• Teljes oltottságot igazoló oltási igazolvány
 • Oltással nem rendelkezőknek: 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt VAGY egy, az utazás megkezdése előtt 24 órával elvégzett TDR-AG antigén teszt

Az információk tájékoztató jellegűek és az aktuális fejleményeknek megfelelően folyamatosan frissülnek. Hivatalos hírekkel kapcsolatban minden esetben kérjük, hogy konzultáljon utazási szakértőjével, illetve keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Szállás Abou Nawas Montazah Club

Tunézia, Tabarka, Tabarka

Hasonló szállások a környéken

Sajnáljuk, de a szállás az adott időpontban betelt

Árváltozás aránya havi bontásban

Elérhető időpontok

Szállásleírás

Szállás ID száma: 2 272

Sajnáljuk, de a szállás még nem rendelkezik leírással.

Kiemelt szolgáltatások

 • Távolság a tengerparttól 0 m
 • Távolság a belvárostól 1000 m
 • Távolság a repülőtértől 12 km
 • Klimatizált igen
 • Kültéri medence igen
 • Ingyenes nyugágy és napernyő használat a medencénél, Ingyenes nyugágy és napernyő használat a strandon igen
 • TV igen
 • Gyereksarok, Játszótér, Gyerekmedence igen
 • Tenisz, Röplabda igen
 • Golf igen
 • Szörf igen
 • Búvárcentrum igen
 • Fitness és edzőterem igen
 • Animációs programok igen
 • Bár igen
 • Akadálymentesített igen
 • Étterem igen
 • Kávézó igen
 • Kerékpárkölcsönző igen

Értékelés

Invia értékelési arány 4,2 / 5
Invia

(290 értékelés alapján)

Szállás 4,1 / 5

Ellátás 4,4 / 5

Környék 4,3 / 5

Alapár 4,5 / 5

Tabarka 21 értékelt szállásai közül a 4. legjobb

Jirásková Hana

Értékelés 4,9 / 5
A kétágyas szoba a többi berendezéssel együtt, nekünk tökéletesen megfelelt,naponta takarítottak.Csak az első napokban laktunk a földszinten és az abl
Összesített értékelés

A kétágyas szoba a többi berendezéssel együtt, nekünk tökéletesen megfelelt,naponta takarítottak.Csak az első napokban laktunk a földszinten és az ablakunk alatt volt a szomszéd szálloda járdája.Mivel függönyök nem voltak,teljesen hiányzott a magánszféra.A drapériáktól azonban a helyiség sötét volt.Amikor szobacserét kértünk,készségesen teljesítették,talán azért is,mert a szezon végén voltunk és nem volt elég szabad szobájuk.

Szállás 4,7 / 5

Ellátás 5,0 / 5

Környék 5,0 / 5

Ellátás
Az étel kitűnő volt - min. 3 féle húsétel,köretek,zöldségek,saláták.A sütemények kitűnőek. 3 féle gyümölcs váltakozott - alma,körte és dinnye.

Hotel szolgáltatások
A szórakozásról és a sportról a programszervezők gondoskodtak,reggeltől késő estig dolgoztak. Mindig jókedvűek voltak, tele ötletekkel. Aki nem akart csak a strandon heverészni sportolhatott,a nap bizonyos órájában bizonyos sporttevékenység zajlott - lehetett választani.Az ebédlő és a recepció személyzete kedves,készséges - nem volt semmi gond.

Tengerpart
A strand rendezett,minden reggel takarították.Átéltünk egy hatalmas szélvihart,amilyenre még a helybeliek sem emlékeztek. Elsodorta a strandról a napernyőket és a tenger rengeteg szemetet vetett partra,ennek ellenére, másnap minden tiszta volt,eltakarították.Egyetlen gondot csak a nyugágyak jelentettek,nehéz volt olyat találni,ami ne lett volna repedezett.Talán ez is a szezonvég hátránya.

Összegzés
Kellemes nyaralás volt,ahol lehetett sportolni,szórakozni és pihenni is. Újra elmennénk..

Hasznosnak találta az értékelést? (2) (0)

Veselá Zdeňka

Értékelés 4,7 / 5
A nyaralás nagyon tetszett. Pár apróságot kivéve, mindennel nagyon elégedett voltam.
Összesített értékelés

A nyaralás nagyon tetszett. Pár apróságot kivéve, mindennel nagyon elégedett voltam.

