Tunézia - Djerba Tunézia

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A szigetet sok európai turista a legközkedveltebb, napozásra és relaxációra alkalmas helynek tartja. Észak-Afrika és egyben Tunézia legnagyobb szigete 520 km2-nyi területen fekszik, itt zavartalan a napsütés, egész évben meleg van és megszámlálhatatlanul sok a partszakasz. A legszebb partszakaszok a sziget északi részén találhatóak, ahol mindig tiszta a tenger. Djerba a zsidó kultúra szempontjából nagy tiszteletnek örvend. Egy Riadh nevű faluban található a La Ghriba zsinagóga, ahol az Ószövetség egyik példányát őrzik. Ez az építmény a világ egyik legrégebbi zsinagógájának alapjaira épült és a mai napig fontos zsidó zarándokhely. Djerba és környéke tele van turisztikai központokkal.A következő fontos hely Gabes városa, amelyet a Dél kapujának is neveznek. A középkorban itt volt az Afrikán átvonuló karavánok végső állomása.

Legújabb értékelések Tunézia - Djerba

Összesen: 9.6 Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt el

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon kellemes hetet töltöttünk itt el Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda ,valamint a szoba tiszta volt,folyamatosan takarítottak mindenhol!

Szép nagy tágas szobát kaptunk a fő épületben,tengerre nézőt,kell -e ennél jobb???????

Ellátás
Az étkezések,teljesen rendben voltak,a hatalmas vendégszám ellenére,(minden alkalommal)folyamatosan töltötték a svéd asztalokat!

Az ételek nagyon finomak voltak,nagy választékkal!

Hotel szolgáltatások
Az animátoroknak külön DÍCSÉRET!!!fantasztikus munkát végeztek!Kellemessé tették az esti"szórakozást".

A személyzet,felszolgálok,bárosok,szoba fiúk,-vagy lányok is kedvesek udvariasak voltak,igazán megéri azt a napi kis borravalót oda adni nekik!!!!!!!!

Tengerpart
A tengerpart ,sajnos a szeles időtől hínáros volt,de egyfolytában takarították,és "engesztelésül" ott voltak a csodálatos medencék!

Judit V., 2019.09.20., Tartózkodás időpontja: 2019.09.10 - 09.17.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (10)

Összesen: 8.2 Ár érték aránynak megfelelő szálloda. Tiszta környezet. Kedves személyzet.

 • 8 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Ár érték aránynak megfelelő szálloda. Tiszta környezet. Kedves személyzet. Teljes leírás

Elhelyezés
Hatalmas kertben kialakított a szálloda, mindent megtettek a tisztaság érdekében. Reggelente még a tengerpart részen is takarítottak. Igyekeznek megfelelni az európai emberek elvárásának.

Ellátás
Mindig találtunk számunkra szimpatikus ételt, bár mivel telt házas volt a szálloda, így a vacsorához korán mentünk...

Tengerpart
A part bár 1 kicsit tengerfüves, mindent megtesznek azért hogy tisztán tartsák. Reggelente átgereblyézik a homokot, és 1 kotrógéppel elszállítják a tengerfüvet! A part tiszta, rendezett. A víz csodálatos!!!

Magdolna G., 2019.09.17., Tartózkodás időpontja: 2019.09.03 - 09.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (9)

10 fénykép

Összesen: 10 A szigeten kiderült - látva más szállodákat -, hogy a ROYAL GARDEN PALACE a legjobb választás volt. Több helyen jártunk már, de ilyen...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A szigeten kiderült - látva más szállodákat -, hogy a ROYAL GARDEN PALACE a legjobb választás volt. Több helyen jártunk már, de ilyen színvonalas, tiszta, belső építészetileg tökéletes és elegáns épületet rikán látni. Az elhelyezés, az étkezés, az üdülés zavartalansága és problémamentessége alapján mindenkinak ajánlani tudom. Teljes leírás

Elhelyezés
Már-már luxus szintű elhelyezés. Elegáns superior szoba, két légtérrel, külön WC. Tisztaság, minden nap takarítás, rendcsinálás.

Ellátás
Napi ötszöri étkezési lehetőség. Rendkívül ízletes ételek, óriási választék. Helyi italokból korlátlan fogyasztás. Az étterem tiszta, elegáns.

Hotel szolgáltatások
Udvarias személyzet. Mindig kedves és mosolygó takarítónők és éttermi kiszolgálók, bárpultosok. Napi rendszerességgel voltak különféle sport és vízi programok. Minden este voltak zenés programok: műsor, tánc.

Tengerpart
A szállodából a tengerpartot egy szép sétányon keresztül lehetett megközelíteni, rövid sétával. Két-három napig a tenger igen sok hínárt sodort a partra, de reggelre mindig eltakarították. A tengerpart nem zsúfolt, a strand tiszta és kiváló adottságú. A tenger vize tiszta volt és kellemesen meleg.

Kovács Tibor, 2019.09.17., Tartózkodás időpontja: 2019.09.03 - 09.10.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: Royal Garden Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (10)

Aula-recepció 8 fénykép

Összesen: 9.8 Nagyon jó és szép hetet töltöttünk el itt. Már érkezésünkkor, mikor leszálltunk a gépről és jöttünk ki a reptérről érezni lehetett, hogy...

