Dominikai Köztársaság - Samana Dominikai Köztársaság

  • Repülési menetidő

    12:15

Legújabb értékelések Dominikai Köztársaság - Samana

Összesen: Májusban gyönyörű 3 hetet töltöttünk a Samana félszigeten, a Casa Marina Bay szállodában.

Bevezetés
Májusban gyönyörű 3 hetet töltöttünk a Samana félszigeten, a Casa Marina Bay szállodában. Teljes leírás

Elhelyezés
4 csillagos szálloda, terjedelmes épületkomplexum, amely egyemeletes épületekből és 50 bungalóból áll, amit pálmák öveznek. Gyönyörű hely, tökéletes pihenést biztosít. Mi bungalókban laktunk, melyek tágasak voltak, tengerre néző kilátással.

Ellátás
All Inclusive. A központi étteremben kínálják a reggelit és a vacsorát, a strand éttermében pedig az ebédet. Rengeteg trópusi gyümölcs és kitűnő sütemények voltak. A délutáni uzsonna a medence melletti bárban volt.

Hotel szolgáltatások
Programok, aerobic, minden este minidiszkó és hetente 2x nagyon szép show műsor. A szálloda különféle kirándulásokat is kínál, de ezek elég drágák. Mi a helybeli kis utazási irodától voltunk kirándulni - Ruben, Augusto. Szép volt az El Limon vízeséshez a lovaskirándulás és az egésznapos hajóút is.

Tengerpart
Terjedelmes, fehér a homok és sekély a tenger, körös-körül rengeteg a pálma. Volt elég nyugágy, napernyők nincsenek, de nem gond a pálmák alatt helyet találni. Nem voltak tolakodó árusok. A strandon naponta egyszer volt aerobic, kb. félórás.

Összegzés
A szálloda a 4 csillagos kategóriának megfelelő, alkalmas gyermekes családoknak is, azonak is akik pihenésre vágynak, gyönyörű a természet. Tökéletes 3 hét volt.

Kavanova Silvie, 2006.06.16.
Régió: Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság, Samana, Szállás: Casa Marina Bay

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

10 fénykép

összes ajánlás Dominikai Köztársaság - Samana