• Magyar állampolgároknak Tunéziába történő utazás esetén útlevél szükséges. Az útlevélnek visszaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lenni.
 • Tunéziában 11,99 éves kor felett személyenként 1-3 TND/éj kötelező idegenforgalmi adó fizetendő. Az adó összege szállodakategóriánként változhat és a szálloda recepcióján fizetendő.
További információval kapcsolatban, kérjük keresse fel a Konzuli Szolgálat oldalát.

Tabarkai utazások - inspirációk és ajánlatok

Tabarka tengerparti városa a tunéziai Földközi-tenger partján helyezkedik el, közel az algériai határhoz. Tabarka múltja számos kultúra színes mozaikja, mely igazán népszerű üdülőhellyé teszi. Az ősi települést varázslatos, sziklás hegységrendszer és sűrű erdő övezi. Puha homokos strandja, kristálytiszta, azúrkék tengervize és annak lágy hullámai várják a fürdőzés szerelmeseit. Gazdag tengeri élővilágának köszönhetően sokan korallhorgászat céljából utaznak ide. A horgászok paradicsomának is nevezik a partszakaszt. Tabarka különleges városának fő látványossága a páratlan szépségű genovai erőd, a Bulla Regia és a Dougga. Minden évben megrendezésre kerül a híres Tabarka Jazz Fesztivál. Érdemes felfedeznünk ezt a hangulatos vidéket.

Nem találja a minden szempontból tökéletes utazást?

Hívjon minket és segítünk álmai utazásásának megtalálásában!

Az alábbi időpontban állunk rendelkezésére: H-V: 8-20.

+36 1 501 5600

Térkép

Tabarka időjárása

Tabarka napsütötte üdülővárosában a mediterrán éghajlat uralkodik. Nyáron a hőmérséklet 30C fok körül alakul, ebben az időszakban az időjárás száraz és napos, a tengervíz pedig kellemes 26-27C fok körülire melegszik fel. Csapadékra leginkább az enyhe, őszi ész téli hónapokban számíthatunk, a legjelentősebb mennyiség januárban hull. Tabarka évi átlaghőmérséklete 23C fok.

Hőmérséklet jellege havi bontásban

 • Kitűnő
 • Ideális
 • Nem ajánlott
 1. Január
 2. Február
 3. Március
 4. Április
 5. Május
 6. Június
 7. Július
 8. Augusztus
 9. Szeptember
 10. Október
 11. November
 12. December

További régiók

Összes térség és város

Gyűjts inspirációt blogbejegyzéseinkből