Szállás Bibi 1 Apartman

Értékelés: /5

Magyarország, Balaton - Déli part, Balatonboglár

Már 245 000 Ft /fő-től

Megnézem

Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat:

Időpont tekintetében rugalmas? Döntsön a várható ár alapján!

Az árak következő hónapokban várható alakulása a jelenleg rendelkezésünkre álló adatok alapján.

Az egyes oszlopok egy adott hónapban a személyenként elérhető legalacsonyabb árú opciót tüntetik fel; az utazás hosszának függvényében ez módosulhat.

Összes időpont

Szállásleírás

Szállás ID száma: 441 697

Sport

Miért éppen Balatonboglár? Mert a Balaton déli partjának közepén fekvő város már 100 éve fogadja a pihenni vágyó családokat, ingyenes strandjain a kisgyermekek szabadon fürdőzhetnek a sekély és gyorsan átmelegedő vízben, 100 éves hagyománya kötelezi a helyieket arra, hogy változatos programokat kínáljanak a családok, a természet- és sportbarátok, a művészetek, a magyar kultúra iránt érdeklődők, valamint a finom borok és pezsgők kedvelőinek örömére, mert a Platán strand melletti sportcentrum a tenisz szerelmeseinek készült, mert a 9 hektáros strand hétvégeken népünnepélyeknek, szórakoztató műsoros rendezvényeknek ad otthon,mert a természetvédelmi területek, a várdombi gömbkilátó, a Kápolna-domb szoborparkja és a művészeti kiállítások min-mind különleges hangulatot adnak a városnak, mert a legnagyobb egybefüggő szőlőket e környéket találjuk, s itt őrzik leggondosabban - a híres BB Rt.-n kívül - a régi vincellérek legősibb és legjobb hagyományait, mert Balatonboglár 1987 óta a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa, mert a Boglári Szüreti fesztivál évről évre több vendéget vonz a méltán népszerű üdülővárosba.

Szobaleírás

1 db hálószoba 1 franciaággyal és 1 kihúzható kanapéval. 1 db hálószoba 1 franciaággyal és 1 heverővel. 1 db hálószoba 2 heverővel.

Általános szolgáltatások

Kerti bútor, Gáztűzhely, Fedett terasz, Zárt parkoló, Ingyenes parkoló, Parkoló az udvarban, Free Wi-Fi szálloda egész területén

Éttermi szolgáltatások

Önellátó szálláshely

Szállás szolgáltatások

  • Ingyenes Wifi Ingyenes Wifi igen

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5631

További szállások, amelyek érdekelhetik