• Jelenleg nincsenek érvényben a COVID-hoz kapcsolódó beutazási korlátozások

Az információk tájékoztató jellegűek és az aktuális fejleményeknek megfelelően folyamatosan frissülnek. Hivatalos hírekkel kapcsolatban minden esetben kérjük, hogy konzultáljon utazási szakértőjével, illetve keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Albergo Le Macinaie (Castel del Piano)

Olaszország, Toszkána

Utazásleírás >

Adatok betöltése folyamatban...
Kis türelmet

Értékelés

A szállás még nem rendelkezik értékeléssel 0,0 / 5
Invia

Albergo Le Macinaie (Castel del Piano)

Időpont ID száma: Megnézem

Sajnáljuk, de az utazásszervező nem rendelkezik az utazás hivatalos leírásával.

Das Hotel Le Macinaie ist eine beliebte Wahl für Urlauber und Durchreisende in Castel del Piano. Das Hotel bietet seinen Gästen eine Reihe von Einrichtungen und Dienstleistungen für Komfort und Bequemlichkeit. Kostenloses WiFi in allen Zimmern, Tägliche Reinigung, Faxgerät, Kamin, Fotokopieren sind nur einige der verfügbaren Einrichtungen. Viele der gut ausgestatteten Gästezimmer verfügen über Flachbild Fernseher, Wäscheständer, Ankleidezimmer, Bettwäsche, Schließfach. Gönnen Sie sich nach einem anstrengenden Tag eine Pause und nutzen Sie Wanderwege, Ski-Verleih, Ski-Unterricht, Whirlpool, Fitnesscenter. Was auch immer der Grund für Ihren Besuch in Castel del Piano ist, im Hotel Le Macinaie fühlen Sie sich gleich wie zu Hause.

Ausstattung:
- Internet
- Grillplatz
- Gepäckraum


Tipps & Hinweise:
- Haustiere erlaubt


Zahlungsmöglichkeiten:
- Kreditkarte

Kiemelt szolgáltatások

 • TV TV igen
 • Fitness és edzőterem Fitness és edzőterem igen
 • Bár Bár igen
 • Akadálymentesített Akadálymentesített igen
 • Kisállat-barát Kisállat-barát igen
 • Étterem Étterem igen
 • Kerékpárkölcsönző Kerékpárkölcsönző igen

További időpontok

Térség

Leírás

Közép-Itáliában található, nem messze a Tirrén-tengertől. Csodás térség gyönyörű természettel, termékeny vidékkel és remek klímával. Északon Emilia Romagna és Ligúria provinciákkal határos, keleten Umbria és Marche, délen pedig Lazio provinciák határolják.

Műemlékek

Toszkána gazdag történelemmel rendelkezik, sok középkori hely található a területén. Olyan varázzsal rendelkezik, amely teljesen magával ragad. Számos műemlék és hely tanúskodik az egykori lakosok, az etruszkok és rómaiak életéről, csodás templomok és reneszánsz épületek elevenítik fel a dicső múltat.

Toszkána varázslata

Kevés hely olyan varázslatos, mint Toszkána. Zöldelő fű, illatozó virágok, erdők és ligetek jellemzik.Mi a legjellegzetesebb vonása? Egyértelműen a csodás vidéki házak, az utak mentét szegélyező olivabokrok és ciprusok , a píniák és szőlőültetvények, amelyek alkalmazkodtak a klimatius feltételekhez és természetes arculatot kölcsönöznek a tájnak.

Fürdés és strandok Toszkanában

A partszakasz egész Toszkána területén kizárólag homokos, ami nagy előnyt jelent a kisgyermekes családok számára. A tengerből láthatjuk az Appennini-hegység csúcsait, a horizonton pedig a környező szigetek körvonalait.

Időjárás

Mai időjárás

 • Vízhőmérséklet 21 °C

A legideálisabb hónapok az utazáshoz ebben a térségben

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December