Szállás 4,5 / 5

Ellátás 4,8 / 5

Környék 4,9 / 5

Alapár 5,0 / 5

Elhelyezés
A szállás - a szoba és a berendezés - a szálloda kategóriájának megfelelő.

Ellátás
Nagyon változatos, bőséges. Több mint sok volt ételből, italból.

Hotel szolgáltatások
Gondolom, problémamentes.

Tengerpart
Gyönyörű. Nagy és homokos. Voltak napernyők, nyugágyak...CSODÁLATOS?

Összegzés
Nagyon jó benyomást keltett?

Hasznosnak találta az értékelést? (2) (0)

Értékelések szűrése

Névtelen

Értékelés 0,0 / 5
Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta fel a figyelmet, hogy ha szeptemberben utazunk Afrikába fázhatunk is. Az időjárs okozta a legnagyobb gondot. Az esőzések miatt Tabarka egy zöldellő hely.
Összesített értékelés

Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta fel a figyelmet, hogy ha szeptemberben utazunk Afrikába fázhatunk is.

Az időjárs okozta a legnagyobb gondot. Az esőzések miatt Tabarka egy zöldellő hely.

Elhelyezés
Nagyon szép szállodakomplexum, a szobák szerények, kisebbek, de tiszták. Rendszeresen takarítottak.

Ellátás
AI-unk volt - az első 2 napon tetszett, de fokozatosan csökkent a választási lehetőség. Mindig bárányt ,csirkét és néha halat kínáltak, de íztelen volt, még akkor is, ha utána sóztunk. Mindenbe sok curryt tesznek - a rizsbe, húsra, a burgonyára. Fokozatosan áttértünk a bagettre, édes péksüteményre, dzsemekre, tojásra és a vajra. Ugyanezt vettem észre a többieknél is. A nyaralás vége felé már mindenki a rántott húsról , disznóhúsról álmodozott. A sárgadinnye visziont csodálatos volt. A hazafelé vezető úton a gépen kaptunk rántott húst burgonyasalátával - végre valami cseh étel. Nagyon örültem az AI-nak, de ehetetlen volt, mindig ugyanazt kínálták. Habár a sör is az AI-hoz tartozott , nem angyon kínálták. Az alkoholért fizetni kellett, a nugátkrémes palacsintáért is. Az emésztési problémák sem kerültek el, pedig a férjem szilvapálinát is vitt magával.

Hotel szolgáltatások
Jól működött a recepció és a pénzváltó. Az animátorok esténként szórakoztatták a vendégeket. Velünk ért véget a szezon. Egy pozsonyi vendéglátóipari középiskola diákjainak ott volt az érettségi bankettje. Elég kellemetlenné tették az ottlétet - szinte reggelig zajongtak, nem tudtunka ludni. Szégyenletes módon viselkedtek, ittak, vulgárisak voltak, még a helyi rendőrséget is kihívták. Ha a munahelyükön, a szállodákban is így fognak valamikor viselkedni, van minek örülni. Voltunk tevegelni, amiért előre kellett fizetni, r jeleztük, hogy esőre áll az idő és inkább másnap megyünk. A vezető azonban állította, hogy nem lesz eső és a jelentés szerint szép idő várható, így elindultunk és 20 percen belül bőrig áztunk, taxival kellett hazamennünk. Szerettük volna visszakapni a pénzünket, de a vezető attól fogva nem mutatkozott a szállodában, a pénzt nem kaptuk vissza. Többször nem is akartunk tevegelni. A gyógyszertár Tabában van - ez egy piszkos város, a szállodától gyalog 20 percyire fekszik. A helybeliek nagyon idegesítőek .

Tengerpart
Gyönyörű, karbantartott, tiszta a tenger. Nagyszerű a banánozás, ajánlom‼

Összegzés
Tunéziába többé nem megyek. Örültem a hazatérésnek. Talán ha szép időnk lett volna...a többit valahogy kibírtam volna, de nincsenek kellemes emlékeim.

Hasznosnak találta az értékelést? (2) (0)

Bergmannová Jitka

Értékelés 0,0 / 5
Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt.
Összesített értékelés

Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt.

Elhelyezés
Az utazási iroda ajánlatának megfelelő. Csak a szoba és főleg a fürdőszoba volt kissé kopott.

