Tunézia - Skanes Tunézia

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Skanes egy luxusszállodákból álló övezet, 10km-re Monastirtól. Itt száz százalékosan összkomfortos szállást találunk, amelyhez egyéb szolgáltatások is tartoznak, megszépítve ezzel az üdülést. A villák főleg a fehér homokkal borított tengerpart mentén fekszenek.

Legújabb értékelések Tunézia - Skanes

Összesen: 9.8 Már többször voltam tudtam mire lehet számítani.

 • 9.5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Már többször voltam tudtam mire lehet számítani. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás, szobák, az elvárásainknak teljesen megfeleltek.

Ellátás
Kifogástalan volt végig, mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt.

Hotel szolgáltatások
Minden korosztály részére volt megfelelő program napközben és este is.

Tengerpart
Tengerparti szálloda révén a hátsó udvaron keresztül lehetett lejutni a partra, amelynek tisztasága néha kifogásolható volt, de összességében egyáltalán nem mondható zavarónak.

János M., 2014.09.08., Tartózkodás időpontja: 2013.10.04 - 10.11.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Szállás: Helya Beach & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: 7 A nyaralás összességében nagyon jó volt, a fakultatív programokat érdemes kipróbálni, nagy élmény, mi a két napos szahara túrán voltunk,...

 • 6 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
A nyaralás összességében nagyon jó volt, a fakultatív programokat érdemes kipróbálni, nagy élmény, mi a két napos szahara túrán voltunk, illetve bementünk Monastirba vonattal, ami nagyon szép. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás nagyon koszos volt, az étterem főleg. A szobában voltak szépséghibák, de miután a takarítónő kapott néhány dínárt, mindig szépen kitakarította, friss törölköző, ágy megvetve, stb.

Ellátás
All inclusive ellátás volt, éhesek sosem maradtunk, de a választék kevés és egyhangú volt, nem túl jól fűszerezett. Az ital egész nap ingyenes volt, de üveges vizet csak este lehetett kapni, 1,5l-t /fő/nap. Másoktól hallottunk ennél jobb és rosszabb ellátásról is.

Tengerpart
Szép volt a part, itt-ott szemetes, de a víz szép tiszta, nem hínáros, a koránkelők kétfajta napágyból választhattak.

Péter H., 2014.08.30., Tartózkodás időpontja: 2014.08.19 - 08.26.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Szállás: Helya Beach & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (8) Nem (0)

11 fénykép

Összesen: 9.6 Nekünk nagyon pozitív a véleményünk, pihentünk, szórakoztunk, mindig jól laktunk, és sok mosolyt, kedvességet kaptunk.

 • 9 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nekünk nagyon pozitív a véleményünk, pihentünk, szórakoztunk, mindig jól laktunk, és sok mosolyt, kedvességet kaptunk. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda nagyon közel van Monastir repülőteréhez, így a transzfer minimális, 10 perc mindössze. ennek ellenére nincs zavaró repülőgép hangzavar a szállodánál, elkerüli a légifolyosó. Az Amir Palace 5*-os szállodaként hírdetett, az Invia weboldalán 4*-os besorolást kapott, ami azért még így is túlzás picit összehasonlítva az európai csillag szintekkel. Mindemellett hozzá állás kérdése, Afrikához, arab világhoz viszonyítva a szállás rendben van. Az épület szép, belépve a hall lenyűgöző. Az emeleti folyosókon már látszik a szőnyegpadlók elhasználtsága, ez picit jellemző a szobára is, de tiszta és élhető. Két problémánk volt: a wc tartály olyan lassan töltődött fel, hogy néha rákényszerültünk a tartály manuális feltöltésére. Ha érzékenyebb valakinek a gyomra az arab ételekre, idegen fűszerekre, erre azért gyakran van szükség. :) A másik probléma a törölköző kezelése. Megérkezésünkkor nem volt a szobában. Kértem, és kaptunk 1, azaz egy darabot... Másnap hoztak még egy másik nagyot, meg 2 picit. Ezt követően minden nap kicserélték ugyan, de úgy, hogy reggel elvitték, és késő délután hozták csak vissza. Napközben így nincs kéztörlés vagy törölközés zuhany után...

A lobbiban ingyenes wifi van, viszont frekventált időben használhatatlanul lassú, sokan használják egyszerre. Ezeket az időszakokat kikerülve teljesen használható, gyors.

