Tunézia Tunézia

Hivatalos megnevezés: Tunéziai Köztársaság
Főváros: Tunis
Állami irányítás: plurális köztársaság egykamarás parlamenttel
Vallás: szunnit muszlim 99%
Hivatalos nyelv: arab(hivatali nyelv), francia, angol, a turitaközpontokban megértetik magukat németül vagy abgolul
Időeltérés: egész évben a mi időnknek megfelelő (+ 0 óra)

Tunézia - már 119 415 Ft-tól

Tunéziai tudnivalók

Elhelyezkedés
A hivatalos neve az országnak, mely 163 610 km2 területen fekszik, Tunéziai Köztársaság. Majdnem 10 millió lakosa van, hivatalos nyelvük az arab és muszlim vallású a 99% -uk. De Tunéziában az élet minden terén észrevehető az erős franciai hatás. A leginkább kifejezőbb tulajdonságok, melyek a tunéziaiakra érvényesek a vendégszeretet és a jószívűség. Tunézia mögött nagyon gazdag történelmi múlt áll. Átélt dicső időszakot és olyan időt is, amikor idegen elnyomás alatt volt. A kedvező és a kevésbé kedvező időket átélte a saját identitása elvesztése és a más kultúrák iránti toleranciája elvesztése nélkül. Tunéziába való utazáskor elég egy útlevél, nem szükséges semmilyen oltás és az utazási iroda szolgáltatásai igénybevételénél nincs szükség külön vízumra sem. Tiltott Tunéziába tuniszi pénzt bevinni, bármilyen fegyvert, kivéve a vadászfegyvereket, továbbá robbanószert, pornográfiát és drogokat.

Tunézia az afriaki kontinens északi részén terül el, szomszédai Líbia és Algéria. Csak mintegy 137 km választja el Tunéziát Szicíliától a tengeren. Fővárosa Tunisz, másik fontos város például Kartágó. A legkedveltebb turisztikai helyek közé tartozik Djerba, Sousse, Tunisz, Tabarka, Nabeul, Gammarth, Hammamet, Skanes, Mahdia, Monastir, Port El Kantaoui és Yasmine Hammamet.

Tunézia egy helyen összesíti a különböző turisztikailag attraktív látványosságokat, amiért a Földközi-tenger más országai is keresettek. Híres kiemelkedő konyhájáról, a saját specialitásain kívül kínál a turistáknak nemzetközi csemegéket is. Kitűnik sport és más tevékenységek, lehetőségek és módok széles skálájával is, hogyan lehet eltölteni egy nyaralást ebben a célállomásban. Nem utolsósorban eldicsekedhet sokszínű természeti szépségeivel, az állatfajok és növényvilág egyediségével és a kulturális élmények sokszerűségével, amelyet a hagyományos helyi ünnepek és fesztiválok segítségével tolmácsol felénk.

Tunézia - már 119 415 Ft-tól

Szállásértékelések - Tunézia

Összesen: 9 Szuper nyaralás?????????

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Szuper nyaralás????????? Teljes leírás

Marta F., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.02 - 07.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Zarzis, Szállás: Zephir Hotel And Spa

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Remek nyaralás

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek nyaralás Teljes leírás

Elhelyezés
2023-ban voltunk itt, és idén visszatértünk. A szállodát felújították, és sok új funkcióval rendelkezik. Kellemes meglepetés. A szoba szép és tiszta.

Ellátás
Az étel nagyszerű. Minden nap van miből válogatni. Minden elég és kiegészítve.

Szállás szolgáltatások
Nagyon barátságos és pozitív személyzet.

Tengerpart
Gyönyörű közvetlenül a szálloda mellett. Rengeteg napozóágy és napernyő

Michal M., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.06.08 - 06.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: Vincci Marillia

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 4.3 Az üdülőhelyről és a nyaralásról alkotott összbenyomást 10-ből maximum 4 pontra értékelem. Megvettük az Ultra All Inclusive-t, és...

 • 3 Elhelyezés
 • 5 Ellátás
 • 5 Környék
 • 4 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Az üdülőhelyről és a nyaralásról alkotott összbenyomást 10-ből maximum 4 pontra értékelem. Megvettük az Ultra All Inclusive-t, és meglepetésünkre azt tapasztaltuk, hogy ebben az üdülőhelyen teljesen felesleges, mert minden koktél, jobb ital vagy akár jeges is. kávé felár ellenében vehető igénybe. Csótányok voltak a szobában, a szobalányok még az ágyat sem tudták megtenni nekünk - egyszer felborult az ember, és az egész lepedő összeesett, és hirtelen elaludt egy csupasz matracon. A fürdőszobában lévő kád piszkos és nagyon kicsi volt. A franciaágy valójában két matrac volt, amelyek folyamatosan mozogtak. Nekünk is folyamatosan hiányzott a törölköző a szobából - reggel a takarítónő vitte (nem volt ritka, hogy közben felébresztett), és bár este 6 óra után tértünk vissza a strandról, gyakran előfordult, hogy nem volt ott törölközőnk. A szálloda meghirdetett szolgáltatásai, mint például az edzőterem vagy a fedett medence, nem működtek. A strand és a napozóágyak jók voltak, de reggel 6-kor kellett kelni, vagy megvesztegetni az életmentőt, hogy egyáltalán lefeküdjön. Kellemes volt a tenger fokozatos belépővel, csak néha volt egy kis hínár, de csak a part közelében. Viszont volt elég medúza és még néhány dögös lény, úgyhogy naponta legalább egyszer megégettünk valamitől. Egy utazási irodától is rendeltünk egy túrát - kiderült, hogy csak mi késtünk kb. 50 percet, ráadásul fejenként kb 20€-val többet fizettünk, mintha az úriembertől vettük volna a strandon. Összességében nem ajánlom ezt az üdülőhelyet. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás régi volt, és nem mondható el, hogy tiszta szobák voltak (főleg a fürdőkád). A hab a tortán az volt, amikor este 10-kor a csótányok rohanni kezdtek utánunk, amit még aznap jeleztünk, és azt mondták nekik, hogy minden rendben van, és minden rendben van.

