Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Finnország Finnország

  • Egészségügy

    Az önkormányzatok felügyelete alá tartozó egészségügyi központok többségében az ellátásért fizetni kell (egy vizitért 11-22 eurót, rendes munkaidőn túl végzett vizsgálatért további 15 eurót). A fogorvosi kezelés kiskorúaknak (18 éven aluliak) ingyenes, felnőtteknek egy tarifa szerint rögzített díjat (általában 35 euró alatti összeg) a kezelést követően ki kell fizetni. Az orvos által felírt gyógyszer bármely gyógyszertárban kiváltható, a gyógyszer teljes árát ki kell fizetni, a számlát a visszatérítéshez meg kell őrizni. Amennyiben privát orvos szolgáltatását veszi igénybe, a teljes díjat ki kell fizetni. Sürgős esetben beutaló nélkül, sürgősségi ellátást nem igénylő esetben orvosi beutalóval veszik fel a beteget. A közkórházakban a kórházi költség napi 26 euró, ambuláns kórházi kezelés díja 22 euró.

    Visszatérítés (gyógyszerek, magánorvos igénybevétele) - A fizetést igazoló számlát és a kezelést tételesen részletező bizonylatot az E-111 nyomtatvánnyal együtt a helyi KELA irodánál kell benyújtani a fizetéstől számított 6 hónapon belül.

Az Ön értékesítője:

Sze-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600