Tunézia - Tabarka Tunézia

  • Repülési menetidő

    02:20

  • Leírás

    A szokatlanul zöld hely a kirándulók kedvenc helye. A város egy hegymasszívumon található, így az erdővel borított környék lehetővé teszi a túrázást az árnyékos turistaösvényeken. Itt a legtöbb olyan nyári aktivitással, programmal talákozhatunk, amelyet utazásunk során át szeretnénk élni.

Szállásértékelések - Tunézia - Tabarka

Összesen: Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta...

Bevezetés
Talán ez volt a legrosszabb. A 11 nap közül talán csak 4 napig sütött a nap, különben borús időnk volt. Arra az utazási iroda nem hívta fel a figyelmet, hogy ha szeptemberben utazunk Afrikába fázhatunk is.

Az időjárs okozta a legnagyobb gondot. Az esőzések miatt Tabarka egy zöldellő hely. Teljes leírás

Elhelyezés
Nagyon szép szállodakomplexum, a szobák szerények, kisebbek, de tiszták. Rendszeresen takarítottak.

Ellátás
AI-unk volt - az első 2 napon tetszett, de fokozatosan csökkent a választási lehetőség. Mindig bárányt ,csirkét és néha halat kínáltak, de íztelen volt, még akkor is, ha utána sóztunk. Mindenbe sok curryt tesznek - a rizsbe, húsra, a burgonyára. Fokozatosan áttértünk a bagettre, édes péksüteményre, dzsemekre, tojásra és a vajra. Ugyanezt vettem észre a többieknél is. A nyaralás vége felé már mindenki a rántott húsról , disznóhúsról álmodozott. A sárgadinnye visziont csodálatos volt. A hazafelé vezető úton a gépen kaptunk rántott húst burgonyasalátával - végre valami cseh étel. Nagyon örültem az AI-nak, de ehetetlen volt, mindig ugyanazt kínálták. Habár a sör is az AI-hoz tartozott , nem angyon kínálták. Az alkoholért fizetni kellett, a nugátkrémes palacsintáért is. Az emésztési problémák sem kerültek el, pedig a férjem szilvapálinát is vitt magával.

Szállás szolgáltatások
Jól működött a recepció és a pénzváltó. Az animátorok esténként szórakoztatták a vendégeket. Velünk ért véget a szezon. Egy pozsonyi vendéglátóipari középiskola diákjainak ott volt az érettségi bankettje. Elég kellemetlenné tették az ottlétet - szinte reggelig zajongtak, nem tudtunka ludni. Szégyenletes módon viselkedtek, ittak, vulgárisak voltak, még a helyi rendőrséget is kihívták. Ha a munahelyükön, a szállodákban is így fognak valamikor viselkedni, van minek örülni. Voltunk tevegelni, amiért előre kellett fizetni, r jeleztük, hogy esőre áll az idő és inkább másnap megyünk. A vezető azonban állította, hogy nem lesz eső és a jelentés szerint szép idő várható, így elindultunk és 20 percen belül bőrig áztunk, taxival kellett hazamennünk. Szerettük volna visszakapni a pénzünket, de a vezető attól fogva nem mutatkozott a szállodában, a pénzt nem kaptuk vissza. Többször nem is akartunk tevegelni. A gyógyszertár Tabában van - ez egy piszkos város, a szállodától gyalog 20 percyire fekszik. A helybeliek nagyon idegesítőek .

Tengerpart
Gyönyörű, karbantartott, tiszta a tenger. Nagyszerű a banánozás, ajánlom‼

Szállás általános értékelése
Tunéziába többé nem megyek. Örültem a hazatérésnek. Talán ha szép időnk lett volna...a többit valahogy kibírtam volna, de nincsenek kellemes emlékeim.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2009.03.12., Tartózkodás időpontja:: 2008.09.22 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

5 fénykép

Összesen: Először csalódottak voltunk a szállodacsere miatt, de végül sokkal szebb, kellemesebb szállodát kaptunk.

Bevezetés
Először csalódottak voltunk a szállodacsere miatt, de végül sokkal szebb, kellemesebb szállodát kaptunk. Teljes leírás

Elhelyezés
Egyszerű szállásunk volt, de ízléses volt a berendezés. Volt egy nagy ágyunk. Néha valami nem működött úgy ahogy kell, de ez is kibírható volt. Naponta kitakarítottak, ha szükségünk volt toalettpapírra vagy törölközőre, ez sem jelentett gondot. 3 csillagos kategóriához képest csodálatos volt.

Ellátás
Az elején nagyon változatos volt és finom. Egy hét elteltével azonban kezdett az idegeinkre menni. Az étel állandóan ismétlődött és pár ételkülönlegesség kivételével, mindig egyforma volt. Gyümölcsből csak dinnyét, körtét és almát kínáltak. A desszertek túl édesek és egyformák. Az étel nem nagyon ízlett, mert egyáltalán nem fűszereznek, de utána is lehetett fűszerezni, voltak tányéron fűszerek.

Szállás szolgáltatások
Nagyon elégedett voltam vele. A személyzet csodálatos. Mindenki mosolygós és előzékeny. Szuper animációs programok voltak, nagyszerű volt. Sosem unatkoztunk. Félóránként volt sportolási lehetőség és este az amfiteátrumban programok, ha kedvezőtlen volt az időjárás, a programok a szállodában zajlottak. Nagyszerű volt a szervezés.

