Tunézia - Port El Kantaoui Tunézia

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Ebben a festői kisvárosban főleg a gyerekek érzik jól magukat. Itt megtaláljuk a relaxációhoz szükséges nyugalmat, gyermekeink pedig háborítatlanul játszhatnak mint a tengerparton, mint pedig az utcákon. Szinte alig közlekedik itt autó, a város utcáin tett esti séta pedig remek kikapcsolódást nyújt. A levegő párás, a városközpontban ugyanis sok a park és a szökőkút.

Legújabb értékelések Tunézia - Port El Kantaoui

Összesen: 2.4 Rettenetesen koszos szoba, az ételek gagyik, több napi gyomorrontás kísért minket! Az ország minden része kritikán aluli, olyan koszos,...

 • 1.5 Elhelyezés
 • 1 Ellátás
 • 7 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
Rettenetesen koszos szoba, az ételek gagyik, több napi gyomorrontás kísért minket! Az ország minden része kritikán aluli, olyan koszos, amit még életünkben nem láttunk, szó szetint vártuk, hogy hazajöjjünk! A medina egy forintot nem ér, szó szerint értsd, amit vettünk, arról napfényben kiderült, hogy foltos, koszos, szakadt, használhatatlan! Egy szóval maga a rélàlom! Kutyaszalámis pizzát adtak el nekünk Port el Kantaoui sétálóutcájában, mikor visszaküldtük, a pincér velünk kiabált! Összegzem, pénzkidobás, mi inkább drágábban megyunk legközelebb nyaralni, minthogy újabb arab országba...a taxik valóban olcsók, de klíma nélküliek, es túlzás nélkül fotóznivalóan rossz állapotúak! A jattért könyörögnek, gyerekek kéregetnek az utcán! Elképesztő!!!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Koszos, Zs kategóriás (erről kizárólag a személyzet tehet) várattak minket szobaátadásnál... méghozzá 6 órát! A recepciósok borzalmas bunkók. Az ágyunk felett kéznyomok (nem a miénk) Egész éjszaka zúgás a másik hotelből! Nincs wifi csak a hallban, venni sem lehet a szobába! Új SIM kártyával megoldható az internet az országba. A kaja minden nap ugyanaz, rossz minőségű, mondhatni ehetetlen, de sajnos ez Tunéznia legjobb éttermeiben is így van!

Ellátás
All inusive, gagyi alkoholokkal. Reggelire 8 napig palacsintát ettünk, ez gondolom sok dolgot elmond... ebédre sültkrumpli, ja, és a pizza, na a pizza EHETŐ volt!vacsora kb mint az ebéd!

Hotel szolgáltatások
Vízi sportokban gyér, animátorok bohóckodnak, vízi aerobik címszó alatt, a recepciós kőparaszt, a pincér lenéz ha kérsz egy sót az asztalra!

Tengerpart
Koszos, cigicsikkes, átláthatatlan még a tenger közepén is, nincs vizi világ, de azért visznek delfin lesre, nincs delfin, garantálom, ahol hal sincs, ott delfin sem!

Tamás Réka, 2022.08.26., Tartózkodás időpontja: 2022.08.15 - 08.22.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Barceló Green Park Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Az utazás zökkenő mentesen ment.Időben indult a gép.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Az utazás zökkenő mentesen ment.Időben indult a gép. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda minden szempontból remek.Szoba minden nap takarítva volt.

Ellátás
Változatos és kóstoltunk számunkra új ételeket és finomak voltak.

Hotel szolgáltatások
Minden szolgáltatás szuper.

Tengerpart
A szállodánál közvetlen a tengerpart.A víz tiszta kivéve amikor a hullámok egy kis hínárt toltak ki a partra,de nem volt vészes.

Eke-Rigó Andrea, 2022.08.26., Tartózkodás időpontja: 2022.08.15 - 08.22.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: Sentido Bellevue Park

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

34 fénykép

Összesen: 8.4 Egyszer, még a görögországi nyaralásaim során, egy szervező ajánlatára jöttem Tunéziába. Az ajánlatát a végtelen tengerparti séta...

 • 7.5 Elhelyezés
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Egyszer, még a görögországi nyaralásaim során, egy szervező ajánlatára jöttem Tunéziába. Az ajánlatát a végtelen tengerparti séta inspirálta. Azóta sok-sok éve midig visszatérek. Valaki azt írta: Tunéziát lehet utálni és szeretni, nos, én az utóbbi csoportba tartozok. Teljes leírás

Elhelyezés
Sokadik Palm Marina nyaralásom volt, (elötte a Club Kantauiban többször jártam) A covid hatása, megtette negatív hatását: először fordult elő, hogy nem felelt meg az elsőre felkínált szoba. Sok szobát a lelakottság jellemez. Némi utánjárás után egy kitűnő helyet kaptunk, noha a "csendes szoba" erősen megjérdőjelezhető volt.

Ellátás
Az ellátás számomra kiváló, egészséges, bőséges, annak ellenére, hogy igazi tunéziai, (bár, először volt sok magyar vendég, és ezzel együtt- sok sok sültkrumpli.) Ha minden nap mást ettem volna, hetekig tehettem volna.

Hotel szolgáltatások
Meglepően, és szomorúan tapasztaltam, hogy a vendégek úgy jönnek haza, hogy fel sem fedezik a" Thalassotherapiy centert." Ez, bár diszkréten,szerényen elbújik a hirdetések között, mégis, méltán teszik a szállodát öt csillagossá. Tudom, hogy nem a nyár legmelegebb idejében veszik ezt igénybe (és talán egy kicsit nem ez a nyári korosztály,) de ha valaki már járt itthon a Gellért, bagy a Lukács fürdőben egy kezelésen, feltétlenül látogassa meg! Minenek elött az árai gyakorlatilag azonosak az itthoni árakkal. A szinvonala viszont - próbálják ki, próbálják meg, milyen is egy "Berber" masszázs! Ezt én soha nem hagyom ki!

Tengerpart
Mivel a száloda közvetlenül a tengerparton van, a megközelités értelmezhetetlen.

Meglepő, de valahogy tisztább volt, mint 2019 ben.(kevesebb volt a szél?)Normál esetben kristály tiszta. A viharos szél, ha felkavarta,egy nagy gép este összszedte a tengeri füvet ,azt a dolgozók reggelre eltakaritották.

Kufcsák László, 2022.08.25., Tartózkodás időpontja: 2022.08.11 - 08.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: El Mouradi Palm Marina

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6.8 Az utazás jól szervezett volt. Vissza felé a gép késése miatt hoszadalmas.

 • 6.5 Elhelyezés
 • 7 Ellátás
 • 7 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Az utazás jól szervezett volt.

Vissza felé a gép késése miatt hoszadalmas. Teljes leírás

Elhelyezés
Több bungaló megtekintése után a hetedik megfelelő volt.

Ellátás
Megfelelő.

A pincérek rendre elkerültek minket.

Hotel szolgáltatások
Szép szállást kisebb vita által értük el.

Tengerpart
A part kissé szemetes.

Meduzába nem volt hiány.

Névtelen, 2022.08.22., Tartózkodás időpontja: 2022.08.11 - 08.18.
Régió: Tunézia Tunézia, Port El Kantaoui, Szállás: El Mouradi Club Kantaoui

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

összes ajánlás Tunézia - Port El Kantaoui