Ellátás
A reggeli minden nap ugyanaz volt, az ebéd és a vacsora kicsit más volt. De minden máshoz képest a diéta rendben volt. Az ember egyszerűen minden nap talált valamit, és biztosan nem szenvedett éhségtől. Napközben volt egy bár a tengerparton is, ahol harapnivalók voltak (főleg hotdog és palacsinta), de mindig 1 ember dolgozott, és a sorbanállás soha nem ment 10 fő alá. Ugyanez igaz a tengerparti bárra is, ahol az átlagos várakozási idő egy italra körülbelül 10 perc volt. Ráadásul fejenként 2 pohárnál többet nem adtak, így nagyobb csoportnak sem tudott több italt elvinni. Az a la carte étterem eredménye pontosan ugyanaz volt, mint az ebédlőben.

Szállás szolgáltatások
Ha elfelejtjük a már említett edzőtermet és uszodát, a többi szolgáltatás, animációs program rendben volt. A nagy mínusz azonban a strandröplabda pálya volt, ahonnan állandóan köveket, szilánkokat, palackkupakokat stb húztál ki. Másnap elvágtam a lábam, és azt mondanám, hogy az összes játékidő 80%-ában vérzett valaki .

Tengerpart
A strandról már írtam az átfogó összefoglalóban.

Michal S., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.03 - 07.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Sousse, Szállás: El Ksar Resort & Thalasso

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 8 Gyönyörű üdülőhely, nagy medence, gyönyörű strand, rengeteg napozóágy, napernyő, barátságos személyzet, biztonságos elhelyezkedés, sok...

 • 5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Gyönyörű üdülőhely, nagy medence, gyönyörű strand, rengeteg napozóágy, napernyő, barátságos személyzet, biztonságos elhelyezkedés, sok üzlet a szálloda közelében Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba teljesen hétköznapi. Egy tengerre néző szobát kellett volna kapnunk, ami nem volt. Kaptunk egy szobát, kilátással a medencére, és minden nap elmentünk a recepcióra valamilyen problémával - nem működő wc, nincs törölköző a szobában, nincsenek higiéniai cikkek - lásd WC-papír. Mindent meg kellett beszélnünk. 3 nap nem működő klíma, a plafonról csöpögő víz után másnap kaptunk egy másik szobát a harmadik emeleten, ahol a liftben ragadtunk. 2 csótány volt a szobánkban az egész tartózkodásunk alatt - 8 nap. Tehát a szállás nem igazán felel meg a 4 csillagnak.

Ellátás
Az ételek kiválóak, nagy választék reggelire, ebédre és vacsorára. Nem hibáztatható, teljesen fantasztikus.

Szállás szolgáltatások
Az animátorok programjai elég unalmasak, mindössze 5 sportolási lehetőséget kínálnak - darts, minigolf, vízi röplabda, gimnasztikai gyakorlatok, esti műsoridő, mindig egy-egy tevékenység pl - animátorok táncolnak.

Tengerpart
A strand nagyon szép, nagy, homokos, elég tiszta. Csupán a helyi "stállósok" bosszantottak minket, akik szó szerint zaklattak, hogy vegyük meg az áruikat, sokat ránk kényszerítettek.

Inka H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.06 - 07.14.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: Vincci Marillia

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Remek nyaralás, csak ajánlani tudom nekünk.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Remek nyaralás, csak ajánlani tudom nekünk. Teljes leírás

Elhelyezés
Elégedettség

Ellátás
Rendkívül elégedett. Kiválasztás, mennyiség - remek.

Szállás szolgáltatások
Rendben, nem sajnálom.

Tengerpart
Számunkra határozottan elégedettség, mind a strand tisztasága, mind a biztonság és a kiegészítő szolgáltatások.

Michal K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2024.07.17., Tartózkodás időpontja:: 2024.07.07 - 07.13.
Régió: Tunézia Tunézia, Yasmine Hammamet, Szállás: TUI MAGIC LIFE Club Africana

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összes szállásértékelés Tunézia