Ellátás
Svédasztalos étkezés mindhárom fő étkezésnél, választékos, nagyon sok zöldséggel. A húsételekből 2 félét tálalnak, ezek gyorsan fogynak, néha várni kell a pótlásra, de hozzák szorgalmasan. Saláták, gyümölcsök, zöldségek, sütemények vannak bőséggel, finomak is.

All Inclusive ellátásban benne foglaltatnak a helyi alkoholos italok is, mint bor, sör, vodka, gin, whisky. Kis műanyag poharakba töltögetik, és kiszolgáláskor alá kell írni egy számlát, aminek az összege 0. Erre adminisztratív és biztonsági okok miatt van szükség. Ha "rendesen" jattol valaki, akkor ez a szabály is lazul, nekünk pl 2 nap után már a rendelést sem kellett leadnunk, soron kívül hozták a szokásossá vált italainkat majdnem óránként a partra is, az étteremben is, és esténként a bárnál. :)

Hotel szolgáltatások
Minden nap van animátoros szórakoztatás, gimnasztika talajon, vízben, röplabda, darts, gyerekeknek mindenféle műsorok, esténként bingó, karaoke, bűvész show, beach party, és mindenféle közösségi programok.

Tengerpart
Picit hínáros, de élhető, a partot takarítják rendesen, és security emberek vigyázzák a vendégeket a helyiektől.

László Z., 2014.07.25., Tartózkodás időpontja: 2014.07.15 - 07.22.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Szállás: Amir Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (6) Nem (0)

Összesen: 4 A Helya Beach & Spa egy oroszoknak fenntartott hely. Aki nem beszél oroszul és nem érzi magáénak az orosz mentalitást, az...

 • 4 Szállás
 • 3 Ellátás
 • 7 Környék
 • 2 Alapár

Összegzés:
A Helya Beach & Spa egy oroszoknak fenntartott hely. Aki nem beszél oroszul és nem érzi magáénak az orosz mentalitást, az rettenetesen fog szenvedni, legalább annyira mint a szálloda szerencsétlen alkalmazottai, akiket nap mint nap porig aláznak a vendégek. Talán ezért sincs megfelelő szolgáltatás borravaló nélkül. Kisebb anyagi támogatással mindenki kedvesebb és segítőkészebb. Teljes leírás

Elhelyezés
Max. 2*, a 4 csillagos besorolás egy vicc! A vendégeknek köszönhetően lepusztult, az étkező leginkább egy csatatérhez hasonlít.

Ellátás
Harc folyt mindenért, valamint úgy éreztük magunkat, mint egy disznóólban (minden étkezésnél ételmaradékok a földön és az asztalokon), így nem igazán élveztük az étkezéseket. Sajnos a kb. max. 10 cm nagyságú (fejjel együtt) csupa szálkás halon kívül nem volt se hal, se egyéb tengeri gyümölcs, ill. a gyümölcs választék sárga- és görögdinnyére korlátozódott. A nem agyoncukrozott italokért külön kell fizetni.

Hotel szolgáltatások
Ingyenes napágyak a tengerparton, de. 9-től éjfélig orosz disco, ill. orosz nyelvű animáció, vizezett italok és részeg vendégek.

Tengerpart
Rendben volt, a környezethez képest tiszta és folyamatosan felügyelt.

Névtelen, 2014.06.30., Tartózkodás időpontja: 2014.06.20 - 06.27.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Szállás: Helya Beach & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 9 A repülőtérhez közel fekszik,igy a transzfer rövid ideig tart.A szálloda szép,gondozott a kertje,a tenger parti rész széles igy kényelmes...

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
A repülőtérhez közel fekszik,igy a transzfer rövid ideig tart.A szálloda szép,gondozott a kertje,a tenger parti rész széles igy kényelmes a napozás,elegendő napágyak állnak rendelkezésre nem kell korán helyett foglalni,mert sok üres napozó ágy van a vendégeknek.Nagyon jó megoldás hogy az étteremben ugyan azon asztalnál étkezik végig igy nincs sorban állás csucsidőben sem .Udvarias személyzet, tisztaság Valóban ár-érték arányban az egyik legjobb szálloda máskor is szivesen utazok ide. Teljes leírás

Flórika György, 2014.06.23., Tartózkodás időpontja: 2014.06.13 - 06.20.
Régió: Tunézia Tunézia, Skanes, Szállás: Amir Palace

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (5) Nem (0)

3 fénykép

összes ajánlás Tunézia - Skanes