Tengeri és folyami hajóutak

A hajóutak mellett rengeteg érv szól, az utasaink által a kettő, leggyakrabban említett ezek közül a kényelem (egyrészt, mert egy út alatt több érdekes, fontos, egzotikus vagy kihagyhatatlan úticél is felfedezhető, másrészt mindez az elképzelhető legkomfortosabb feltételek között) és a gyorsaság (a hajó folyamatosan "úton van", így utasaink alvás, pihenés, vacsora vagy masszázs közben is minden pillanattal közelebb kerülnek úticéljukhoz).

Kínálatunkban desztinációk, hajók, szolgáltatások, kabinok széles köréből válogathat és találhatja meg az Önnek leginkább megfelelő utazási csomagot; ennek összeállításában, a részletek kidolgozásában tapasztalt és felkészült utazási szakértőink örömmel állnak rendelkezésére.

Hajóutak a világ minden tájáról

A hajózás egy olyan utazás, ahol a tenger melletti tartózkodást a világ különböző részeinek felfedezésével kombinálhatja. Egy körutazás során lehetősége van egy körutazás során sok hely és ország megismerésére. Minden szigeten vagy más rendeltetési helyen lehetősége van arra, hogy külön-külön meglátogassa a szárazföldöt, vagy válasszon a választható kirándulások közül.

A legtöbb hajó fényűzően felszerelt és a legnagyobb kényelmet kínálja az utasoknak. A kabinok kellemesen felszereltek, és hajón tartózkodása alatt különféle szolgáltatásokat vehet igénybe. Szinte minden hajó különféle éttermeket és bárokat, mozit, kaszinót, edzőtermet, szaunát, masszázs- és szépségszalonokat, üzleteket és még sok másat kínál.

Hajókirándulások a változatos Földközi-tengeren

A Földközi-tengeri körutazások gyakran keresendők és népszerű körutazások. Néhány napon belül messze halad és sok ékszert, látnivalót és festői kikötőt fedez fel, amelyek egyébként megéri néhány ünnepnapot. Például egy mediterrán körutazáson Olaszországból Görögországon keresztül néhány nap alatt utazhat Törökországba és Máltára, vagy Olaszországból Tunéziába, Spanyolországba és Franciaországba, vagy Marokkóba és Portugáliába.

Hajós körutazások Közel-Keleten

A Közel-Kelet körüli körutazás számos egyedi élményt és helyet kínál, amelyeket nem akar elhagyni. Élvezze a fényűző arab rendeltetési helyeket, amelyek a luxus, a gyönyörű strandok és az Azúr-tenger szimbólumát jelentik a Perzsa-öböl mentén. Az út az Arab-félszigetre vezet az Egyesült Arab Emírségekhez és Ománba, vagy Izraelbe és Jordániába.

Egzotikus hajóutak a Karib-térségbe

A Karib-térség minden bizonnyal érdekes és egzotikus területekhez tartozik. Lehetősége van felkeresni San Domingót, Margaritát, Dominikát vagy St. Georgews és ismerkedjen meg egy igazi paradicsommal a pálmafák alatt. Merülni és búvárkodni fog a kristálytiszta tengerben, vagy csak pihenhet a gyönyörű homokos strandokon.