Utazás megnevezése:

Sport

Értékelés: 3/5

Svájc, Svájci Alpok

Megosztás
Adatok betöltése folyamatban...
Kis türelmet

Sport

Felszerelés

A vendégek kényelméről 41 szoba gondoskodik. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. Az elérhető szolgáltatások, egy csomagmegőrző és egy széf is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A kirándulások foglalásánál a tourdesk nyújt segtséget. A vendégeket egy étterem, egy étkező és egy bár várja. Az ajándékboltban a vendégek számos ajándéktárgy közül válogathatnak. A hotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szállás rendelkezik továbbá játszószobával és könyvtárral. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. A kerékpárok elhelyezéséről kerékpártároló gondoskodik. Elérhető szolgáltatások továbbá: több nyelven beszélő személyzet, bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, szobaszerviz és mosodai szolgáltatás. A vendégeknek díjköteles Shuttle-szolgáltatást biztosítanak. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, (felár ellenében) kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

Szállás

A szobákat központi fűtéssel és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A szobák berendezéséhez tartozik egy franciaágy. Különálló hálószobák is foglalhatóak. Pótágy igényelhető. Ezen kívül van széf, minbár és íróasztal is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, rádió és WiFi egészíti ki. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó és fürdőkád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

Ellátás

Foglalható szállás reggelivel és félpanziós ellátás. A vendégek eldönthetik, hogy a kínálatban szereplő étkezések közül melyiket választják. Külön kérésre szívesen készítenek gluténmentes ételeket és vegetáriánus ételeket.

Szolgáltatások

Forró napokon kettő medence - egy benti és egy kinti - gondoskodik a hűsítő élményről. Egy napernyőkkel és nyugágyakkal felszerelt napozóterasz is rendelkezésre áll. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. A szálláson változatos szabadidős tevékenységeket kínálnak, mint például kerékpározást/ mountain bike-ozást, teniszt, minigolfot, golfozást és lovaglást. Síbérletek a helyszínen kaphatóak. A hotel számos beltéri sportolási lehetőséget kínál, többek között edzőtermet, asztali teniszt, darts-ot és bowlingot, valamint felár ellenében biliárdot is. A szállás wellnessrészlegének szolgáltatásai: gyógyfürdő és szauna, valamint felár ellenében rendelkezésre áll masszázs kezelések és egy szolárium. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 701941

Hotel sajátosságok

A szálláson az alábbi kártyatípusokat fogadják el: American Express, Visa, Diners Club és MasterCard.

Szállás szolgáltatások

  • Kültéri medence Kültéri medence igen
  • Beltéri medence Beltéri medence igen
  • Ingyenes nyugágy és napernyő használat a medencénél Ingyenes nyugágy és napernyő használat a medencénél igen
  • TV TV igen
  • Minibár, Bár Minibár igen
  • Játszótér, Gyerekmedence Játszótér igen
  • Tenisz Tenisz igen
  • Golf Golf igen
  • Fitness és edzőterem Fitness és edzőterem igen
  • Bowling Bowling igen
  • Kisállat-barát Kisállat-barát igen
  • Étterem Étterem igen
  • Kerékpárkölcsönző Kerékpárkölcsönző igen

Összes időpont

Térség

Leírás

A Svájci Alpok egy nagyon kedvelt és sűrűn látogatott hegység, ami az ország 60%-át teszi ki. Számos természetvédelmi területet található itt. Például a Svájci Nemzeti Park, Matternhorn és a Jungfrau – Aletsch – Bietschhorn hegyvidék. Legmagasabb pontja a 4634 méteres Monte Rosa-hegyi Dufour-csúcs. Összesen 5400 km-nyi sípályán tudnak síelni a Svájci Alpokba érkezők.

Időjárás

A legideálisabb hónapok az utazáshoz ebben a térségben

  • Kítűnő
  • Ideális
  • Nem ajánlott
  1. Január
  2. Február
  3. Március
  4. Április
  5. Május
  6. Június
  7. Július
  8. Augusztus
  9. Szeptember
  10. Október
  11. November
  12. December

Hasonló ajánlatok, amelyek érdekelhetik