetőtérben volt egy társalgó TV-vel. A szobán nincs TV, hacsak nem kér, de azért fizetni kell. Nekünk nem hiányzott. Az udvaron parkoltunk, amit éjszakára bezártak. Egy nyugodt helyen laktunk, habár közel volt az útkereszteződés - de Loktuse a világ végén van.

Ellátás
Reggelire mindig valamiben változott az étel - volt sajt, szalámi, zöldség, péksütemény és egy kancsó tea. Nem voltak túl nagy reggelik, de megfelelt. Különben előnyös áron vásárolható étel, de a kiskocsma ne sokáig tart nyitva. Mi a környéken étkeztünk. Szemben van egy másik panzió is.

Hotel szolgáltatások
A tulajdonos készségesen adott tanácsot a turistautakkal kapcsolatban, elmondta hol lehet fürödni. Mindig megkérdezte, nincs-e valamire szükségünk.

Tengerpart
Nem volt, de Cesky Raj igazán csodálatos.

Összegzés
A szállás az árnak teljes mértékben megfelelt, a fekvése is jó, kb. 10 km-re van Turnovtól.

Komárková Hana, 2008.08.23., Tartózkodás időpontja: 2007.07.21 - 2008.08.28.
Régió: Csehország Csehország, Cseh paradicsom, : Na Špici

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 8,8 Szerény nyaralók, de megfeleltek.

 • 8,5 Szállás
 • 9,2 Ellátás
 • 9 Környék

Elhelyezés
Szerény nyaralók, de megfeleltek. Teljes leírás

Ellátás
A környéken biztosított az étkezés.

Összegzés
Gyönyörű a környék, a víz, az erdő, a nyugalom .

Tomášová Lucie, 2006.11.30., Tartózkodás időpontja: 2006.08.12 - 08.06.
Régió: Csehország Csehország, Cseh paradicsom, : Rekreační středisko Pařez

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (11) Nem (2)

Összesen: A nyaralók berendezése elavult, rossz, de a nyaralóhely többi épülete is hasonló állapotban van. Különben a hely nagyon szép,...

Elhelyezés
A nyaralók berendezése elavult, rossz, de a nyaralóhely többi épülete is hasonló állapotban van. Különben a hely nagyon szép, karbantartott. Nagy kár, hogy a medencét nem használják, a halastóban nem lehet fürödni. Teljes leírás

Ellátás
Dícséretet érdemel az étel és a választék. Mindenkinek nagyon ízlett.

Kurková Marcela, 2006.06.19., Tartózkodás időpontja: 2006.06.15 - 06.16.
Régió: Csehország Csehország, Cseh paradicsom, : Rekreační středisko Pařez

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (3)

összes ajánlás Csehország - Cseh paradicsom