Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Dél-Afrikai Köztársaság Dél-Afrikai Köztársaság

Hivatalos megnevezés: Dél-Afrikai Köztársaság
Főváros: Pretoria
Állami irányítás: föderatív köztársaság
Vallás: keresztény, katolikus, anglikán
Hivatalos nyelv: angol, afrikaans, 9 bantu nyelv
Időeltérés: + 2 óra

Dél-Afrikai Köztársaság - már 39 992 Ft-tól

Dél-Afrikai Köztársaság-rólAfrika legdélebbi részén található a kontinens legfejlettebb állama, a Dél-afrikai köztársaság. Az ország nagy múlttal rendelkezik. Az utóbbi tíz évben nagy változásokon ment keresztül, ma már egy civilizált terület, ahol a szolgáltatások minősége nyugodtan felveheti a versenyt az európai színvonallal.

Erről érdemes mindenkinek saját szemével meggyőződni, csak úgy hiteles igazán.

Dél-Afrika valóban nagyon szép hely. Mivel ott máskor van nyár és máskor tél, mint nálunk, az északi félteke lakóinak kellemes lehetőség megszökni a tél elől. Dél -Afrika területe nagyobb, mint Kalifornia és Texas együtt,az ország itt is a nagy, nyitott tér érzését kelti. Néhány turista látványosság is hasonlít az amerikaihoz, gyönyörű tengerpart, szőlő ültetvények, kiszámíthatatlan sivatagok, felhőkarcolókkal beépített nagyvárosok jellemzik az országot. A külvárosokban kisebb, fehér házak virágokkal borítva találhatók, vidéken pedig az álmos kisvárosok a jellemzők.

Johannesburg. A modern városokon kívül, a gyönyörű és egyben egyedi természet is megtalálható. A legismertebb park a Kruger nemzeti park, ahol sok jellegzetes afrikai vadállat,madár is lakik. Nagyon különleges az itt felfedezhető növényvilág is. A park mindenkit rögtön rabul ejt. A szafari túra során közelről megfigyelhetők a zebrák, leopárdok, orrszarvúak, bivalyok és megcsodálható sokfajta értékes és különleges virág is.

Mindenképp érdemes meglátogatni az ország déli partján fekvő Fokvárost is. Nagy élményt nyújthat Bo Kaap városrész, ahol szimpatikus színes kis házak vannak. Közel van a Jóreménység-fok is. Ha pihenni, kikapcsolódni vágynak a turisták, látogassanak el a Fokvárosban található homokos part egyikére.

A Jóreménység-fok az egyik legkeresettebb turista-célponttá vált.

Az ország nagyon sokoldalú, ”Világ egy országon belül” mondattal lehetne legjobban kifejezni azt a sokszínűséget, amely az országra oly jellemző.

Dél-Afrikai Köztársaság - már 39 992 Ft-tól

Legújabb értékelések Dél-Afrikai Köztársaság

Összesen: Lásd az alábbiakban és a reklamációban.

Bevezetés
Lásd az alábbiakban és a reklamációban. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
Lásd a reklamációt.

Ellátás
Tulajdonképpen nincs megjegyzésem, kivéve azt, hogy minden szállodában a szálláshoz reggeli is jár. Az utazási irodától elvárnánk, hogy pl.teljes panziót, félpanziót ill. All Inclusive-ot is lehessen rendelni.

Hotel szolgáltatások
Lásd a reklamációt.

Tengerpart
A legközelebbi strand 10 km-re volt.

Összegzés
Lásd a reklamációt.

Hofman Arnošt, 2006.03.03., Tartózkodás dátuma: 2006.02.20 - 02.28.
Régió: Dél-Afrikai Köztársaság Dél-Afrikai Köztársaság, Fokváros, Hotel: Tudor Hotel

Hasznosnak találta az értékést? Igen (10) Nem (1)

összes ajánlás Dél-Afrikai Köztársaság

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600