Tunézia - Hammamet Tunézia

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A fehér-kék színben játszó Hammamet a napozást szeretők kedvenc helye, tengerpartja a legnaposabb és legtisztábbak közé tartozik. Ezen kívül kedvező a fekvése, mivel erről a helyről bármerre is indulunk, semmi nincs messze.

Legújabb értékelések Tunézia - Hammamet

Összesen: 5,8 Az ár egy kicsit sok volt ,nem ért 370000 ft-ot.

 • 5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 4 Alapár

Összegzés:
Az ár egy kicsit sok volt ,nem ért 370000 ft-ot. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nem ért 4 csillagot csak maximum 3-at. A fürdőszoba katasztrófa volt. A fürdőkád csap ki volt a falból szakadva.

Ellátás
Az ételek finomak voltak és bőséges.

Hotel szolgáltatások
A pincérek nagyon kedvesek és figyelmesek voltak.

Tengerpart
A tengerpart nagyon közel volt egy úttest választotta el a hoteltől. Az első 3-4 nap nagyon tiszta volt a víz,láthattuk a halakat is. De sajnos a következő napokban borzasztó koszos volt a tenger is és a part is. Utolsó nap már be sem mentünk a vízbe mert ragadt ránk a tenger hordalék.

Vékony-Bucsku Andrea, 2021.07.10., Tartózkodás időpontja: 2021.07.02
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: El Mouradi El Menzah

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 Rendben volt minden, a hotel tiszta, kultúrált! A hotelen belől minden jó, viszont a hotel kapuin kívűl nagyon piszkos , és nagyon...

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Rendben volt minden, a hotel tiszta, kultúrált! A hotelen belől minden jó, viszont a hotel kapuin kívűl nagyon piszkos , és nagyon rámenősek az emberek, szinte zaklatják a turistákat! Teljes leírás

Elhelyezés
Szép tiszta szoba, minden nap takarítottak!

Ellátás
Nem volt a gond a kajákkal, viszont volt hogy szinte könyörögni kellett hogy adjon még valamiből, mintha sajnálta volna !

Hotel szolgáltatások
Segítőkészek voltak, bármit kért az ember ,segítettek!

Tengerpart
A szállodának saját partja van, viszont a homok tele van üveg darabokkal, söröskupakokkal , nem a legtisztább. A tenger sekély, lassan mélyülő. Mi sajnos kifogtuk hogy, egyfolytában hullámzott ???? , de a gyerekek nagyon élvezték a medencéket, meg a csúszdát !

Gala Gábor, 2021.06.28., Tartózkodás időpontja: 2021.06.18 - 06.25.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: Vincci Nozha Beach & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 5,6 Jó volt.

 • 6 Szállás
 • 4 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Jó volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Megfelelő

Ellátás
Lehetett volna jobb is

Hotel szolgáltatások
Átlagos

Tengerpart
A tengerhez át kelett menni az úton .A szálodán kívül volt. Elég szép es zsúfolt homokos tengerpart

Vigh Krisztina, 2019.10.18., Tartózkodás időpontja: 2019.08.16 - 08.23.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: El Mouradi El Menzah

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (4)

Összesen: 10 Az eddigi legjobb szálloda ebben az ár kategóriában, ahol eddig Tunéziában jártunk, pedig már nyolcadik alkalommal voltunk ott.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Az eddigi legjobb szálloda ebben az ár kategóriában, ahol eddig Tunéziában jártunk, pedig már nyolcadik alkalommal voltunk ott. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta, tágas, jól berendezett szoba, lapos TV-vel, hűtővel, ingyen klímával és széffel. A közös terek is tiszták, a kert gondozott, ápolt.

Ellátás
A hagyományos tunéziai ételek mellett vannak sültek, olaszos ételek, saláták, sütemények, fagylalt, gyümölcs. Ebédnél és vacsoránál önálló kiszolgálással sör, borok, gépi üdítők.

Hotel szolgáltatások
Gyönyörű kristály tiszta, nagy szabadtéri medence zubogókkal, a vízben napozó ággyal, vízi bárral. Több bár is van, a medencében vastag falú műanyag pohárban, egyéb helyen üveg poharakban van kiszolgálás, ami elegáns. Nem spórolnak sem az étellel, sem az itallal. Van fedett medence is, mi nem használtuk. A kiszolgálók figyelmesek, kedvesek. Az animátorok aranyosak. A személyzet 1-2 napon belül régi ismerősként üdvözöl, mosolyog. Igazán jól eső érzés a megfelelő figyelem.

Tengerpart
Szép, széles, rendezett, homokos part, napágyakkal, napernyővel. Az első héten gyönyörű kristálytiszta lassan mélyülő vízzel. Sajnos 2 napig viharos volt a víz és ezt követően a part hínáros lett, de tapasztalom, hogy Tunézia más vízpartjain ezt okozza a vihar.

Klára Ágota B., 2019.10.18., Tartózkodás időpontja: 2019.10.01 - 10.15.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: Barceló Concorde Marco Polo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (3)

Összesen: 9,6 Csajos nyaralásnak szántuk barátnőmmel ,ami csak pihenésről szól.Nem csalódtunk.Nagyon jól éreztük magunkat,és számunkra jó döntés...

 • 9,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Csajos nyaralásnak szántuk barátnőmmel ,ami csak pihenésről szól.Nem csalódtunk.Nagyon jól éreztük magunkat,és számunkra jó döntés volt,hogy nem nagy várost választottunk,hanem Hammametet.Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ezt a hotelt. Teljes leírás

Elhelyezés
Szobák szép tiszták,tágasak.A tengerre néző szobát máshogy értelmezik,mert a szobák többsége csak oldalról tengerre néző,úgyhogy senkit ne érjen meglepetés.Személyzet nagyon kedves és figyelmes.

Ellátás
Az ételek számunkra nagyon finomak és ízletesek voltak.Bőség zavara volt mindig.Minden reggel palacsinta és fánk....valami isteni.Az ételek mindig frissek voltak ,sokféle süteményből és gyümölcsből is lehetett választani minden étkezéskor.

Hotel szolgáltatások
Rengeteg animációs program volt kicsiknek és felnőtteknek is.Viccesek,szórakoztatóak.Tornára is van lehetőség ,ha valaki szeretné,mi inkább csak lustálkodtunk.

Tengerpart
Aznap mikor odaértünk kicsit megijedtünk a tenger láttán,nagyon koszos volt.De megtudtuk,hogy előtte nap vihar volt és attól koszos a víz,de eltakarítják és minden rendben lesz.Így is volt.Ha nem fúj a szél ,ami felkavarja a hínárt vagy tengeri füvet,akkor kristálytiszta a víz .Reggelre mindig eltakarítják.

Szilvia S., 2019.10.04., Tartózkodás időpontja: 2019.09.24 - 10.01.
Régió: Tunézia Tunézia, Hammamet, Szállás: Barceló Concorde Marco Polo

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (2)

összes ajánlás Tunézia - Hammamet