Tengerpart
Gyönyörű, karbantartott, tiszta, de csak a szállodánál, ha messzebbre megy a szállodától, piszok van és rendetlenség, ami Tunéziában általános jelenség.

Szállás általános értékelése
Ha egy kicsit sütött volna a nap, tökéletes nyaralás lett volna. Igazán gyönyörű. A személyzet és a szolgáltatások nagyszerűek, nagyon örülök, hogy az utazási iroda szállodát cserélt.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.11.08., Tartózkodás időpontja:: 2008.09.05 - 11.16.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah

Összesen: 9.8 Mesés nyaralás volt, a tenger áttetszően tiszta, kitűnő pihenést biztosít. Bevallom, szezon végén és Last Minute-tel nem számítottam...

  • 9.4 Elhelyezés
  • 10 Ellátás
  • 9.7 Környék
  • 10 Részvételi díj

Bevezetés
Mesés nyaralás volt, a tenger áttetszően tiszta, kitűnő pihenést biztosít. Bevallom, szezon végén és Last Minute-tel nem számítottam ilyen tökéletes nyaralásra. Ajánlom a Szahara-i kirándulást - igaz messze van, de megéri‼ Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba , a fürdőszoba, WC és az erkély is rendben volt. Naponta takarítottak és gond nélkül cseréltek törölközőt - csak a földre kellett dobni.

Ellátás
Jó volt a választék, főleg helyi ételeket kínáltak. Nagyszerűek a sütemények, desszertek. A reggelinél nagy volt a választék péksüteményből, de a többiből kicsit szerényebb. Pl. egész idő alatt csak egyféle sajtot és egyféle szalámit kínáltak. Különben rendben volt.

Szállás szolgáltatások
A személyzet barátságos, szakmailag felkészült, családias volt a hangulat.

Tengerpart
A strand és a tenger tiszta, volt elég nyugágy és napernyő. A strandra saját törölközőt kell vinnie.

Szállás általános értékelése
Ez volt a legjobb nyaralásom, kipihentem magam.

Plháková Soňa, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.10.20., Tartózkodás időpontja:: 2008.09.19 - 09.30.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah

Összesen: Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt.

Bevezetés
Az elképzeléseinknek megfelelő nyaralás volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Az utazási iroda ajánlatának megfelelő. Csak a szoba és főleg a fürdőszoba volt kissé kopott.

Ellátás
Kitűnő. A regeglinél a gyerekeknek hiányzott a joghurt, de ha kértünk, hozott a személyzet. Lehetett volna gyümölcsből nagyobb a választék. Különben szuper volt.

Szállás szolgáltatások
Az animátorok nagyszerűek, egész nap szórakoztatták a vendégeket, anélkül, hogy tolakodóak lettek volna.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta. Szép a tenger.

Szállás általános értékelése
Elégedett voltam. Hatalmas hátrányt jelent viszont, amit nem tudom, kinek tulajdonítsak - az utazási irodának vagy a repülőtársaságnak - hogy megváltoztatták a repülés időpontját. A repülőtértől 10 km-re fekvő szállodát választottunk - Tabarkán - mivel van egy 9 hónapos kislányunk. Nem akartunk több időt tölteni az autóbuszban mint a repülőgépen. Hazafelé viszont Tuniszból repültünk, ami a szállodánktól kb. 180 km-re fekszik. Az autóbusszal való utazás borzalmas volt. 21 órakor indultunk, az autóbusz zsúfolt volt, nagy volt a hőség. 3 órás volt az út? Kisgyerekeknek ez kész szenvedés. Tudom, ez is az utazáshoz tartozik, de ha az ember egy repülőtérhez közeli szállodát választ és a repülőteret, valamint a repülés idejét minden indoklás nélkül megváltoztatják, ez a gyerekek szempontjából nekem nem tűnik tisztességes megoldásnak? Többen is voltunk, akiknek ezzel elrontották a különben szép nyaralást. Kár.

Bergmannová Jitka, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.10.17., Tartózkodás időpontja:: 2008.09.22 - 10.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

1 fénykép

Összesen: A nyalással nagyon elégedettek voltunk.

Bevezetés
A nyalással nagyon elégedettek voltunk. Teljes leírás

Elhelyezés
A kategóriához képest egy gyengébb színvonalú szállás volt. Nem egy luxus, amikor esett az eső, csukott ajtónál is sok víz befolyotta szobába. A zuhany és a WC közös helyiségben van, kicsit folyott a mosdó.

Ellátás
Igazán elégedett voltam. Nagy volt a választék, az étel meleg volt, rengete süteményt kínáltak, mindig volt friss dinnye. Napközben kínáltak jó kávét, még kérni sem kellett. A sör is megfelelt, csak néha a csaosok kellemetlenek voltak.

Szállás szolgáltatások
Kifogástalan volt, mindenki beszél csehül, az angol is jól ment. Pingpongütőket nehezen szereztünk, íjat sem lehetett kölcsönözni és az animátorok idegesítőek voltak.

Tengerpart
Gyönyörű, tiszta, volt elég nyugágy ,ingyes . Közel a stra.

Szállás általános értékelése
A szálloda nagyon kellemes és szép volt a rand is. Az esték rosszul szervezettek, az animátorok a lányok után járnak, stb. Különben a programok többnyire nagyon szórakoztatóak.

Kyselý Václav, Ellenőrizetlen vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2008.10.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Tabarka, Szállás: Abou Nawas Montazah Club

Összes szállásértékelés Tunézia - Tabarka