Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság

 • Érdekes helyek

  A legjobb helyek:

  Punta Cana

  A Dominikai Köztársaság keleti részén található, a világhírű Bávaro partszakaszon. A végtelen pálmaligetekkel övezett homokos partjával és a türkizkék tengerrel a karibi térség legszebb helyei közé tartozik. A tengerfenéken finom homok található. Sok szálloda, bevásárlóközpont áll a turisták rendelkezésére, ideális feltételek vannak biztosítva a sportoláshoz, szórakozáshoz és relaxációhoz. Kimondottan ajánlott hely mindazoknak, akik egy nyugodt üdülésre vágynak.

  Boca Chica

  Kellemes üdülőhely, amely a főváros, Santo Domingo közelében fekszik. A hely közelsége miatt a városi lakosok is szívesen pihennek itt, társaságukat élvezve mi is könnyebben kapunk betekintést a hamisítatlan karibi életbe. Szórakozási lehetőségek hosszú sorát találjuk itt, ahol mindig zajlik az élet.

  Samaná

  A Samaná-félsziget a Dominikai Köztársaság északi részén található. Ezen a területen érintetlen homokos partszakaszt és végtelen pálmaligeteket találunk. Ezért ne is számítsunk hatalmas turistaközpontokra. Itt nyugodt, szinte álmos hangulatú helyeket találunk, amit főként azok élveznek, akik az üdülés során pihenni és relaxálódni szeretnének.

  Bayahibe

  A sziget délkeleti részén található. Ez a központ mindenkinek ajánlott, aki csendesebb légkörre vágyik. A fehér homokkal borított partot türkizkék tenger mossa. A közelben található Saona és Catalina szigete, amelyeket egy-egy korallzátony alkot. A hely főként éintetlen természetével vonzza a turistákat, a lehetőség pedig, hogy akár az egész napot a tengerben úszkálva tölthetjük, azt az érzést kelti bennünk, hogy messze kerültünk a civilizációtól.

  Bávaro

  A Dominikai Köztársaság legszínvonalasabb és leglátogatottabb központjainak egyike. A pálmákkal és luxusszállodákkal övezett tengerpart a legigényesebb turisták igényeinek is megfel. Kulturális és sportlehetőségek hosszú skáláját kínálják. A Bávaro strand a Punta Cana partszakaszhoz tartozik.

  Juan Dolio

  A fővárostól, Santo Domingotól 50 km-re keletre található. A part mentén kiterjedt koralltelepek találhatóak, a csodás homokos tengerpartot pálmák övezik. Az üdülőhely közelében található a a Haistises rezervátum és a Saona nevű sziget, amelynek környéke főként a búvárok körében arat igen nagy sikert.