Csehország - Észak - Csehország Csehország

Legújabb értékelések Csehország - Észak - Csehország

Összesen: Azoknak ajánlom, akik szeretik az álllatokat, növényeket és örömet akarnak szerezni a gyerekeknek és szép napokat szeretnének valahol...

Bevezetés
Azoknak ajánlom, akik szeretik az álllatokat, növényeket és örömet akarnak szerezni a gyerekeknek és szép napokat szeretnének valahol eltölteni. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda 3 csillagos, de a szobák inkább a 4 csillagos kategóriának megfelelőek. Az apartman tágas, volt egy gyorsforraló, légkondícionálás, fűtéssel, SAT TV és hajszárító is. Napi 150 koronáért kölcsönöznek gyerekágyat. A szobák és apartmanok stílusosan berendezettek, gyönyörűek, Szafari stílusban kialakított. Igazán kifogástalan volt.

Ellátás
A Plzen-i U Lemura étteremben étkeztünk, ahol szép , stílusos a berendezés, egész nap a nagyképernyős DVD-n állatkerti felvételek voltak. Az adagok kisebbek, de az étel finom, átlagon felüli. A kiszolgálás kedves, figyelmesek a gyerekekkel, csak a svédasztalokon gyakrabban kéne pótolni az ételt. Az egyik napon félórával a reggeli befejezése előtt nem volt az asztalon tea, az ételt sem pótolták, pedig ez alapvető dolog. Különben a reggeli alatt kínáltak meleg italokat és minden rendben volt, volt választék. Szezon idején az étterem kis szalonja a vendégek számához képest kicsi, és várni kell a szabad asztalra.

Hotel szolgáltatások
Gyönyörű, melegített vizű medencéjük volt. A recepció személyzete kedves, készséges, mosolygós. Naponta takarítottak, csak az 5 éjszaka után egyszer sem cseréltek törölközőt.

Összegzés
Gyönyörű az állatkert, a szálloda jól működik, készséges a személyzet. Egy csillaggal magasabb kategóriát is érdemelne. Egyetlen apró hibája, hogy a reggelinél kicsi a szalon és nem cserélnek törölközőt, fürdőlepedőt. Különben nagyon elégedettek voltunk és a szállodába ellátogatunk még.

Strnadová Ladislava, 2007.09.04.
Régió: Csehország Csehország, Észak - Csehország, : Safari

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

összes ajánlás Csehország - Észak - Csehország