Ellátás
Kitűnő. A regeglinél a gyerekeknek hiányzott a joghurt, de ha kértünk, hozott a személyzet. Lehetett volna gyümölcsből nagyobb a választék. Különben szuper volt.

Hotel szolgáltatások
Az animátorok nagyszerűek, egész nap szórakoztatták a vendégeket, anélkül, hogy tolakodóak lettek volna.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta. Szép a tenger.

Összegzés
Elégedett voltam. Hatalmas hátrányt jelent viszont, amit nem tudom, kinek tulajdonítsak - az utazási irodának vagy a repülőtársaságnak - hogy megváltoztatták a repülés időpontját. A repülőtértől 10 km-re fekvő szállodát választottunk - Tabarkán - mivel van egy 9 hónapos kislányunk. Nem akartunk több időt tölteni az autóbuszban mint a repülőgépen. Hazafelé viszont Tuniszból repültünk, ami a szállodánktól kb. 180 km-re fekszik. Az autóbusszal való utazás borzalmas volt. 21 órakor indultunk, az autóbusz zsúfolt volt, nagy volt a hőség. 3 órás volt az út? Kisgyerekeknek ez kész szenvedés. Tudom, ez is az utazáshoz tartozik, de ha az ember egy repülőtérhez közeli szállodát választ és a repülőteret, valamint a repülés idejét minden indoklás nélkül megváltoztatják, ez a gyerekek szempontjából nekem nem tűnik tisztességes megoldásnak? Többen is voltunk, akiknek ezzel elrontották a különben szép nyaralást. Kár.

Hasznosnak találta az értékelést? (3) (0)

Kyselý Václav

Értékelés 0,0 / 5
A nyalással nagyon elégedettek voltunk.
Összesített értékelés

A nyalással nagyon elégedettek voltunk.

Elhelyezés
A kategóriához képest egy gyengébb színvonalú szállás volt. Nem egy luxus, amikor esett az eső, csukott ajtónál is sok víz befolyotta szobába. A zuhany és a WC közös helyiségben van, kicsit folyott a mosdó.

Ellátás
Igazán elégedett voltam. Nagy volt a választék, az étel meleg volt, rengete süteményt kínáltak, mindig volt friss dinnye. Napközben kínáltak jó kávét, még kérni sem kellett. A sör is megfelelt, csak néha a csaosok kellemetlenek voltak.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan volt, mindenki beszél csehül, az angol is jól ment. Pingpongütőket nehezen szereztünk, íjat sem lehetett kölcsönözni és az animátorok idegesítőek voltak.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta, volt elég nyugágy ,ingyes . Közel a stra.

Összegzés
A szálloda nagyon kellemes és szép volt a rand is. Az esték rosszul szervezettek, az animátorok a lányok után járnak, stb. Különben a programok többnyire nagyon szórakoztatóak.

Hasznosnak találta az értékelést? (2) (0)

Taulová Jana

Értékelés 0,0 / 5
Ez egy Tabarkához közel fekvő, szuper szálloda, amit fiataloknak ajánlok. Nagyon sokféle szórakozási lehetőség volt. De ha szeretné itt tölteni a nyaralást, azt ajánlom, ne szeptember utolsó hetében utazzon ide, met akkor már vége a szezonnak és kevesen vannak.
Összesített értékelés

Ez egy Tabarkához közel fekvő, szuper szálloda, amit fiataloknak ajánlok. Nagyon sokféle szórakozási lehetőség volt. De ha szeretné itt tölteni a nyaralást, azt ajánlom, ne szeptember utolsó hetében utazzon ide, met akkor már vége a szezonnak és kevesen vannak.

Elhelyezés
A szállás a szálloda kategóriájának megfelelő, svábok és hasonló rovarok nem voltak, naponta kitakarítottak és a hét közepén cseréltek ágyneműt. Egyetlen hátrányt csak az jelentett, hogy a bejárati ajtón vakkilincs volt és minden alkalommal be kellett csapni magunk után az ajtót, ami az egész szállodában hallatszik...de ez is kibírható.

