Az Invia követi a honlap használatát érintő szokásait, és azok alapján személyre szabott tartalmakat, ajánlatokat és termékeket ajánl Önnek. Amennyiben az „Értem” gombra kattint, vagy a beállítások megváltoztatásának kihagyásával bárhova máshova az oldalon, azt úgy tekintjük, hogy hozzájárul a cookie-k használatához és ahhoz, hogy a honlap használatával kapcsolatos adatait továbbítsuk a reklámhálózatoknak és közösségi oldalaknak, hogy azok az Ön számára érdekes hirdetéseket jeleníthessenek meg más oldalakon. A személyre szabást, a cookie-k használatát és adatai továbbítását bármikor kikapcsolhatja/módosíthatja az Adatvédelmi beállítások részben. További információt az adatvédelemről itt talál.

Értem

Indonézia Indonézia

Hivatalos megnevezés: Indonéz Köztársaság
Főváros: Jakarta
Állami irányítás: föderatív köztársaság
Vallás: iszlám, keresztény
Hivatalos nyelv: indonéz = Bahasa Indonesia (a maláj nyelven alapszik), a nemzetközi üzletben az angol használatos
Időeltérés: +5 óra télen és +6 óra nyáron a közép-európai időhöz viszonyítva

Régiók

Indonézia - már 364 900 Ft-tól

INDONÉZIÁRÓLIndonéziát a szigetek birodalmát 13 700 sziget és kissziget alkotja. Számos kultúra, több száz különböző nyelv és nyelvjárás, eltérő szokások, vallások, működő tűzhányók, végtelen fehér partok és barátságos lakosok jellemzik. Jöjjön el és élje át akár csak egy részét annak, amit Indonézia kínál. Az ősi kultúrák a modern civilizációk illetve azon természeti népek kultúrájának ötvöződése jellemzi az országot, melyek számára a kőkor még nem a múlté. Az ország minden csücskének saját karaktere van, a leglátogatott azonban a két sziget: Bali és Lombok.Az információt Bali szigetéről saját oldalán találja.

Indonézia - már 364 900 Ft-tól

Legújabb értékelések Indonézia

Összesen: A szálloda Senggiggi Lombokban fekszik, a központ taxival pár percnyire van. 2004 májusában voltunk ott, csak később fedeztem fel a...

Bevezetés
A szálloda Senggiggi Lombokban fekszik, a központ taxival pár percnyire van. 2004 májusában voltunk ott, csak később fedeztem fel a recenziókat, ezért írok később. Baliból a repülőút nagyon romantikus volt. Teljes értékelés megtekintése

Elhelyezés
A szálloda szuper, közvetlenül a strandnál volt, a szállás tökéletes, a szobák kisebbek, erkélyesek, tiszták. A kertben volt medence.

Ellátás
Csak reggelink volt, de az tökéletes volt, nagy volt a választék. Vacsorázni a városközpontba jártunk, ahol finom és olcsó volt az étel.

Hotel szolgáltatások
Nem vettük igénybe a szolgáltatásokat, kirándultunk, búvárkodtunk, a környéken rengeteg kis lakatlan sziget van. Lehet azonban kajakot kölcsönözni, a kertben van egy bár, a nyugágyak és a fürdőlepedők ingyenesek. A szállodában vannak üzletek, ahol gyöngyöt, ékszert,stb. árulnak.

Tengerpart
A szálloda melletti strandon sötét színű a homok, a kertben lehet is napozni. A hosszú egyenes part kissé meredek, a parton elég magasak a hullámok, néha a szállodában úgy hallatszott a hullámverés, mintha földrengés lett volna. Nekem gondot okozott kijönni a tengerből. Rajtunk kívül senki sem fürdött a , inkább csak nézelődtek, figyelték nem fulladunk-e a vízbe.

Összegzés
Lombok jobban tetszett mint Bali, ott még nincs annyi turista. Az emberek kellemesek, nem zavart, hogy a hindu Balitól eltérően, itt mindenütt az iszlámmal találkozni, nem annyira ortodoxok, mint az afrikai országokban.

Svobodová Patricia, 2006.08.26.
Régió: Indonézia Indonézia, Lombok, Hotel: Jaykarta

Hasznosnak találta az értékést? Igen (5) Nem (0)

5 fénykép

összes ajánlás Indonézia

Az Ön értékesítője:

H-P: 9-18 | Szo: 9-14:30 +36 1 501 5600