Legjobb ajánlatok a téli sportok szerelmeseinek

Szeretsz síelni, snowboardozni vagy jégkorcsolyázni? Esetleg a szánkó, a hótalp vagy a hegymászás lesz idén a befutó? Netalán úgy érzed, eljött az ideje, hogy kipróbáld a síbringát, snowtert vagy épp a jégmotort? Vagy épp ellenkezőleg, csak elvonulnál valami csendes, békés, hófödte helyre, a hegyek látványában gyönyörködni egy hütte kandallója mellől, kezedben egy nagy bögre forró finomsággal? Az invia kínálatában mindent megtalálsz!

Kedvenc úticélok

Ausztria 

A téli sportok kedvelőinek egyik kedvenc célpontja hazánkban, aminek az oka, azon felül, hogy könnyen, pár óra alatt megközelíthető, hogy alpesi síparadicsomai kiváló sportolási és pihenési lehetőséget biztosítanak. Ezek a centrumok kiválóan felszereltek, pályáik és liftjeik folyamatos fejlesztés alatt állnak, ráadásul az infrastruktúra és a szolgáltatások mellett a természet és a híres vendégszeretet is lenyűgözi az ide látogatókat.
További információk ►

Olaszország

Egy nyüzsgő, sokszínű kis vidék, ahol egy síút bármikor megfűszerezhető kulináris, kulturális és wellness élményekkel. Sajátos varázsa évről évre turisták tömegeit csábítja ide, hiszen nem csak városai, tengerpartjai és hegyvidéki adottságai hívogatóak, hanem emellett az ország történelme, kulturális öröksége és világhírű konyhája, valamint életvidám lakói is kiváló úticéllá teszik.
További információk ►

Franciaország

Franciaország az év minden napján változatos, ízléses és igényes attrakciókkal várja látogatóit, a téli hónapokban azonban főleg az Alpok francia területe örvend kiemelkedő népszerűségnek. A legnagyobb és leghosszabb pályarendszerek várják itt a téli sportok szerelmeseit. Több száz kilométeres, kiváló minőségű terepek, illetve a legkedvezőbb árú szállások, melyekminden igényt kielégítenek - a pezsgőfürdőtől és szaunától egészen a hegycsúcson található Michelin-csillagos éttermekig.
További információk ►

Szlovénia

Egy ország, melyben egyesül az őt körülvevő országok legtöbb előnye: az olasz életvidám mentalitás, az osztrák precizitás, a szláv rugalmasság és a környező konyhák legjobb fogásai. Ezen felül pedig találkozhatunk itt csodás tavakkal, völgyekkel, termálfürdőkkel, tengerpartokkal és persze hegyvidékkel. A kiválóan karbantartott sípályák és igényes szálláslehetőségek nem csak hogy elérhető távolságban, de szomszédaihoz viszonyítva mérsékeltebb árakon érhetőek el.
További információk ►

Svájc

Svájc sokkal, sokkal több, mint az ékszerek és a luxus órák csillogása, a bankok, az üzletemberek, a csokoládé, a sajtok, a csúcstechnológia, és az exkluzivitás páratlan érzése. Svájc páratlan hangulatát mindezek mellett az Alpok svájci vonulatain lecsúszva megélhető szabadság adja: modern síközpontok, kényelmesen és igényesen berendezett hotelek és ezekhez kapcsolódó kényeztető szolgáltatások széles köre biztosítja a maradandó élményt az ide látogatóknak.
További információk ►

Szlovákia

Északi szomszédaink számos, folyamatosan fejlesztett és bővülő sítereppel büszkélkedhetnek, csodálatos környezetben, hangulatos, meghitt szálláslehetőségekkel és mindennel felszerelt luxushotelekkel; mindez pedig - a közelsége miatt - akár már egy hétvége során is ideális feltöltődést jelenthet!
További információk ►

Csehország

Bár elsősorban Prágára, a sörre és a csülökre, esetleg Hrabalra asszociálunk általában ha Csehországra gondolunk, a csehek az elmúlt években egy nagyobb, kiemelt projekt keretein belül nagyon komoly lépéseket tettek a hegyekben kínált szolgáltatásaik fejlesztésére. Ennek eredménye, hogy mára már ott is kiemelkedő minőségű, hosszú és remekül karbantartott pályák, valamint az azokhoz kapcsolódó színvonalas szállások várják az ide látogatókat.
További információk ►