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó és szép hetet töltöttünk el itt. Már érkezésünkkor, mikor leszálltunk a gépről és jöttünk ki a reptérről érezni lehetett, hogy teljesen más, melegebb éghajlat van itt. Mi személy szerint mindennel meg voltunk elégedve és fájó szívvel jöttünk haza, mert maradtunk volna még! Fontolgatjuk, hogy jövőre is megyünk majd! Csak ajánlani tudjuk!!!! Teljes leírás

Elhelyezés
Természetesen nem egy, az elmúlt években épült és üzembehelyezett szállodáról beszélünk, de összességében egy nagyon jól felszerelt szállodáról van szó. Persze vannak szobák, amik kívánnivalót hagynak maguk után, de ezekből van kevesebb. Ahol mi voltunk elszállásolva, az egy nagyon jó szoba volt!

Ellátás
Az étel bőséges, nagyon sokféle ételből lehet választani. Aki itt nem tud jól lakni, az magára vessen! Persze teljesen más ízvilág az övék, de szeritünk nagyon finom! Sokan írták, hogy akik később mennek, azoknak már nem jut étel, de ez nem így van, mert folyamatosan töltik fel az ételeket! A terítők tényleg nincsenek cserélve, de aki azt meg tudja csinálni az előtt a kalapot megemeljük! A pincérek többsége nemcsak borravaló fejében segítőkész, hanem alapból is! Az all inclusive teljes mértékben kielégítő! Mindig kaptunk alkoholmentes és alkoholos italokat is! A süteményekre külön felhívnánk a figyelmet, mert nagyon finomak és változatosak. 15.00-17.00 óráig lehetőség van palacsinta és szendvics evésre, amit szintén csak ajánlani tudunk, mert ezek is nagyon finomak!

Hotel szolgáltatások
Az animátorok csapata nagyon jó volt! A nap minden szakában volt valamilyen foglalkozás (mini golf, darts, íjászat, zumba, aqua fitness), ami teljesen fakultatív volt. Sokszor oda mentek a vendégekhez és megkérdezték, hogy vannak és még sok másról is érdeklődtek és nagyon sok mindent megjegyeztek. Az esti műsorok nagyon jók és változatosak voltak. Minden nap volt fellépő, de volt gyerek disco és felnőtteknek tánc.

Tengerpart
A tenger tiszta volt, persze mint más tengerpartokon itt is volt hínáros rész. És amikor kicsit jobban fújt a szél igen felkavarta a vizet és hínárosabb volt, de ez mindenhol így van! Napozó ágyat mindig lehetett találni. A szállodához tartozó móló nagyon szép! Sok képet készítettünk ott. A tenger víze szinte melegebb volt, mint a medencében lévő vízé! Minden reggel szállodai munkások tették rendbe a partot (szemetet szedtek, gereblyéztek stb). És még az összegyűlt hínárokat is szállították!!!

Nagy Jenő, 2019.09.12., Tartózkodás időpontja: 2019.08.27 - 09.03.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (6)

Összesen: 5.6 A szálloda kissé már lelakott, de eredetileg minden igényt kielégítő lehetett. Elsősorban pihenni vágyóknak ajánlom, mivel a szálloda...

 • 5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
A szálloda kissé már lelakott, de eredetileg minden igényt kielégítő lehetett. Elsősorban pihenni vágyóknak ajánlom, mivel a szálloda közelében semmilyen sétálási, vásárlási, szórakozási lehetőség nincs. A lovasoknak kitűnő hely! Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba első ránézésre lelakott (leszakadt fiókok, feslő törülközők, lejáró WC ülőke, a takarítás nagyon alapszintű), és dohos volt. Később már megbarátkoztunk a körülményekkel, eredetileg egy jó minőségű szálloda lehetett, ráférne egy felújítás. Sajnos a szobában található széfet zárva találtunk, háromszor kértük, hogy nyissák ki, hogy tudjuk használni, harmadjára jött egy szerelő, aki közölte, hogy ezt csak holnap tudja megcsinálni, mert ehhez kulcs kell, sajnos többet nem láttuk, így a széfet nem is tudtuk használni. Szerencsére nem tűnt el semmink.

Ellátás
Főszezonban voltunk, így ha később mentünk enni, volt, hogy nem volt asztal, tányér, esetleg a kívánt étel sem - ezekre várni kellett. De pozitív, hogy eredeti üdítőket lehet inni az étkezésekhez, a kávé is finom volt. A helyben készülő dolgokért mindig sokat kellett sorban állni. De egyébként az ételek finomak voltak. A szálloda sok helyén volt bár, és voltak délutáni snack-ek is, tehát ez a rész rendben volt egyébként.

Hotel szolgáltatások
Ami nekünk különösen tetszett, az a szálloda saját partján várakozó lovas-tevés "szolgáltatók" voltak, így nem kellett messze menni, hogy leegyeztessünk egy remek tereplovaglást, lóúsztatást! Mivel a hotel közelében tényleg nincs semmi, így elég fejlettek az animációs programok.

Tengerpart
A tengerpart és a medencék és remekül megközelíthetőek, a szállásokhoz közel vannak. A tengerpart viszont általában köves, vagy nagyon hínáros, így a mélyebb vízbe csak egy kb. 20 méteres szakaszon lehet akadálytalanul bemenni, így mindenki ebben a sávban fürdött, ami kicsit zavaró volt. Elég sekély a víz itt úgy általában, vannak nagyon szép partszakaszok, ahol be lehet ülni a vízbe, de sajnos a hínáros részek miatt beljebb menni nem nagyon volt kellemes. Így inkább a parthoz nagyon közel lévő medencében fürödtünk, amiről viszont szép rálátás volt a tengerre.

Krisztina V., 2019.08.17., Tartózkodás időpontja: 2019.08.06 - 08.13.
Régió: Tunézia Tunézia, Djerba, Szállás: El Mouradi Djerba Menzel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (2)

összes ajánlás Tunézia - Djerba