Csehország - Valašsko Csehország

  • Leírás

    A végtelen erdők, napsütötte mezők, kék magaslatok, a népi építészet, a borókától illatozó domboldalak – mindez Valašsko arculatát képezik, mely a Cseh Köztársaság északkeleti részének páratlan térsége. A harmonikus természeti szépség itt keveredik a pihenési lehetőségek széles skálájával az év minden hónapjában. A gyalog turisztikát kiegészítik a biciklis utak, fedett medencék, és nyári fűrdők sűrű hálózata. Lehet itt lovagolni és repülni a sárkányrepülővel vagy paraglidinggal. A Beszkidek a téli sportok kedvelőinek egyik kedvenc helyszíne a kiváló hóviszonyok miatt, a Pustevny na Radhošti, a Lysá hora vagy a Soláň hegyeket fogalomként ismerik ezen a téren. Éppen ilyen ismert a skanzen Rožnov pod Radhoštěm településen és számos egyébb érdekes helyszín a hegységben, mint Kopřivnice városa a történelmi Tatra gépjárművekkel, a kalapgyártó múzeum Novém Jičín városában, az üvegfújók Karolinec-ban vagy a hatalmas Hykvaldy - vár. A Beszkidek vonzását a helyi étel specialitásai is növelik, melyek mindegyikét igazi valašská slivovica – val (szilvapálinka) érdemes kisérni.

Legújabb értékelések Csehország - Valašsko

Összesen: Gyönyörű - a szálloda várakozáson felüli volt. Úgy látszik, ez egy új szálloda, a szobák nagyon kellemesek, egyedi a berendezés, minden...

Elhelyezés
Gyönyörű - a szálloda várakozáson felüli volt. Úgy látszik, ez egy új szálloda, a szobák nagyon kellemesek, egyedi a berendezés, minden nagyon szépen megoldott. A szobán volt egy italokkal teli hűtőszekrény - bor, vodka, dzsúsz, víz - a hűtőszekrényen rajta volt az italok árjegyzéke, ami hasonló, mint a szálloda éttermében. Legjobb volt a fürdőszoba, talajfűtés volt, ami fürdés után nagyon kellemes. Zuhanyunk volt, de felkínáltak egy szobát, ahol a fürdőszobában kád van. A fürdőszobában volt hajszárító, törölközők és alapvető kozmetikumok. Ami kellemes meglepetést okozott, az a cipőkrém , varróeszközök voltak - minden, ami egy színvonalas szállodában megtalálható. TV is volt a szobán. Teljes leírás

Ellátás
A szoba 1150 koronába került két személy részére és ebben benne volt a klasszikus reggeli is - péksütemény, dzsemek, vaj, méz, gyümölcs és innivaló. A reggelit a szálloda télikertjében kaptuk.

Hotel szolgáltatások
Volt internet, nyilván a recepción, de nem vettük igénybe.

Összegzés
Ez a gyönyörű szálloda Vsetín terén fekszik, ez egy felújított szálloda, nagyon szép. Nagy előnyt jelent a parkolási lehetőség a szálloda udvarán. A fotókat a www.hotelmagistr.cz oldalról húztuk le.

Young Johnny, 2006.09.21., Tartózkodás időpontja: 2006.11.10 - 11.11.
Régió: Csehország Csehország, Valašsko, : Magistr (Vsetín)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (1)

4 fénykép

összes ajánlás Csehország - Valašsko