Ellátás
Az étel jó, finom, kivéve a választékot. Ezt talán befolyásolta az is , hogy szezonvég volt és kevesebb volt már a vendég, de egész héten nem láttunk mást csak sárgadinnyét és almát, 2 egyforma levest, hasábburgonyát csak egyszer készítettek, de sokféle rizs volt. Ami a húst illeti, volt akinek megfelelt, de én bevallom, a csirkén kívül a hús nem ízlett. Kitűnőek voltak a sütemények és a puding. Ami a reggelit illeti, aki megelégszik a vajjal megkent bagettel és a sokféle édes péksüteménnyel, elégedett lesz.

Hotel szolgáltatások
Kifogástalan, csak ha a bár főnökét a medence mellett találtuk, nem szolgált ki, inkább 10 percen át kereste a pincért...de ez a tunéziai mentalitáshoz tartozik.

Tengerpart
A strand kitűnő. Egész nap hullámok voltak, nem mintha nem mehettünk volna a tengerbe, de nem egy nyugodt halastónak nézett ki...

Összegzés
A nyaralással nagyon elégedettek voltunk, kitűnőek az animátorok, tizenegyen vannak. Minden este volt egyórás előadás. Ha egyedüli nők szeretnének nyaralni, akkor szeptembert ajánlom, mert olyankor van ott a Ramadán és az arabok visszafogottabbak...A város gyalog is közel van, de 1 dínárért taxival is eljuthat oda. Ajánlom a kirándulást egy kvaddal. A szállodai masszászok bombasztikusak. Próbálja ki a szállodai szalonban a sisát...Szerencsés utat kívánok.

Hasznosnak találta az értékelést? (3) (0)

Névtelen

Értékelés 0,0 / 5
Az egész családom nevében, ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik kellemessé tették számunkra ezt a nyaralást.
Összesített értékelés

Az egész családom nevében, ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik kellemessé tették számunkra ezt a nyaralást.

Elhelyezés
Mindenkinek más az értékrendje, valakinek a szálloda réginek tűnhet, de szerintem nyaralni nem a szállodai szobák miatt megyünk, ott csak alszik az ember, így nekünk megfelelt. Nem egy extra színvonal, de megfelelt. Különben az elején gond volt a takarítással, és ezzel nem voltunk egyedül. Sokan panaszkodtak az idegenvezetőnek, aki folyamatosan panaszt tett a recepción, végül javult a helyzet.

Ellátás
Az étel kitűnő volt? Naponta átláthatatlan mennyiségű salátát, tortát és ételeket kínáltak. Nekem nagyon tetszett, hogy a gyerekek számára is volt választék. Sajnos a férjemnek és nekem emésztési problémáink voltak, de az idegenvezető tanácsára azonnal elkezdtük szedni az ottani gyógyszert és 2 nap alatt rendbe jöttünk. A gyógyszert ráadásul a nagyon készséges idegenvezető, Mónika hozta a városból, hogy ne kelljen gyerekkel odautaznunk. Ajánlom, előre biztosítsa be magát és inkább vásároljon gyógyszert, minthogy problémái legyenek. Nem sokba került.

Hotel szolgáltatások
Itt voltak a legjobb animációs programok, amit eddig láttunk. Egész nap gondoskodtak a szórakozásról, egészen reggelig.

Tengerpart
A strand itt valóban gyönyörű és mivel a vízbe jutás akadálymentes, a gyerekek is kitűnően szórakoztak. Sajnos az időjárás nem volt a legmelegebb, így nem sokat élvezhettük a strandot.

Összegzés
Nagyon kellemes, elfogadható árú nyaralás volt. Mégegyszer köszönetemet fejezem ki a szálloda vezetőségnek, az animátoroknak, a pincéreknek és a mindig mosolygós, készséges idegenvezetőnknek, Mónikának és természetesen Adélnak, aki szuper vezető volt a kirándulásokon. Köszönjük.

Hasznosnak találta az értékelést? (6) (0)

Töltés

Térségleírás betöltése folyamatban...

Időjárás előrejelzés

Mai időjárás

 • Hőmérséklet 36 °C Éjjel: 22 °C

 • Vízhőmérséklet 26 °C

Következő napok várható időjárása

 • Holnap 38 °C Éjjel: 23 °C

 • Vasárnap 38 °C Éjjel: 24 °C

 • Hétfő 40 °C Éjjel: 25 °C

 • Kedd 39 °C Éjjel: 26 °C

Hőmérséklet jellege havi bontásban

 • Kítűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December