Tunézia - Port El Kantaoui Tunézia

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Ebben a festői kisvárosban főleg a gyerekek érzik jól magukat. Itt megtaláljuk a relaxációhoz szükséges nyugalmat, gyermekeink pedig háborítatlanul játszhatnak mint a tengerparton, mint pedig az utcákon. Szinte alig közlekedik itt autó, a város utcáin tett esti séta pedig remek kikapcsolódást nyújt. A levegő párás, a városközpontban ugyanis sok a park és a szökőkút.

Szállásértékelések - Tunézia - Port El Kantaoui

Összesen: 2 Aki egy gondtalan, nyugodt nyaralásra vágyik semmiképp NE MENJEN ide!!!!!

 • 1 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 5 Környék
 • 1 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Aki egy gondtalan, nyugodt nyaralásra vágyik semmiképp NE MENJEN ide!!!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Megkaptuk az első szobát, ami pontosan úgy nézett ki, mint a Titanic cimű filmben lévő harmadosztályú szobák. Csatorna és doh szag volt, a terasz ajtót nem lehetett bezárni, világítás nem volt csak éjjeli lámpa emellett wifi es klíma sem volt csak valamilyen szellőző berendezés. Ezt meglátva szóltunk a recepción, hogy azonnal kérünk egy másik szobát, mert ebbe nem vagyunk hajlandóak maradni. Ezután nagy nehezen a 3.emeleten kaptunk egy új szobát. Az már egy fokkal normálisabb volt, wifi itt sem volt elérhető. A bútorok és a szoba állapota a 80-as éveket tükrözte. Kb. a második naptól kezdve a wc-t nem lehetett lehúzni csak ha szétszereltük a tartályt. 5*-osnak egyáltalán nem mondható, itthon talán egy 2*-os hotelnek felel meg.

Ellátás
Az all inclusive ellátás egy vicc volt. A kaja borzasztó, a koktélok vizezett, szörpözött 1dl-s műanyag pohárban. Egyszerre maximum 2 db 2dl-s csapolt sört adtak, ezt azzal indokolták, hogy el fog fogyni és később nem lesz. Reggel 8 órakor kérni akartunk vizet, mert a szobába 1 db literes víz volt bekészítve ami nyilván hamar elfogyott, viszont nem kaptunk a bárból egy db vizet sem azért mert akkor bárki kérhetne es másnak is adniuk kéne. Kint akkor éppen 38fok volt….

3.nap után az egész nyaralás idejéig gyomorrontásban szenvedtünk.

Szállás szolgáltatások
Botrány. A strand törölközőért kauciót kellett fizetni, amit első nap megkaptunk, és egyszer sem cserélték ki. A végén vissza sem akarták adni a pénzt, hiába volt felírva a szobaszám. Folyamatosan a menedzsert kellett keresni minden problémával, mert a szálloda dolgozói egyáltalán nem voltak együttműködőek.

Kártyával nem lehet fizetni.

Wc papír illetve tusfürdő soha nem volt, mindig könyörögni kellett, hogy tegyenek be a szobába.

Tengerpart
Reggel 6kor kellett mennünk minden nap, hogy letudjuk foglalni a napágyakat, ha később mentünk nem volt helyünk. Folyamatos volt a balhé aki később érkezett, hogy miért nincs hely.

Maga a tengerpart szép volt, homokos, lassan mélyülő. Előfordul medúza, vigyázni kell a vízben.

Az értékelő nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2024.01.07., Tartózkodás időpontja:: 2023.07.21 - 07.28.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: El Mouradi Palm Marina

Összesen: 7.8 A szálloda rendben van, a személyzet remek, a kaja is, csak a túra nevében volt egy aqua park is, de még építés alatt volt. A tunéziai...

 • 7 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A szálloda rendben van, a személyzet remek, a kaja is, csak a túra nevében volt egy aqua park is, de még építés alatt volt. A tunéziai építkezés intenzitása azonban nem intenzív, így nem is zavart. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon szép, sétatávolságra van Port el Kantaouitól, amit mindenkinek ajánlok, vegye le a sarkát az üdülőhelyről is.

Ellátás
Remek, változatos, a mieinknek a sertéshús sem hiányzik. Csak a vacsora az a la carte étteremben lehetett volna fantáziadúsabb, egy részét nem lehetett megenni.

Szállás szolgáltatások
Semmi gond, az animátorok remekek.

Tengerpart
A strand kicsi, gyakrabban kellene tisztítani, főleg egy szeles nap után.

Petr L., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.12.06., Tartózkodás időpontja:: 2023.07.02 - 07.09.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Le Soleil Abou Sofiane

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.9 Eltekintve attól, hogy a CA nem tett eleget a cseh nyelvű küldött utazásának megrendelésekor, a vakáció rendben volt.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Eltekintve attól, hogy a CA nem tett eleget a cseh nyelvű küldött utazásának megrendelésekor, a vakáció rendben volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda korának megfelelő.

Ellátás
Kiváló

Szállás szolgáltatások
Nagy

Tengerpart
Szép

Josef K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.11.26., Tartózkodás időpontja:: 2023.11.15 - 11.21.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Iberostar Selection Diar El Andalous

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 7.1 A nyaralás remekül sikerült, az időjárás is remek volt, és a szálloda által nyújtott látnivalók is nagyon jók voltak - minden nap történt...

 • 7.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
A nyaralás remekül sikerült, az időjárás is remek volt, és a szálloda által nyújtott látnivalók is nagyon jók voltak - minden nap történt valami érdekes és szerintem mindenki talál magának valamit. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nyilvános helyiségei tiszták, és nagyon lenyűgözött. A tisztaság és a felszereltség jobb felügyelete azonban a szobáknak jól jöhet, több esetben előfordult, hogy a takarítószemélyzet borravaló hagyása ellenére sem jelent meg a helyiségben.

Ellátás
Az ételek nagyon ízletesek és változatosak voltak, minden nap különböző lehetőségek közül lehetett választani, és mindenkinek jutott elegendő étel.

Szállás szolgáltatások
A szálloda alkalmazottai nagyon segítőkészek és udvariasak, további előny a helyszínen található valutaváltó kedvező árfolyamon.

Tengerpart
A strand nagyon közel volt a szállodához, de a tisztasága hagyott kívánnivalót maga után. A vendégek által hagyott, a homokban heverő cigarettacsikkeket nem takarították el. Az sem tetszett, hogy ahányszor strandra mentünk, több rámenős eladó vett körül minket, akik visszautasításunk ellenére sem akartak magunkra hagyni. Véleményem szerint a szálloda strandjának privátabbnak kell lennie.

Olga C., Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.11.09., Tartózkodás időpontja:: 2023.09.24 - 10.01.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Sentido Bellevue Park

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.5 Jó ár/érték arányú hotel, jó elhelyezkedéssel

 • 9 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Részvételi díj

Szállás általános értékelése
Jó ár/érték arányú hotel, jó elhelyezkedéssel Teljes leírás

András B., Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2023.11.07., Tartózkodás időpontja:: 2023.10.27 - 11.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Barceló Concorde Green Park Palace

Összes szállásértékelés Tunézia - Port El Kantaoui